Bezár!
2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Ez szinte hihetetlen: a déli katonai bázisok a déli csapatok vezetőinek nevét viselik - de nem tart már soká a "megosztás"22:36 Makákó lives matter: majommunka-mentességet igazoló címkével kell ellátni Thaiföldön a kókuszdiót22:14 Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma Izraelben21:54 A szultán elrendelte a Hagia Sophia-bazilika mecsetté alakítását21:40 Horvátország és Bulgária belépett az euróövezet előszobájába21:11 Kanalas Kevinkosztnernek lájárt a vellneszbérlete - így várta a kiccsalád a kaposvári börtön előtt20:49 Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású20:19 Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton19:43 A bírót nem hatotta meg az agykárosodásos mese: négy év börtönt kapott Magna Carta-tolvaj19:00 Kínai kamu: a koronavírusnál is halálosabb járvánnyal küzd Kazahsztán18:22 Magyar autonómia helyett genderelmélet kell Iohannisnak17:54 Szennyezés "Románia" felől: a patak vize koromfekete Pocsajon17:37 A szerb elnök szerint lehetséges a megállapodás Koszovóval17:20 Egyiptomi kém dolgozott a német kormány tájékoztatási hivatalánál - nem tartóztatták le, vádat nem emeltek ellene16:44 Ezúttal 200 milliárdot tapsol el az Európai Parlament a jövő agysebészeire
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Amiről hallgat a világ

Reklám

Minden bizonnyal a könyökünkön jön már ki az a fajta kettős mérce, mely a szerint válogatja a bűnt, hogy ki az elkövető. Megvannak a nyugati világ liberális teoretikusainak a kőbe vésett narratívái, a fehér ember származásánál fogva gyanús, már-már születésétől fogva génjeiben hordozza a rasszizmust, más rasszok esetében ez viszont a legcsekélyebb mértékben sincs így. Ha ők követnek el faji alapon erőszakot, gyilkosságot, akkor rögvest készen kapjuk a standard magyarázatot, „egy elszigetelt eset”, „ebből nem vonhatunk le következtetést”. Ezeket főként a bevándorlók által elkövetett bűnesetek kapcsán halljuk úton, útfélen Európa-szerte.
No de mi helyzet az öreg kontinensen kívül? Azt tudjuk, az Egyesült Államokban az érvek non plus ultrája a rabszolgaság. Teljesen legitim kérdésfelvetés azon vitatkozni, milyen volt, mennyiben volt jogos a rabszolgaság, feketék elhurcolása Afrikából. De hogy négerek által elkövetett erőszakos bűncselekményeket ezzel takarózva akarjanak megmagyarázni, az csak a liberálisok torz világképében elfogadható.
De ha már Afrikánál tartunk, van egy csücske, pontosabban szóval déli része e kontinensnek, melyről viszont oly mértékű csend honol, hogy még arra sem veszik a fáradtságot, hogy „megmagyarázzák”.
Zoom
Ez önmagáért beszél… (forrás: The Herland Report)
Ez pedig Dél-Afrika, és nyíltan mondjuk ki, az elmúlt évtizedekben a búrok ellen elkövetett genocídium.
Az országban 1994-ben bukott meg az apartheidrendszer, mely valóban a faji szegregáció talaján állt, attól most tekintsünk el, hogy gazdasági, közbiztonsági, és egyáltalán, bármely jelentős mutató tekintetében hogyan vett mélyrepülést Dél-Afrika, de ami sokkal súlyosabb és véresebb, hogy milyen sors várt az ott élő fehér farmerekre.
Sokat mondó, a számos témában nem a mi felfogásunkat tükröző Hetek c. folyóirat is ekképpen írt a dél-afrikai viszonyokról:
„A rasszizmus Dél-Afrikában nem 1948-ban kezdődött, ahogyan nem ért véget az 1994-es rendszerváltással. Ma újabb apartheidről beszélhetünk, mely csak annyiban más, hogy az elnyomó és elnyomott szerepet cseréltek.”
Nehezen megbecsülhető a hatóságok félrenézése, hozzáállása végett, hány rasszista indíttatású, fehérellenes gyilkosság történt az országban. A képek mindenesetre azért bejárták a világ jobboldali sajtóját, brutális kegyetlenséggel megcsonkított, leölt fehér farmerek sokasága tárult elénk. Mert tudni érdemes, ezt az egészet az ún. földreform keretén belül valósították meg. Ugyanis a rendszerváltás időpontjában az ország 10%-át kitevő fehérek kezében voltak a megművelhető földek mintegy 70%-a.
Az új „farmerek” ezt az intézkedést úgy értelmezték, hogy oda mennek csoportosan felfegyverkezve, majd bozótvágókkal lekaszabolva a föld tulajdonosait, magukhoz veszik azt.
Zoom
A képen a demokratikus világ által felmagasztalt Nelson Mandela, a szimbólumot nem kell magyarázni (forrás: National Vanguard)
Hogy aztán e földterületek további sorsa mi lett, nem nehéz kitalálni. Érdekességképpen hozzátehetjük, a dél-afrikai kommunista párt támogatására történtek mindezek, a négerek, hogy is fogalmazzak, nem tanulmányozták túlságosan a marxizmust mélységeiben, nem folytattak diskurzust a dialektikus materializmus mibenlétéről, ők megadták ennek az eszmeiségnek a sajátságos, fekete-afrikai válfaját: a fehérek az elnyomó burzsujok, ők pedig az elnyomott proletárok.
Bár, jobban belegondolva, azon túl, hogy faji élt kapott, lényegében beilleszthető tökéletesen a világtörténelem legsátánibb ideológiájának logikájába, nevezetesen a bolsevizmuséba.
Magyarországon eddig egyedüliként a Mi Hazánk elnöke, Ásotthalom polgármestere foglalkozott a Magyarországtól távoli, de igazságérzetünk alapján mégis fontos témakörrel, mikor búr küldöttségekkel tárgyalt pár évvel ezelőtt, letelepedést kínálva településén számukra.
És sajnos e cikk nem egy átfogó, általános jellegű visszatekintés céljából íródott, ugyanis a történelem eme sötét fejezete még nem zárult le, újra és újra aktualitást kap.
2016-ban az ország új elnöke, Cyril Ramaphosa, megígérte, hogy helyre fogja állítani az 1600-as években a fehérek bejövetele előtti helyzetet. Egy évvel később már 404 fehérek által vezetett farm ellen támadtak az AfriForum csoport szerint és a 700, fehérek elleni támadásnak 74 halálos áldozata is volt.
S most nemrégiben a Párizsban élő afrikaiak “védelmi ligájának” (LDNA) tagjai tüntetést szerveztek a párizsi dél-afrikai nagykövetség elé. Az őket befogadó ország biztonságában azt skandálták, hogy Dél-Afrikában „fehér rasszizmus” (nonszensz!) tombol, és ha ez nem változik meg, visszajönnek és felgyújtják az épületet.
Az LDNA egyik tagja arról beszélt:
"Ha idegengyűlöletet akarsz, akkor rendben van: kezdd el megölni a fehéreket, a kínaiakat, az indiaiakat, de ne öld meg a (fekete) testvéredet! Mindannyian feketék vagyunk!"
Zoom
(forrás: TVLibertes)
A felszólalást tapsvihar követte.
A világ pedig hallgat.
Le a fehérek elleni népirtással! Stop Boer Genocide!
Lantos János – Kuruc.info
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready