Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:20 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában15:08 Ketten hazamehettek a budapesti kórházi karanténból14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"11:41 Kalapáccsal és gumibottal verte meg "riválisa" autóját egy féltékeny mosonmagyaróvári asszony10:51 Árad a Felső-Tisza, egyre több hulladék érkezik Ukrajnából10:03 A párt Gyurcsányé, a kasszakulcs a Fideszé - megszűnt az ország második legnagyobb jobbikos alapszervezete09:26 Újabb tartományokat ért el a járvány Németországban08:29 Már egy Horthy-felvonulás sem fér bele a Facebook magyarellenességbe beleőrült cenzorainak
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Lipusz Zsolt: Töredék Közép-Európa zsidó gyarmatosításáról az auschwitzi "bűntett" tükrében

Reklám

Szeretném nagyon röviden a címben felvetett probléma egy más megközelítési módját adni, illetve egy kiegészítést tenni, így talán teljesebbé válik az auschwitzi botrány ügyében a kép.
Valóban úgy tűnhet, a nagy viccelődő ezúttal elveszítette legendás humorérzékét a lengyel miniszterelnök raportra rendelésekor. Azonban ne feledkezzünk meg arról az apróságról, hogy híres-neves kalmárunk két esztendővel ezelőtt azt is hangoztatta, hogy hazánk mellett ők Lengyelországot is felvásárolják. Így talán az a narratíva is elképzelhető, hogy Lengyelország új uralkodója, Peresz magához rendelte ottani helytartóját, Donald Tuskot egyfajta számonkérés és figyelmeztetés céljából.
Mindazonáltal "Nagy Simon" súlyos kegyeletsértést is elkövetett ez alkalomból az alábbiak megfogalmazásával: "Ez a fölirat óriási jelentőséggel bír nemcsak a zsidó nép, hanem az egész világ számára, mert egyben annak az 1 millió (aprócska érdekesség: 1990 előtt még 4 millióról volt szó) zsidónak is emléket állít, akiket a táborban megsemmisítettek." A pereszi logika szerint tehát az 1 millió zsidóknak azért kellett meghalnia, mert lusta, dologtalan és munkakerülő volt, lévén az "óriási jelentőségű felirat" (Arbeit macht frei) jelentése: A munka szabaddá tesz.
Arra a tényre, hogy a közös, német-lengyel határszakaszon miért nem rendeltek el fokozott ellenőrzést, azt hiszem, egyszerű a magyarázat: a lengyelek is tisztában vannak vele, hogy az egykori dicső német nemzet szellemi-lelki szinten teljes mértékben cionista függés alá került, ma is vezekelnek és Kanosszát járnak soha el nem követett bűnökért, így Németországból aligha indulhatott a betűösszeszedési hadművelet.
Mindenesetre tanulságos, egyben üzenetértékű is, hogy egy hét leforgása alatt a cionista rabszolgatartók két közép-európai államot is látványosan megreguláztak, s figyelmeztették helytartóikat a teljhatalmú uraik iránti, feltétel nélküli engedelmességre.
Lipusz Zsolt - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready