2018. július 23., hétfő, Lenke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:37 Vádat emeltek Macron tüntetőket verő biztonsági embere ellen06:51 A fegyverkedvelő Marija Butyinába is befektetett egy orosz milliárdos23:26 "Vállműtét" miatt neveznek ki új vezérigazgatót ki a Fiat Chrysler autógyár élére 22:48 A kocsmát és a tulaj teraszát is átrendezte egy akasztói ittas vezető22:31 Külföldiekkel oldaná meg Németország a hadsereg létszámproblémáit22:10 Egyelőre nem építenek nagyobb mecsetet egy bajor városban, de a helyi népszavazás eredménye így is elkeserítő21:39 Nem unják még az orosz témát: Trump egyik volt külpolitikai tanácsadója Moszkva informális tanácsadója volt21:11 A Brexit jótékony hatása: a britek negyede akár egy határozottan szélsőjobboldali, bevándorlás- és iszlámellenes pártot is támogatna20:43 Tömeges leszerelési hullámot és rendőrhiányt hozhat Pintérék legújabb terve: 2019 elejétől nem fizetik ki a túlórát20:04 Bezárták az Akropoliszt a görögországi hőség miatt19:29 Majdnem egy teljes osztályt megbuktattak egy budapesti szakközépiskolában - kísérlet volt, de tankönyveket igazán kaphattak volna18:57 Ezúttal Münchenben hordta össze a szél a demokrata szemetet18:20 Kétszer nagyobb eséllyel hal bele a rákba, aki az alternatív gyógymódokra bízza magát17:58 Hat személygépkocsi ütközött az M0-s autóúton Dunaharasztinál17:16 A spanyol mentőszolgálat nem győzte kikapdosni a tengerből illegálisékat a Gibraltári-szorosban
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Őrülten antiszemita a V18 - A zsidóságnak menekülésre kell fognia!

Magyarországon a zsidóság szenvedésének újabb és újabb növekedése nem áll meg. Pedig Netanjahu izraeli miniszterelnök budapesti látogatása óta a Fideszt vallásosan imádók már nem mernek megosztani egy Izrael-ellenes Facebook-posztot.
Eddig is szenvedtek eleget. Nekik kellett az ötvenes években a Szabad Nép szerkesztőségében robotolniuk. Őket küldték ki külföldre a különféle impexes vállalatok. A rendszerváltozáska után nagy számmal kellett bevonulniuk a parlamentbe, ami Birkenauhoz képest maga az Auschwitz.
De ez mind semmi.
Mert ami most jött a napokban, az már egyenesen a zsidó népirtás, a zsidókérdés végső megoldásának visszatérte a BAH-csomóponttól.
Sikítani van kedvünk!
Igen, sikítani!
Jön a holokauszt! Ott, ott, a fonódó villamos mögött!
Hogy mi történt?
A vég. A vég. A vég!
Megalakult a V18-csoport, tizenegy volt kormánytaggal!
Hogy mi az?
Nem más, mint egy új árnyékkormány. Illetve, illetve, tulajdonképpen ők se biztosak ebben, mert egy ilyen helyzetben nem is lehetnek. Félnek. Félnek megmondani. Hiszen ez az ország tele van antiszemitákkal.
Ott voltunk lelki szemeinkkel és füleinkkel az alakuló gyűlésen, ahová csak a zsidó média legzsidóbbjait hívták meg.
Az est moderátora és a sajtómoderátor Németh Péter volt. Németh Péter. Jó. Tudjuk. Nem volt ÁVÓ-s, mint a Bauer, a Pethő és a többiek. Csak komcsi párttitkár. Meg picit zsidó. Picit a talpától az arca tetején lévő hajhelyéig.
Az árnyékkormány főembere Balázs Péter. Jó. Tudjuk. Ő is. Persze. A komcsik alatt a Külkereskedelmi Minisztériumban, majd a Kereskedelmi Minisztériumban csinált karriert. 1982-ben küldték ki Brüsszelbe. Mert ő már akkor is szenvedett. Szintén mint zsidó. Transzcendentálisan: átrepülve politikai rendszereket.
Nézzük a bemutatkozás fotóját honlapunk január 3-i kiadásán:
Zoom
Az asztalnál ülő Balázs balján áll Németh Péter. Tőle balra ül Kinga Gönczová, Balázs Péter elődje a külügy élén. Az egyiptomi sanyargatásokat máig tükröző pofiját hordó feje a 11-ek már a képen nem látható valamelyikére néz.
Gyors statisztikát készítettünk a tizenegyekről. Lévai Katalin, Andor László, Bárándy Péter, Székely Tamás. Az előbb említettekkel – és Németh Péter kivételével – hat zsidó.
Micsoda? Hat zsidó?
Tizenegyből? Hát nem értik? Ennél nagyobb antiszemitizmust! Mert miért nem tizenegy zsidó a tizenegyből?
Hiszen magyarországi demográfiai arányuk egy százalék!
Itt már vége mindennek. A fonódó villamos mögötti holokauszt már csak néhány méterre, és akkor bumm! Csirr-csatt-reccs! És itt a Kristallnacht!
Meneküljön, ki merre tud!
Al-Zavahiri Rózsa - Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready