Bezár!
2021. március 5., péntek, Adorján, Adrián napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:31 Uniós biztos: csak az Európai Unió és az Egyesült Államok képes ellátni vakcinával a világot, de nem árt a keleti rendelés17:15 Ukrajna engedélyezni készül a kettős állampolgárságot, de az számos pozícióból kizárást eredményezhet16:56 Megjelent a lezárási rendelet - annál több a kivétel, mint amivel Gulyás riogatott16:32 A katolikus templomokat nem zárják mindenhol, az evangélikus püspökök zárást javasolnak16:07 Öt és fél fegyházat kapott egy Ferihegyen fogott brazil kokainfutár15:29 Mi Hazánk: a kormány nem az út szélén hagyta a magyar egészségügyet, hanem az utat szedte fel előtte!15:19 Hongkongi választásireform-terv: "hazafias népfront" fog segíteni a Pekingnek legmegfelelőbb jelöltek kiválásztásában14:45 Oltóanyaggyártásról tárgyalt Orbán a belső piacért felelős uniós biztossal14:27 Repülőgép-eltérítést akadályoztak meg Iránban14:11 Annyira a terv szerint halad az oltási program, hogy a hétvégi tömeges vakcinálást elhalasztják13:46 Ha a Covid és a lezárás nem lenne elég, a bulinegyedet még Niedermüller is sújtja13:12 Japán modellezés: mégsem segít túl sokat a második maszk12:49 A Harcos ajánlata (x)12:36 Ukrajnát és Kárpátalját is elérte a harmadik hullám12:19 Elhunyt Gurovits József olimpiai bronzérmes kajakozó
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

"Az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük" - Lenhardt Balázs válasza Bayer Zsoltnak

Reklám

Közel két hetet várt Lenhardt Balázs arra, hogy a Magyar Hírlap helyt adjon a Bayer Zsolt július elsején megjelent cikkére írt válaszának - hiába, állítólag "túl kemény lett". Miközben Bayer volt az, aki szerencsétlen nyálfolyatónak és szegény hülyének nevezte a Jobbik képviselőjét cikkében. Alább olvasható Lenhardt letiltott reagálása.

A szurkolók véleménye: üzennek az MTK-nak Kispesten
Egy bértollnok sirámai
Bayer megint megtalált. Újra találni vélt egy indokot, amellyel törleszthet a tavalyi választási kampányban neki címzett nyílt levelemért (Hány forintot vettél fel ezért a cikkért Simicskától?), amely nagyon betalált. Az ott leírtakat nem cáfolta, nem is tudná. Mert igaz. Különösen fájt, hogy megírtam rulettes játékszenvedélyét, amelynek révén millióknak tartozik fűnek-fának, és bármi mocskos dolgot hajlandó felvállalni, ha eleget fizetnek érte. Sajnos Zsolti, a tehetségét aprópénzre váltva, médiakurvának szegődött. No, bulvárt még nem vállalt, de felkérésre, pár garasért mindent és annak az ellenkezőjét is hajlandó megírni, elmondani. Elszegődött a balliberálisok zsoldjába a kilencvenes évek első felében (Népszabadság, Kurír), amikor úgy tűnt, nem lehet megállítani őket, majd „bátran” hazatért a fideszes fiúkhoz, hogy miközben erkölcsi magaslatokról prédikál, hogy némi „aprópénzért” megírjon bármilyen szerecsenmosdató cikket.
Mi nem feledjük el soha az erdélyi magyarok végleges elárulását jelentő fideszes szavazást Románia EU-csatlakozásáról 2005. szeptemberében, mert úgy járult hozzá a majdnem teljes parlament – beleértve Orbán Viktort –, hogy cserébe még csak felvetni sem merték az autonómia ügyét. Abszolút igaza volt az azóta karikatúrává váló lakájmentalitású Bencsiknek, amikor korábban leírta, hogy ez a szavazás lakmuszpapírként mutatja meg, hogy ki hűséges tettekben is nemzetéhez, és ki az, aki csak nagy szavakat mond, de valójában egy ócska nemzetáruló. Azaz Orbán Viktor és a fideszes vezérkar. Bayer ekkor „érezte szükségét” a szó szerint Egy fideszes cikkének megírásához, amelyben megpróbálja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, és felmenteni a hazaáruló fideszeseket. Sajnos az átlagemberek könnyen felejt, így nem árt felidézni a tényeket, milyen „erkölcsiség” is mozgatja a harmadik feleségét fogyasztó zsúrfiút.
Térjünk rá a legutóbbi cikkre, amelyben védelmébe veszi az MTK-t, pusztán apropóként, hogy egy méreteset belém rúgjon. Némi fejlődés is felfedezhető nála, mert a nevemet már le tudta írni helyesen. Két dolgot szögezzünk le gyorsan! Bayernek semmi köze a focihoz, ab ovo a sporthoz sem, nem olyan anyagból gyúrták. A cikkben szereplő tényanyag elegánsan mondva vendégszöveg, amit valaki előzékenyen a rendelkezésére bocsátott. A másik, hogy sem a beszédem elmondása közben (itt ellenőrizhető), sem Bayer cikkének elolvasása során nem habzott a szájam, vagy folyt a nyálam, kimért nyugalommal fogadom a pitiáner mocskolódást egy olyan embertől, aki jó eséllyel a lesszabályt sem érti, nemhogy a szurkolói lélektanba nem tud belehelyezkedni. Vele ellentétben tisztában vagyok a sporttörténelemmel, azzal hogy hányszor nyert bajnokságot a MTK, és milyen korszakos klasszisok játszottak a klubban. De ez semmit nem változtat azon az egyszerű tényen, amit elmondtam: az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük. Jogunk van hozzá. Még akkor is, ha Strasbourgig rohan panaszával Stern Péter – van, aki e nevet nem ismeri?! –, az MTK baráti körének elnöke. S egyetért velem a hazai szurkolótársadalom többsége, Újpesttől Kispestig, Zalaegerszegtől Kaposváron át Debrecenig, ha tetszik nektek, ha nem. Az MTK nem csupán alapítása, múltja, tradíciói miatt zsidó, de a jelene is az: Várszegi Gábor a klubtulajdonos és Deutsch Tamás, a Fidesz díszzsidaja a klub elnöke. A zsidó identitás olyan erős, hogy a szurkolók rendszeresen izraeli zászlóval a kézben mennek meccsre, és a hazai porondon példátlan módon a zsidó vallási ünnepek esetén a mérkőzéseik elhalasztását vagy előrehozását kérik, mint az elmúlt szezonban a Vasas elleni meccset a jóm kippur miatt. Domonyai László klubigazgató úgy nyilatkozott, hogy az MTK mindig előre kéri, hogy ne játsszon a szurkolói jelentős számát érintő zsidó ünnepeken.
Ezek után miről is beszélsz, Bayer?! Vagy „zsidózni” csak neked szabad, mint egy újkori Cyranonak? Annyira hülye lennél, hogy nem érted, egy klub identitása nem attól függ, hogy éppen ki fut ki a mezében a pályára, hanem ennél sokkal több és mélyebb?! Mert teljesen mindegy, ha tegyük fel tizenegy skandináv játszik a csapatban, ha a klub identitása zsidó. Az Ajax Amszterdam, a helyi gyémántkereskedők csapata is örökre zsidó marad, hiába játszik benne egyszerre 9-10 néger. És a Ferencvárostól sem lehet elvenni a lényegét akkor sem, ha az elmúlt években valóban egy egész zsoldossereg megfordult benne. De mit is magyaráznék zenéről a süketnek? Az ócska kis bértollnok célja a rúgás volt, de kacska lába a labdát nem találta el. Maradt neki a leplezetlen gyűlölködés és a mindenáron visszavágni vágyás beszűkült tudatállapota. Kiabálj csak nyugodtan, a jellemtelenség és a gyávaság bélyege ott virít a homlokodon letörölhetetlenül!
Lenhardt Balázs
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready