Pénteken elkezdődött a labdarúgó Európa-bajnokság, a szombati napon a magyar válogatott is bemutatkozott, sajnos 3-1-es vereséget szenvedtünk a svájci válogatottól, de van még hátra két mérkőzés, bőven van még esélyünk kiharcolni a továbbjutást. Most azonban egy másik témáról írnék pár sort.
Zoom
Fotó: Shutterstock/Depiction Images
Ugyanis a svájci Blick elnevezésű lap arról írt, hogy a magyar szurkolói csoport, a Carpathian Brigade ultráitól tartani kell, mivel egész Európában "rettegnek tőlük". A Blick "szélsőségeseknek", "neonáciknak" nevezte azokat a magyar szurkolókat, akik szervezett formában utaztak el a németországi kontinenstornára.
A valóság azonban megint bebizonyította, hogy ezek a szélsőliberális tollforgatók nem a valóságot írják le. Megint a multikulturális modell mondott csődöt.
Ugyanis késsel támadt a szurkolókra egy afgán férfi péntek este a németországi Magdeburg közelében tartott futballpartin. Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek, az elkövető a kiérkező rendőrökre is rátámadt, akik végül lelőtték.
A tartományi rendőrség szerint egy német család a foci-Eb Skócia elleni nyitómeccsének közös megtekintésére hívta barátait és szomszédait. Azonban egy ismeretlen, migránshátterű férfi megjelent az udvaron és három vendéget súlyosan megkéselt. A Magdeburgi Ügyészség tájékoztatása alapján a támadó korábban egy fiatal férfit is leszúrt, aki a helyszínen életét vesztette.
És még csak pár nap telt el az EB-ből, Hamburgból is érkeztek hírek egy "baltás férfiról", és jönni fognak azok az esetek, melyeket a liberális médiában megpróbálnak majd úgy beállítani, mint "elszigetelt eseteket", de mindenki tudja, hogy ez nem így van.
L. J. - Kuruc.info