2021. augusztus 3., kedd, Hermina, Harmat napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:07 Már négyen követtek el öngyilkosságot a Capitoliumot védő rendőrök közül17:44 Lezárják délutánonként az Akropoliszt - lángol a növényzet Athén közelében17:19 A Napraforgó lett Magyarország tortája16:52 Az idei a legmelegebb nyár 1901 óta16:17 Felakasztottak egy fehérorosz aktivistát egy kijevi parkban16:03 Lassan már csak illegáliséknak nem kell regisztrálniuk a schengeni határok átlépéséhez15:37 Ma az ezüstjeink után megdupláztuk az aranyaink számát is: Lőrincz Tamás olimpiai bajnok15:15 Dél-koreai hírszerzés: Phenjan a szankciók feloldása nélkül nem akar újra tárgyalni14:57 Orbán szerb barátja hazugságvizsgálóra kötné magát14:46 Zsinórban a negyedik olimpián jutott négy közé a női vízilabda-válogatott14:18 Ombudsman: sérti az Alaptörvényt a műtétek önköltséges teszthez kötése13:58 "Egyetlen tálibot sem hagyunk életben" - az afgán tábornok így kérte távozásra a civileket13:41 Litvánia illegálisokat toloncolt vissza Fehéroroszországba13:23 A fővárosi antianyagteszten a Sinopharm kivételével hasonlóan teljesítettek a vakcinák13:02 Moszkva kiutasított egy nemkívánatos észtet
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Sport :: :: Hozzászólások

A normalitás diadalmaskodott a deviancia felett Münchenben

Reklám

A tegnapi magyar-német meccs jóval többről szólt, mint a futball, köszönhetően az LMBTQ-s gőzhengernek és a rájuk jellemző agresszív politikának.
Aki követte a magyar játékosokat és szurkolókat ért sorozatos atrocitásokat, már meg sem lepődik a történteken.
A szivárványosok célja egyértelmű volt: megalázni a magyar szurkolókat és rajtuk keresztül Magyarországot, amiért hazánk elutasítja az LMBTQ-s szervezetek "érzékenyítő foglalkozásait" az iskoláinkban, valamint a magyarok többsége támogatja az úgynevezett pedofiltörvényt is.
Ez aztán már valóban vörös posztó volt a szemükben, és iszonyatos erők mozdultak meg a háttérben...
Szivárványos provokációk egész sora érte a magyar válogatott játékosait és a szurkolóinkat egyaránt.
1. Folyamatos és állandó rendőri vegzálást kellett elszenvedniük a magyar szurkolóknak a Münchenbe tartó vonatokon, az autópályákon, a parkolókban, de még a szórakozóhelyeken is.
Zoom
2. Bár a müncheni stadiont nem sikerült nekik szivárványszínbe öltöztetni, de a teljes várost kidekorálták a kedvünkért.
Zoom
3. A szurkolóinknak megtiltották a közös vonulást a stadionhoz, helyette buszokra terelték a magyarokat. A fricska itt sem maradhatott el: kötelező jelleggel lobogtak a szivárványos zászlók a busz elején. És igen, erre kellett kötelező jelleggel felszállniuk a magyaroknak.
Zoom
4. A meccset biztosító német rendőrök beengedték (helyesebben szólva beküldték) a magyar szektorba a szivárványos rongyokat lobogtató "német" szurkolókat. A provokáció célja világos volt: alig várták a kamerások, hogy a "gaz nácik" (mármint a magyar szurkolók) rávessék magukat szivárványosékra, és jól ellássák a bajukat. A világsajtót pedig majd bejárják a képek, hogy milyen intoleráns és agresszív a magyar szurkolótábor, akárcsak az egész ország... És ettől szenved világ LMBTQ-társadalma, ami teljességgel elfogadhatatlan. A provokáció végül nem sikerült, ugyanis a fegyelmezett magyar szurkolók egyszerűen leszarták ezeket a szivárványos szerencsétleneket.
Zoom
5. A Himnusz éneklése közben a pályára rohant egy szivárványos rongyot lobogtató jóember, aki nyilván nemcsak a nemzeti tizenegyünket akarta megzavarni, hanem a nemzeti imádságunkat is meggyalázni. Világos és egyértelmű üzenet volt ez a részükről 15 millió magyarnak.
Zoom
Összegzésül elmondható, hogy a magyar-német meccs jóval több volt, mint egy egyszerű sportrendezvény. Jól mutatja ezt, hogy majdnem több szivárványos zászló volt a német szurkolók kezében, mint ahány nemzeti trikolór.
Ami számunkra fontosabb: a magyar játékosok és szurkolók az őket ért gőzhengerszerű LMBTQ-terrorral szemben is helytálltak és megtették, amit elvártunk tőlük.
A szivárványos provokációk pedig nem sikerültek. A normalitás diadalmaskodott a deviancia felett!
Zárásként jöjjön egy kép, amely többet mond minden szónál, még a szivárványos fertőtől csöpögő müncheni stadionban is.
Zoom
Tóth Máté
történész
(Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready