Amikor valaki rámutat arra, hogy nagy lecserélés (great replacement) van folyamatban, azaz hogy a fehéreket szándékosan kisebbségbe akarják szorítani saját országaikban a harmadik világból behozott színesbőrűek özönével, akkor a megmondóemberek mindig előadják, hogy az csak összeesküvés-elmélet. Természetesen aki nyitott szemmel jár, az tudja, hogy az etnikai arányok erőltetett megváltoztatása nem elmélet, hanem maga a valóság.
Zoom
Erre az újabb bizonyítékot a CNN-es Anderson Cooper szolgáltatta, aki a Univision műsorvezetőjével, Jorge Ramosszal való interjúja során az USA-ban élő fehér emberek népességbeli fogyatkozását izgalmasnak találta:
„A gondolat, szóval tudja, hogy a fehérek nem lesznek a többség, úgy értem, hogy ez… ez az ország izgalmas átalakítása, ez egy izgalmas fejlődés, valamint, szóval tudja, ez országunk fejlődése sok különféle módon”.
Cooper szavai, vagyis hogy az USA multikulturálissá változtatása egy „izgalmas átalakítás”, szinte egybevágnak Barbara Spectre szavaival, aki szerint Európa multikulturálissá változtatása egy „hatalmas átalakítás”, valamint Yascha Mounk szavaival, aki szerint „itt egy történelmileg egyedülálló kísérletet folytatunk, mégpedig egy monoetnikai, monokulturális demokráciát multietnikaivá változtatunk át”.
Azt mindenesetre el kell ismerni, hogy a multikulturálissá válás tényleg hozna izgalmakat a mindennapokba. Például izgalmas lehetne látni, amint Mohamed, Hasszán és Ali felvonszolja a homoszexualitását nyíltan vállaló Anderson Coopert egy toronyház tetejére, majd onnan a mélybe taszítja.
Akarom, hogy egy homoszexuális embert a mélybe vessenek csak azért, mert homoszexuális? Nem.
Akarom, hogy egy a multikulturalizmusért cselekvő homoszexuális embert a mélybe vessenek? Igen.
Ha ez utóbbira reagálva bárki feltenné a kérdést, hogy miért, a válaszom egyszerű: ha egy egyén tanáccsal vagy tett-tel segíti az ellenséget célja elérésében, akkor kollaboráns, és úgy ildomos, hogy megkapja azt, amire vágyott és amit megérdemel.
Anderson Cooper egyébként annyira szereti a multikulturalizmust, hogy New York városának Greenwich Village negyedében él, ahol a lakosság 80%-a fehér. Ez majdnem megegyezik a zsidó lobbi által 1965-ben kierőszakolt bevándorlási törvény (lásd itt és itt) előtti etnikai aránnyal, amikor az USA lakosságának még 85-90%-a fehér volt.
Ilyen jellegű képmutatást már korábban is láttunk a megmondóembereknél: multikulti neked, de nem nekem.
A mellette ülő Jorge Ramos egyetértett vele, és azt mondta, hogy Amerikában a fehérek kisebbséggé válása elkerülhetetlen, ami egy pozitív fejlemény:
„Igazából semmi nincs, amit ez a hihetetlen népességbeli forradalom ellen tehetnek. És 2044-ben mindenki kisebbségi lesz”.
Ramosról azt kell tudni, hogy az Egyesült Államokban élő, mexikói származású felforgató médiaszemélyiség, aki állandóan a nyitott határok és a mexikóiak érdekei mellett szólal fel. Hogy vajon 1983, vagyis az USA-ba tanulóvízummal való érkezése, valamint 2008, vagyis az amerikai állampolgárság megszerzése között miért nem rúgták vissza a Rio Grande túlpartjára, az számomra érthetetlen.
Ő egy újabb példája annak, hogy miért ostobaság a puhaszerszámú álkonzervatívok (Cuckservatives) mantrája, ami így hangzik: „Ha a harmadik világbeliek illegálisan jönnek ide, az rossz, de ha legálisan, az jó”.
Jorge Ramos egyébként annyira szereti a multikulturalizmust és a nyitott határokat, hogy Miamiban egy magánszigeten lévő 6 millió dolláros kúriában lakik, amit a vízen kívül még kovácsoltvas-kerítés, 20 láb (6 méter) magas betonfal és cserjés véd. Ramos vagyonát 25 millió és 275 millió dollár közé esőre becsülik.
Mint már említést nyert: multikulti neked, az átlagembernek, de nem nekem, az elitnek.
Végül, de nem utolsósorban szeretném idézni egy Judge (@V8POW) nevű Twitter-felhasználó szavait, melyek ismerősen csengenek a tapasztalt olvasóknak, de minderről a rokonoknak és barátoknak nem feltétlenül van tudomásuk, ezért a felvilágosító munka végzése elkerülhetetlen:
Anderson Cooper alig képes visszafogni izgatottságát azzal kapcsolatban, hogy a fehérek kisebbséggé válnak.
Ha nem találod vérpezsdítőnek, hogy lecserélnek abban az országban, melyet őseid alapítottak: ’felsőbbrendűséget hirdető’ [i.e. náci] vagy.
Értsétek meg, fehér emberek, hogy már benne vagytok egy faji háborúban.
Hidra - Kuruc.info
Forrás:
Judge
@V8POW
Anderson Cooper barely able to contain his excitement about Whites becoming a minority.
Not thrilled about being replaced in the country your ancestors founded: you're a "Supremacist"
Understand White People, you're already in a race war.
8:24 AM - 14 Aug 2019
https://twitter.com/V8POW/status/1161659858481045505
CNN’s Anderson Cooper Says Demographic Decline of White Americans is “Exciting”
“It’s an exciting evolution.”
Published on 14 August, 2019
By Paul Joseph Watson
https://summit.news/2019/08/14/cnns-anderson-cooper-says-demographic-decline-of-white-americans-is-exciting/
BUSTED: Open Borders Hero Jorge Ramos Lives in Exclusive $6 Million Island Home Surrounded by Water, Fences, Huge Wall
FEBRUARY 14, 2017
https://truepundit.com/busted-open-borders-hero-jorge-ramos-lives-in-exclusive-6-million-island-home-surrounded-by-water-fences-huge-wall/