Bezár!
2021. január 24., vasárnap, Timót, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:59 "Keményen az asztalra csaptunk" - mondta az Európai Tanács elnöke14:23 A demokrácia csodája: továbbra is "jobboldali-szociáldemokrata" elnöke lehet Portugáliának13:57 Lapátra tették a Hertha vezetőedzőjét - Dárdai visszatérhet13:41 Eljött a női kvóták ideje a madridi Prado múzeumban is - mindezt a takarékosság jegyében13:02 Az iraki vezetés ma elárasztotta a jogvédők könnycsatornáit12:26 Lassan érkezik a vírus antiszemita variánsa11:57 OGYÉI-főigazgató: idő kérdése, és Európában szerephez jut a Szputnyik V11:40 Tizenegy bányászt kimentettek a berobbant kelet-kínai aranybányából11:23 A "elveszett jobboldali szavazat" mítoszának cáfolata11:06 Közútkezelő: újra téliesebbek az útviszonyok10:51 Szijjártó: kész a megállapodástervezet a kínai vakcináról, csak alá kell írni, ha megkapja a hazai engedélyt az oltóanyag10:34 Így játszhatták át a kurvák a cigánybűnözők kezei közé a később meggyilkolt milliárdost - egy érdekes beszélgetés fedett fel újabb részleteket10:20 Vucic büszke a szerb oltási arányra10:04 Kalózok támadtak egy török hajóra - egy tengerészt megöltek, tizenötöt elraboltak09:45 Sörért ütöttek egy kőbányai benzinkúton
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Külföld :: :: Hozzászólások

Csúcsra járatott történelemhamisítás

Reklám

Akinek nincs történelme, az csinál magának. Akár ezt is mondhatnánk a Black Lives Matter négereire, ha egy kicsit el akarunk távolodni a mindennapi fosztogatásoktól, szobordöntögetésektől. Persze ezt az "alternatív történelmet" nem ugyanazok gyártják le, akik a hónuk alatt lapostévével törnek-zúznak az amerikai boltokban, hanem egy előre jól eltervezett, felülről irányított folyamatról van szó. S mielőtt előjönnénk a szokásos "white power" kijelentésekkel, sose feledjük, hogy az "új hullám" támogatói között rengeteg liberális fehér van, s nem, még csak az sem kötelező, hogy zsidó legyen az illető. Degenerált korszakunk előretolt ékei ők, s ezek a semmirekellő celebek, "hírességek", vagy a közösségi média által "isteni szintre" emelt megmondóemberek, percember politikusok önként és dalolva állnak be az új világrend hadrendjébe, hogy szánalmas életükben nekik is csurranjon-cseppenjen valami a "földi jóból".
Zoom
Nincs itt semmi gond, én csak "apró különbségeket" látok a régi és az új 007-es között
Ennek a rendszernek az oltárán születnek meg a hamarosan egyre gyakoribb "kvótafilmek", amelyek pontosan ugyanolyan sivárak és unalmasak lesznek, mint a kommunizmus "filmcsodái", vagy éppen így kerülnek négerek olyan szerepekbe is, ahol semmi keresnivalójuk. Utóbbi már a videojátékokban is egyre jobban terjed (erről majd máskor, máshol), de a nagyközönség számára nyilván a filmek figyelemfelkeltőbbek. Itt van mindjárt a néger nő, aki 007-es ügynökké avanzsált. A durva "befeketítés" tényén túl itt még az is érdekes, hogy mi már tavaly nyáron megírtuk ezt, a "mainstream" médiába mégis mostanában érkezett meg a hír.
Ahol lehet, persze igyekeznek szentté avatni a "brit" színésznőt, aki "halált megvető bátorsággal" felkészült az esetleges támadásokra. "Nem James Bond lesz egy fekete nő, csak a 007-es számot örökli meg" – oktatnak ki minket több helyen, habár gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki nem érez különbséget a kettő között. James Bond karaktere összeforrott a 007-es "fedőnévvel", így, ha valaki továbbviszi ezt a számot, az magát Bondot, annak örökségét is megkapja. Ilyetén a néger nő úgy furakodik be a képbe, hogy a szó szoros értelmében tényleg nem ő maga lesz "James", azonban mind táj-, mind pedig karakteridegensége ellenére ő viszi tovább a "címet" (annak minden múltjával és jövőjével együtt), mert hát ugyebár "mindent megteszünk a progresszióért".
Ennél több fokkal szánalmasabb az, hogyan próbálják szó szerint "elfeketíteni" a világtörténelmet és négerekkel feltölteni a fehér szerepeket. Természetesen nem Boleyn Anna az egyetlen, aki hasonlóan járt, Magyarországra csak a töredékük jut el az ilyen híreknek. Megpróbálják elhitetni velünk, hogy a feketéknek azért nem lehet a fehérekhez hasonló történelmük, mert "elnyomtuk" őket. Ha tragikomikus szájízzel kinevettük magunkat ezen az állításon, akkor jegyezzük meg azt, hogy ha a miénkhez hasonló történelmük nincs is, másmilyen azért mégiscsak van. Most már "nem nyomjuk el őket" – sőt, ők nyomnak el minket – így nem látom akadályát annak, miért nem filmesítik meg ők maguk a sajátjukat. Elhiszem én, hogy nincs túl sok mindenre büszkének lenni, ez azonban aligha a mi hibánk.
Zoom
"Tősgyökeres" néger szerepek a filmvásznon!
Ha ténylegesen beindulnak a kvótafilmek, a cselekményt pedig megtöltik liberális ömlengésekkel vagy fehérellenes propagandával, úgy hiszem, hogy sok-sok évre elég muníciót kapunk a modern filmtörténet szempontjából. Tudom, hogy általában szokásom a gyalázatos helyzet ellenére valami pozitív üzenettel zárni az írásaimat, ám sajnálattal közlöm, hogy most egy ilyen sem jut az eszembe. Hazudni pedig nem fogok.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready