2018. április 21., szombat, Konrád, Zsombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:36 Halálra ítélhetik Indiában a gyerekeket erőszakolókat15:13 Ittas svájci cserbenhagyót vettek őrizetbe Zalában14:49 Eltorlaszol egy négerbeeresztő hágót a francia Alpokban az Indentitás Generáció14:15 Idén néger migránsoknak és fajgyalázó magyaroknak tapsol a világ a kormány és az ön adóforintjainak hála14:08 Egy hét után kénytelenek voltak bevallani: ebolával fertőződhetett meg egy kutató Budapesten13:38 Z. Kárpát szerint választási rendellenességek sokasága vezetett a kétharmadig13:20 Észak-Korea uralkodója megunta: felfüggeszti nukleáris kísérleteit és rakétatesztjeit13:11 Előzetesben a Székesfehérváron légpuskával lövöldöző férfi - öt embert vett célba, büntetett előéletű12:57 Balesetben meghalt egy kilencéves kisfiú Ónodnál12:20 Egy likudista elvenné Natalie Portman izraeli állampolgárságát, mert a színésznőnek nem tetszik az aktuális gázai öldöklés11:56 Nem muszáj tűrni a reklámokat: a német legfelsőbb bíróság szerint legális az Adblock Plus11:29 Románia bevallottan haszonlesésből helyezné át nagykövetségét Jeruzsálembe - Johannis elnök még ellenzi11:05 Váratlan válaszokkal is készül Irán az atomprogram-megállapodás Trump általi felrúgására10:36 Tavaly elhunyt balatonboglári pincészetalapító nyerte el a Borászok Borásza címet10:19 Nyaraljon Székelyvarságon, a Székelyföld szívében, a Hargita tövében! (x)
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Őrülten antiszemita a V18 - A zsidóságnak menekülésre kell fognia!

Magyarországon a zsidóság szenvedésének újabb és újabb növekedése nem áll meg. Pedig Netanjahu izraeli miniszterelnök budapesti látogatása óta a Fideszt vallásosan imádók már nem mernek megosztani egy Izrael-ellenes Facebook-posztot.
Eddig is szenvedtek eleget. Nekik kellett az ötvenes években a Szabad Nép szerkesztőségében robotolniuk. Őket küldték ki külföldre a különféle impexes vállalatok. A rendszerváltozáska után nagy számmal kellett bevonulniuk a parlamentbe, ami Birkenauhoz képest maga az Auschwitz.
De ez mind semmi.
Mert ami most jött a napokban, az már egyenesen a zsidó népirtás, a zsidókérdés végső megoldásának visszatérte a BAH-csomóponttól.
Sikítani van kedvünk!
Igen, sikítani!
Jön a holokauszt! Ott, ott, a fonódó villamos mögött!
Hogy mi történt?
A vég. A vég. A vég!
Megalakult a V18-csoport, tizenegy volt kormánytaggal!
Hogy mi az?
Nem más, mint egy új árnyékkormány. Illetve, illetve, tulajdonképpen ők se biztosak ebben, mert egy ilyen helyzetben nem is lehetnek. Félnek. Félnek megmondani. Hiszen ez az ország tele van antiszemitákkal.
Ott voltunk lelki szemeinkkel és füleinkkel az alakuló gyűlésen, ahová csak a zsidó média legzsidóbbjait hívták meg.
Az est moderátora és a sajtómoderátor Németh Péter volt. Németh Péter. Jó. Tudjuk. Nem volt ÁVÓ-s, mint a Bauer, a Pethő és a többiek. Csak komcsi párttitkár. Meg picit zsidó. Picit a talpától az arca tetején lévő hajhelyéig.
Az árnyékkormány főembere Balázs Péter. Jó. Tudjuk. Ő is. Persze. A komcsik alatt a Külkereskedelmi Minisztériumban, majd a Kereskedelmi Minisztériumban csinált karriert. 1982-ben küldték ki Brüsszelbe. Mert ő már akkor is szenvedett. Szintén mint zsidó. Transzcendentálisan: átrepülve politikai rendszereket.
Nézzük a bemutatkozás fotóját honlapunk január 3-i kiadásán:
Zoom
Az asztalnál ülő Balázs balján áll Németh Péter. Tőle balra ül Kinga Gönczová, Balázs Péter elődje a külügy élén. Az egyiptomi sanyargatásokat máig tükröző pofiját hordó feje a 11-ek már a képen nem látható valamelyikére néz.
Gyors statisztikát készítettünk a tizenegyekről. Lévai Katalin, Andor László, Bárándy Péter, Székely Tamás. Az előbb említettekkel – és Németh Péter kivételével – hat zsidó.
Micsoda? Hat zsidó?
Tizenegyből? Hát nem értik? Ennél nagyobb antiszemitizmust! Mert miért nem tizenegy zsidó a tizenegyből?
Hiszen magyarországi demográfiai arányuk egy százalék!
Itt már vége mindennek. A fonódó villamos mögötti holokauszt már csak néhány méterre, és akkor bumm! Csirr-csatt-reccs! És itt a Kristallnacht!
Meneküljön, ki merre tud!
Al-Zavahiri Rózsa - Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready