2018. január 22., hétfő, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:39 Molnár Gyula is kilátásba helyezte a lemondást bukás esetére16:06 Elektromos meghibásodás: leállt az egyik paksi blokk15:36 Párizs lemond a 2025-ös világkiállításról14:55 "Stop Orbán!" - A mérhetetlenség határán táncoló egykori párttársa megállítaná a kormányfőt14:10 "Lesújtottunk a külföldi imperialisták egyik legfőbb ügynökére, Mindszentyre" - ez volna a Nobel-díjas tartás?13:46 Duterte: lőjetek agyon, ha diktátorrá válnék!13:00 Az ügyészség nyomozást rendelt el az Elios-ügyben - 13 milliárdos büntetés lehet Orbán vejének üzletéből12:51 Ausztria megtámadja a paksi bővítést12:16 Martonyival, Baloggal és Schmidt Macával dolgozott együtt korábban Németh Szilárd "nemzetbiztonsági kockázata"12:02 Macron: a franciák is a kilépésre szavaznának11:49 Vona: összeomlott a Fidesz hazugsággyára, összeomlott Orbán migrációs politikája11:23 Izraeli cég szállna be a magyarországi napenergia-üzletbe10:55 Csurka Gergely: "emberkísérlet" Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata10:25 Akár tíz szavazattal is többet kaphat Szél és Hadházy: Szigetvári visszaléptette jelöltjeit a javukra09:44 Azt sem verték nagydobra, hogy Budapesten folytatják a kopogtatást illedelmesék: titkos albérletek várják őket a fővárosban
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Őrülten antiszemita a V18 - A zsidóságnak menekülésre kell fognia!

Magyarországon a zsidóság szenvedésének újabb és újabb növekedése nem áll meg. Pedig Netanjahu izraeli miniszterelnök budapesti látogatása óta a Fideszt vallásosan imádók már nem mernek megosztani egy Izrael-ellenes Facebook-posztot.
Eddig is szenvedtek eleget. Nekik kellett az ötvenes években a Szabad Nép szerkesztőségében robotolniuk. Őket küldték ki külföldre a különféle impexes vállalatok. A rendszerváltozáska után nagy számmal kellett bevonulniuk a parlamentbe, ami Birkenauhoz képest maga az Auschwitz.
De ez mind semmi.
Mert ami most jött a napokban, az már egyenesen a zsidó népirtás, a zsidókérdés végső megoldásának visszatérte a BAH-csomóponttól.
Sikítani van kedvünk!
Igen, sikítani!
Jön a holokauszt! Ott, ott, a fonódó villamos mögött!
Hogy mi történt?
A vég. A vég. A vég!
Megalakult a V18-csoport, tizenegy volt kormánytaggal!
Hogy mi az?
Nem más, mint egy új árnyékkormány. Illetve, illetve, tulajdonképpen ők se biztosak ebben, mert egy ilyen helyzetben nem is lehetnek. Félnek. Félnek megmondani. Hiszen ez az ország tele van antiszemitákkal.
Ott voltunk lelki szemeinkkel és füleinkkel az alakuló gyűlésen, ahová csak a zsidó média legzsidóbbjait hívták meg.
Az est moderátora és a sajtómoderátor Németh Péter volt. Németh Péter. Jó. Tudjuk. Nem volt ÁVÓ-s, mint a Bauer, a Pethő és a többiek. Csak komcsi párttitkár. Meg picit zsidó. Picit a talpától az arca tetején lévő hajhelyéig.
Az árnyékkormány főembere Balázs Péter. Jó. Tudjuk. Ő is. Persze. A komcsik alatt a Külkereskedelmi Minisztériumban, majd a Kereskedelmi Minisztériumban csinált karriert. 1982-ben küldték ki Brüsszelbe. Mert ő már akkor is szenvedett. Szintén mint zsidó. Transzcendentálisan: átrepülve politikai rendszereket.
Nézzük a bemutatkozás fotóját honlapunk január 3-i kiadásán:
Zoom
Az asztalnál ülő Balázs balján áll Németh Péter. Tőle balra ül Kinga Gönczová, Balázs Péter elődje a külügy élén. Az egyiptomi sanyargatásokat máig tükröző pofiját hordó feje a 11-ek már a képen nem látható valamelyikére néz.
Gyors statisztikát készítettünk a tizenegyekről. Lévai Katalin, Andor László, Bárándy Péter, Székely Tamás. Az előbb említettekkel – és Németh Péter kivételével – hat zsidó.
Micsoda? Hat zsidó?
Tizenegyből? Hát nem értik? Ennél nagyobb antiszemitizmust! Mert miért nem tizenegy zsidó a tizenegyből?
Hiszen magyarországi demográfiai arányuk egy százalék!
Itt már vége mindennek. A fonódó villamos mögötti holokauszt már csak néhány méterre, és akkor bumm! Csirr-csatt-reccs! És itt a Kristallnacht!
Meneküljön, ki merre tud!
Al-Zavahiri Rózsa - Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready