/Az eredeti cikket - más, 1941-es hírekkel együtt - ide kattintva olvashatja./

Krími zsidó partizánok, 1924

Győri Nemzeti Hírlap, 1941. november 7.
A gyászos emlékű magyarországi proletár-diktatúra alatt a középiskolai tanulmányait Győrött végzett Szamuelly Tibor és a Kolozsváron, mint kerületi betegsegélyző-pénztári tisztviselő, szoc. dem. agitátor voltak a magyarság hóhérai. A két zsidó kommunista közül, a proletár-diktatúra bukása után, Szamuellyt menekülés közben még agyonlőtték, Kohen (Kun) Bélának azonban sikerült Oroszországba kijutnia, ahol nagyarányokban folytatta véreskezű hóhér munkáját.
A berlini „Völkischer Beobachter”: „Kun Béla a krími tömeggyilkos” címmel hosszabb cikkben foglalkozik most Kohen (Kun) Béla zsidó kommunista rémtetteivel.
A lap megállapítja, hogy Krím-félsziget a Szovjetunió ama területeihez tartozik, amelyen a bolsevista uralomnak kezdetén a legborzalmasabb cselekmények játszódtak le.


Az 1918-ban végzett irtó hadjárat után, illetve a fehéroroszok visszavonulása után a bolsevisták egy kipróbált terroristát kerestek, aki Krím-félszigetén „rendet teremtsen”. Erre a feladatra jelentkezett Kun alias Kohen Béla, aki a cseka gyilkosaival valóságos vérfürdőt rendezett. Erről a világtörténelemben egyedülálló vérfürdőről és Kun Béla borzalmas rémtetteiről dr. Lodyshenski György orosz orvos, a Vörös Kereszt Szövetség volt igazgatója hosszú jelentést küldött Genfbe.
Kun Béla Feodoziában 7500, Simferopolóban 12.000, Szebasztopolban 10.000, Kertsben 6000 embert lövetett agyon; köztük 17 ápolónőt és három orvost. Összesen mintegy 70.000 ember volt Kun Béla áldozata.
Videón a zsidó terroristák
A Magyarországi Szocialista Párt gyűlése az Országház előtt
A Forradalmi Kormányzótanács szemléje a csapatok fölött
Május elseje a Cserny csoportnál és a Lenin fiúknál
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: