A Szabad Sajtó Alapítvány különdíját kapta Szepesi György, akit még 1950-ben szervezett be az Államvédelmi Hatóság, s gyakorlatilag a rendszerváltásig szolgálta a politikai rendőrséget „Galambos” fedőnéven.
Íme a 6-os kartonja.
Ugyancsak tegnap Borkai Zsolt, a MOB elnöke is időszerűnek tartotta ismét kitüntetni Szepesi György besúgót, aki nélkülözhetetlen kelléke az Orbán-kedvenceknek is, hisz a foci kedvéért mindent megbocsát a Kedves Vezető.
Szepesi György, alias „Galambos”, aki - egyebek között – az Aranycsapat besúgója volt, tavaly áprilisban a MOB Fair Play Életmű Díját, most pedig Nagydíját kapta meg Borkai Zsolt fideszes elnöktől. Így bizonyítja a kormányzó párt, hogy meg akar tisztulni az állambiztonsági múlt minden kádári maradványától. Csak a szavak válnak el ismét cinikusan a tettektől, ünnepélyesen akarják „megkommunikálni” az oldalukon azt, ami történelmileg menthetetlen.
S szintén MOB-nagydíjas lett az a Riskó Géza MTVA sportfőszerkesztő, akiről találóan megírtuk tavaly december 30-án, hogy hobbyja a kitüntetések gyűjtése, amúgy jelentéktelen figura, pozőr és karrierista. De bejött neki megint egy devalvált plecsni erejéig.
(Kuruc.info)