Az Európába betolakodó söpredék egy hosszú, véres folyamat egyik újabb állomását hozta el Európa őslakosainak november 13-án, pénteken. Ez nem az első volt, és távolról sem az utolsó. Nevetséges és gusztustalan ahogy a nyakunkon ülő, őseink hagyományos Európáját eláruló, kultúrmarxista jelenlegi politikai elit "megdöbbenésének" ad hangot, holott még a politikával nem foglalkozó, egyszerű hírolvasó ember is tudta jól, hogy ez csak idő kérdése volt. Számos biztonságpolitikai szakértő kimondta már az egyértelműt; hogy számítani kell erre, ahogy Franciaországban már az év eleje óta emelt szintű volt a terrorkészültség, több támadásnak is sikerült elejét venni, így az Európát primitív, emberalatti népségekkel elárasztó politikai vezetők hirtelen "meglepettsége" szánalmas színjáték.

Megfigyelhető volt már a kezdetektől, hogy a másságimádók igyekeznek eltorzítani az eseményeket, és univerzális jelszavakkal a "tolerancia", a "szeretet", a "demokrácia" jelen helyzetben teljesen üres szavait mantrázzák, elterelve a figyelmet az Európa-idegen bevándorlásról, mint az egész esemény fő forrásáról, egyszersmind azt sugallva, hogy ez "gonoszok" támadása volt a "jó" ellen. Nagyjából a gyerekek is ennyit foghatnak fel a dologból, az egyenlőség és béke utópiájának mámorában lebegő infantilis liberálisok is kb. azon a szinten vannak, azzal a jelentős különbséggel, hogy míg a gyermek korából és ártatlanságából eredően nem értheti az összefüggéseket, addig a megszállókat támogatóknak nincs mentségük. Aki támogatja, vagy aktívan tesz is azért, hogy ezek a népségek Európában vessék meg lábukat, felelősei a hagyományos nemzetek hanyatlásának és felelősei a pénteki mészárlásnak. (Főleg annak tükrében, hogy az egyikük Magyarországon is átvonult nemrég.)
Zoom
A világhálón és közösségi oldalakon aktív kedves olvasó nyugodtan mentse le ezt a képet, és töltse fel bevándorláspárti árulók oldalaira!
Halljuk azt is, hogy "a menekültek nem azonosak a terroristákkal, ők pont olyanok elől menekülnek, mint ezek a terroristák", illetve, hogy "nem minden muszlim terrorista". Ez természetesen nevetséges, hiszen a terrorizmus nem az egyetlen baj ezekkel a betolakodókkal, és senki nem is gondolja, hogy minden muszlim terrorista lenne. Másod-, harmadgenerációs bevándorlókról és újabb bevándorlókról van szó, az egyetlen különbség az érkezésük időpontja, az azonosság viszont annál több: ugyanaz a fajta, kultúra, sok esetben vallás. Ugyanaz az alacsony intelligencia, rossz impulzuskontroll, erőszakra, bűnözésre való (a gazdanéphez mérten kirívóan magas) hajlam. Hogy melyikükből lesz terrorista, nem tudni előre. A pénteki események elkövetőiről (akik itt születtek már Európában) sem lehetett tudni, hogy ezzé válnak. Azt viszont lehet tudni, hogy statisztikailag, mint csoport, bűnözésre, élősködésre (Hollandiában például az egykori "menekültként" befogadottak 50-70%-a segélyeken él) többszörösen hajlamosak, mint a gazdanép tagjai. A bűnözési adatokról számos alkalommal írtam már én is, más is a Kuruc.info oldalain (lásd alább).
 
Mindenestre nézzünk pár adatot arra vonatkozóan, hogy mennyire "nem minden muszlim terrorista".
 
Egy a Pew Reseach Center kutatóintézet által készített 2013-as világszintű felmérés azt vizsgálta, hogy milyen a muszlimok hozzáállása szociális, vallási, politikai dolgokhoz. A Dél-Szudánban, Észak-Afrika és a Közel-Kelet országaiban végzett kutatás szerint 22% egyetért azzal, hogy civilek megtámadása az iszlám védelmében indokolt lehet. 60%-uk támogatja a megkövezést mint a házasságtörés büntetését. 53% szerint halált érdemel, aki elhagyja az iszlámot, és 62% szerint egy női családtagot megölni indokolt lehet a család becsületének védelmében, ha az házasság előtt szexuálisan aktív, vagy házasságtörő.
 
Szintén a Pew Reseach Center kutatóintézet 2006-os felméréséből azt láthatjuk, hogy a terrorizmus nagy támogatást élvez a muszlimok között Európában. Az Egyesült Királyságban 24% (tehát négyből egy) szerint erőszak civilek ellen elfogadható az iszlám védelmében. Franciaországban ez 35%, Németországban 13%, míg Spanyolországban 25%. Konkrét eseteket is nézhetünk: az 52 halálos áldozattal járó 2005. július 7-i londoni bombatámadások után a YouGov nemzetközi kutatóintézet felmérése szerint az Egyesült Királyság muszlimjainak 6%-a indokoltnak tartotta a terrorcselekményt, további 24% szimpatizált az elkövetők érzéseivel, motivációjával. Ez a 6% kb. 150 ezer muszlimot jelent, ők tehát mint indokoltnak tartották az őshonos brit civilek felrobbantását.
 
Egy 2007-es felmérés, melyet az angliai Policy Exchange készített, arra mutat rá, hogy a 16-24 év közötti muszlimok 13%-a felnézett olyan szervezetekre, mint az Al-Káida. Ez kb. nyolcból egy fiatal muszlim, akik terrorista szervezetekkel szimpatizálnak.
 
Egy újabb felmérés 2015. novemberéből, melyet a Felmérés és Politikatudományok Arab Központja készített, hét különböző arab országban kutatott, továbbá Libanonban, Jordánban és Törökországban 900 szír menedékkérőt kérdezett meg. A felmérés központjában a válaszadók Iszlám Államról és a térségben való fejleményekről való véleménye volt. A felmérés szerint a válaszadó szír menedékkérők 13%-a pozitív véleménnyel van az IÁ-ról. Ez tehát nyolcból egy, aki szimpatizál a terrorszervezettel, de mégis inkább a nyugat-európai liberalizmus kell nekik.
 
Persze menekülteknek nevezni ezeket az Európába özönlő betolakodókat eleve manipulatív; a törökországi menekülttáborokban nincs háború, nem éri őket üldöztetés, hiszen a tábor éppen a befogadásukra szolgál. Ezek a tömegek onnan indulnak meg Európa felé, vagy más olyan országokból, ahol szintén nincs háború vagy üldöztetés. Az az elefántcsontparti néger, aki egy idős párt gyilkolt meg saját otthonukban, mi elől menekült, mikor június 8-án betette lábát Olaszországba? Az az eritreai, aki egy svéd IKEA üzletben gyilkolt meg két svédet, anyát és fiát, mi elől menekült tíz éve, mikor Olaszországba betette a lábát? Vagy pár éve, mikor Angliába, majd onnan Svédországba "menekült"? A sor hosszasan folytatható. Sem a török táborokból, sem a Líbián keresztül afrikai országokból érkező megszállók nem nevezhetők menekülteknek.
Az eddigi hírek alapján lehetséges, hogy az egyik azonosított elkövető, Ismaël Omar Mostefai marokkói származású volt, mindenesetre marokkói volt az a brüsszeli prédikátor akit az ő fanatizálásával gyanúsítanak. Szintén marokkói volt augusztusban az a lövöldöző és késelő betolakodó is, aki akkor négy embert sebesített meg egy Párizsba tartó vonaton, ahogy több marokkóit is találunk az idei számos menedékkérők által elkövetett nemi erőszakokról szóló németországi hírekben is. Hivatkozott írásomban idéztem már, de ide kívánkozik II. Hasszán marokkói királynak a marokkóiak beilleszthetetlensége kapcsán tett beismerése egy franciaországi interjúból.
 
II. Hasszán: Nem szeretném, ha [a marokkói bevándorlók] ilyen irányú [integrációs] törekvéseknek lennének kitéve, mert sosem lesznek integrálva.
Riporter: Úgy hiszi, hogy nem akarnak [integrálódni] vagy, hogy a franciák nem akarják ezt?
II. Hasszán: Mondani fogják valaha is, hogy nem tudnak [integrálódni]? [Az integráció] lehetséges európai emberek között. Az alapok azonosak. [...] Nem tehet ez ellen semmit. Ők [a marokkóiak] rossz franciák lesznek. [...] Lebeszélném róla önöket, az én népem, a marokkóiak részéről, hogy megkíséreljenek bármilyen változtatást a nemzetiségükben, mert ők sosem lesznek száz százalékig franciák. Ezt garantálom önnek.
Hollandia és Belgium jelentős marokkói bevándorló közösséggel rendelkezik, ezek természetesen deviáns, beilleszthetetlen népségek, mint azt korábban már a jobbikos Sneider Tamás is részletezte írásában.
Az európai nemzetvédő ellenállásnak elengedhetetlen a külső idegenek mellett a belső árulókat is kiiktatnia a folyamatok alakításából. Párizsban nem telt még el 24 óra a támadások óta, amikor egy kisebb csoport "Kifelé az iszlamistákkal!" skandálással vonult fel az utcán. Az alábbi vérlázító videóban azt láthatjuk, hogy erre válaszul egy náluk nagyobb csoport elmeháborodott másságimádó lehurrogta őket, majd a rendőrség vetett véget a korrekt felvonulásnak, bilincsben vive el a nemzetféltő franciákat, akik - jegyezzük meg - elég finom megoldást követelnek kivégzések és minden Európa-idegen népség deportálása helyet: mindössze azt szeretnék, ha az iszlamistákat kitoloncolnák hazájukból. 4:30-nál még azt is láthatjuk, ahogy egy arab betolakodó leköpi a földretepert, megbilincselt fehér embert a saját hazájában, amiért az felemelte hangját országa megszállása ellen. Itt tartunk tehát 2015-ben.
 
A Sunday Express cikke szerint a hazafiak egy olyan megemlékezéshez csatlakoztak, melyet a Human Rights League (LDH) szervezett. Az LHD egy zsidó és kommunista gyökerű szervezet, melynek elnöke az idegen fajtájú bevándorlást természetesen támogató zsidó, Pierre Tartakowsky.
 
Szintén gyomorfogató a nemzetközi zsidó szervezeteknek a sokkolt gój népek részéről jó pontokat szerezni hivatott hüledező reakciója, tekintve, hogy már a kezdetek óta szervezetten, pénzzel, gyógyszerekkel, jogi védelemmel, politikai befolyással, útbaigazítással támogatják Európa megszállását, mint azt többször is bemutattam zsidó forrásokra hivatkozva (lásd itt vagy itt). Franciaországban a zsidók rendkívül tekintélyes helyet foglalnak el, így érdekérvényesítésük nagyon hatásos. Nem csak a zsidó Sarkozy hirdette már meg, hogy a franciáknak fajilag keveredniük kell Európa-idegen fajtákkal, ha nem teszik maguktól, politikailag lesznek rákényszerítve, de olyan agresszív és a politikai elitben messzemenően befolyásos zsidó szervezetek, mint az egyik korábbi írásomban részletesebben is bemutatott LICRA, CRIF, vagy SOS Racisme mindent megtesznek, hogy a nemzetüket féltő franciákat szájzártörvényekkel, utcai konfrontációval, politikai és társadalmi kirekesztéssel elhallgattassák, megfélemlítsék - azokat a franciákat, akik esetleg tehetnének valamit nemzetük védelmében. Még a franciaországi főrabbi, Haim Korsia is a betolakodók befogadását támogatta a közelmúltban.
A megrögzött rombolást természetesen folytatják a zsidók tőgyein nevelkedett árulók, akik persze csak azért emelkedhettek vezető pozícióba, mert az elzsidósodott, fehérellenes politikai légkörben a gerinctelenek, az elvtelen prostituáltak és a megszállott rombolók azok, akiket ez a zsidó elit oda emel. Pszichopata módjára sietősen világossá tették, hogy minden marad a régiben. Gyújtsunk meg egy gyertyát, nyeljünk egy nagyot, és maradjunk csendben. Ha kinyitjuk szánkat, még úgy végezzük, mint a francia hazafiak: bilincsben. Ezt szeretnék ők legalábbis. Persze csak akkor lehetünk őseinknek méltó utódai, ha aktívan fellépünk ellenségeink és árulóink ellen, hagyatékunk védelmében. A csendben maradás, a monitor előtti ökölrázás nem hoz el szebb jövőt.
Zoom
"Coexist", azaz "együttélés" - liberális utópia helyett valóság
Angela Merkel továbbra is kiáll amellett, hogy nincs felső határa a befogadandó "szír" betolakodók számának. Mint azt zsidó és marxista felforgatók mindig is tették, ő is erkölcsi köntösbe öltözteti saját pusztulásunkat, mondván, a bűnözésre statisztikailag többszörösen hajlamosabb, beilleszthetetlen, újra és újra mészárlásokat rendező idegenek befogadása, akik előreláthatatlanul végtelen beáramlásuk és jóval magasabb születésarányuk miatt pár generáció alatt kisebbségbe szorítják a gazdanépet, az amolyan univerzális erkölcsi érték: "európai érték". Hogy miért lenne az, mikor soha a történelemben nem volt az egészen a hagyományos európai nemzetekkel ellenséges zsidó elit hatalomba jutásáig, azt nem magyarázza el nekünk. Erkölcsi kötelességünk szerinte a saját életterünket átadni, saját érdekeinket idegenek érdekeinek alárendelni, saját adónkat, akár életünket is odaadni, mondja az akasztófára való egykori kommunista, gyermektelen némber. Mit is lehetne várni egy olyan öngyűlölőtől, aki az egész német népet megveti az ún. holokauszt szörnyűségéért, s mikor maga Benjamin Netanyahu éppen aktuális izraeli érdekei mentén egy palesztin nagy muftit okol a zsidók állítólagos "nácik általi kiirtásának" ötletéért, még annak is nekimegy, hogy megerősítse: a németek a felelősek és a világ végéig vezekelniük kell:
 
Minden német tud a nácik gyilkos fajmániájáról, mely a civilizációval való szakításhoz vezetett, a holokauszthoz. Ezt jó okkal tanítják a német iskolákban, sosem szabad elfelejteni és nem látom okát annak, hogy bárhogy is megváltoztassuk a történelmi nézeteinket. Tudjuk, hogy ezen emberiség elleni bűntény felelőse a német és az [a felelősség] nagyon is a miénk.
Manuel Valls francia miniszterelnök is morálisan manipulál, szerinte is európai érték a saját életterünk átadása idegeneknek:
 
Megértem, hogy a francia emberek meg lehetnek ijedve, de erősnek kell maradnunk és az értékeinkre kell hagyatkoznunk.
Majd egy másik Twitter-bejegyzésében azt olvashatjuk a kép felirataként, hogy "Országunknak továbbra is be kell fogadnia új francia állampolgárokat." Marad tehát minden a régiben. Gyújtsunk pár gyertyát, majd a világ másik részén, Szíriában dobjunk le pár bombát, és ennyi. A franciák biztonságosabb jövője nem számít, a felülreprezentáltan bűnöző, no-go zónákat teremtő, időről időre mészárlásokat rendező közel-keleti és afrikai bevándorlók maradhatnak, sőt, még többen kellenek. Ezzel szemben a zsidók franciaországi biztonsága fontos, róluk év elején így vélekedett:
 
Ha 100 ezer spanyol származású francia elmenne, sosem mondanám, hogy Franciaország már nem Franciaország. Azonban, ha 100 ezer zsidó hagyja el Franciaországot, Franciaország nem lesz többé Franciaország. A Francia Köztársaság bukottnak ítéltetik.
 
Akárcsak a mi patkányunk, Gyurcsány, Valls is olyannyira zsidóimádó, hogy feleségnek is egy zsidót talált. Ilyen beteges ember persze nem meglepő, ha saját nemzete pusztulását is erkölcsileg helyesnek véli.
 
Közben a zsidó Nicolas Sarkozy, aki szerint a bevándorlók által elkövetett mészárlásnak nincs köze a bevándorláshoz, és a tipikus zsidóbérenc áruló politikus prototípusa, Jean-Claude Juncker szintén mentegetik a betolakodókat, világossá téve, hogy érdemi változást ők sem akarnak, mondván "nincs szükség az európai menekültpolitika felülvizsgálatára".
 
Hozza a formát a zsidó Jann Wenner lapja, a tekintélyes The Rolling Stone is, mely nevetséges infantilizmussal kezelné a helyzetet:

Mikor olyan támadásokat látunk, mint a párizsi terror, ki kellene tárnunk a határainkat menekültek áradata előtt, semmint bezárnunk azokat. El kellene lepnünk azokat a családokat jóságossággal. Gondoskodnunk kellene róla, hogy lesznek munkahelyek, melyek a képességeiknek megfelelnek. Tanítanunk kellene a gyerekeiket. Biztosítanunk kellene nekik egészségügyi ellátást és bármilyen szociális szolgáltatást, amit igényelnek. A Nyugat meg kéne tegyen mindent, hogy azok, akik az Iszlám Állam és az extrémizmus elől menekülnek akárhonnan, szívesen látottnak érezzék magukat.
 
Ha a közel-keleti és afrikai népek bűnözést és mészárlásokat hoznak a nyakunkba, fogadjunk be még többet közülük, mondja tehát a zsidó lap. Logikus. Az izraeli zsidók között is van, aki hasonlóan elképesztő módon áll a fehér őslakosok mészárlásához. Egy megszálló telepes rabbi, Dov Lior mondta a következőket, a The Jerusalem Post cikke szerint:

A vérrel áztatott Európa elvetemültjei megérdemelték ezt azért, amit népünkkel tettek 70 éve.
 
Azok az "elvetemültek" az áldozatok lennének. Hogy éppen a franciáknak mi közük van az ún. holokauszthoz, nem számít. A franciák is fehér európaiak, így megérdemlik a halált a zsidó szerint, az a lényeg.
Zoom
Sokat elárul Európa jelenlegi helyzetéről, hogy míg Párizsban iszlamisták halomra gyilkolták az őshonos népet, addig azokban az órákban Angliában globális muszlim kalifátust akaró, a "béke vallásának" vezetői egy összejövetelen abban értettek egyet, hogy nekik egy iszlám állam kialakításában kell együttműködniük, és hogy nekik kell meghatározni a brit törvényeket, a brit értékeket "szemét"-nek nevezve, s megjegyezve, hogy "ezek a dolgok, melyeket angolnak neveznek, mindez nem jelent semmit sem", számol be róla a Breitbart. Egy egészséges vezetés azonnal kitoloncolná az országból ezeket egy ilyen nyílt angolellenes agitációért. Ők maradnak.
 
A szörnyű pénteki terrortámadás tükrében vajon a másságimádó elmeháborodottak hol húzzák meg a határt, ahol már nem éri meg a multikulturalizmus? Még senki se merte ezt a kérdést megválaszolni. Például: csak 2012 júliusában és csak Stockholmban 149 nemi erőszak lett bejelentve, ez átlagosan az év minden egyes napján közel öt nemi erőszakot jelent, csak a fővárosban! 2010-ben, csak a június-július időszakot vizsgálva (országosan) 1091 nemi erőszak lett bejelentve, ez átlagosan az év minden egyes napján közel húsz nemi erőszak országszerte (e számok a bevándorlással függenek össze, a '70-es évek óta, mikor a multikulturális folyamat elkezdődött, 1472%-kal növekedett a nemi erőszakok száma, csak emiatt). Talán a napi 25 a határ, ahol már nem éri meg a multikulti? Vagy 30, esetleg napi 100? Szeretnék hallani egy számot. Hány gyermeknek és nőnek kell elszenvednie nemi erőszakot minden egyes nap ahhoz, hogy már ne érje meg a multikulturalizmus? Netán valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a végtelenségig növekedhet a gazdanép szenvedése, a multikulturalizmus minden kínt megér? Hány, a fehér ember számára életveszélyes no-go zónát ér meg a multikulti? A svéd rendőrség 55-öt elismer, talán ha ez eléri a százat, már nem éri meg? Esetleg 150? Hány ilyen életveszélyes bevándorlók uralta városrészt kell elszenvedniük a befogadó nemzetnek, hogy még épp megérje? Hány angol gyermeket és fiatal lányt erőszakolhatnak, kábítószerezhetnek, bántalmazhatnak, árulhatnak pénzért Európa-idegen bevándorlók? A rotherhami 1400 még megéri? További több, mint ötven városban tudható, hogy ugyanezt csinálták degenerált bevándorló bandák, még az is megéri? Ha már 65 városban tudható, akkor érjük el a határt, ahol már nem éri meg a gyermekek szenvedése a multikulti kísérletet? Hol ez a határ? Egy számot szeretnék hallani. Népességkutatók számításai alapján előreláthatóan több európai országban is kisebbségbe kerül az őshonos nemzet évtizedeken belül. A briteknél ez 2066-ra tehető (már most is kisebbségben vannak több városban is, beleértve a fővárost, Londont). Svédországban ez  2041 körül történik meg, Lettország talán 50 éven belül, Írország pedig 2050-re várható, hogy többségében nem fehérekből áll majd, ha minden a jelenlegi arányok mentén halad tovább. Hány országban kell az őslakos nemzetnek elvesztenie sorsalkotó erejét, többségét? Öt még megéri, hat már nem? Esetleg majd ha tíz európai országban is többségbe kerülnek arabok, afrikaiak, akkor már nem éri meg, de kilenc még igen? Hány, a péntekihez hasonló mészárlást ér meg a multikulturalizmus? Ha minden hónapban kell elszenvednie Európa éppen soron lévő népének egyet, az még megéri, de ha hetente lesz egy, az már nem?
Zoom
Nem vicc. Elmebeteg német öngyűlölők lufikkal ünneplik a megszállók érkezését
Költői kérdések ezek, melyekre nincs egyenes válasz, és nem is lehet elfogadható válasz, csak az, hogy: egy sem. Az európai nemzeteknek csak egy hazájuk van, semmilyen szenvedést és áldozatot nem vagyunk kötelesek vállalni azért, hogy egyébként is hálátlan, erőszakos, fajidegen tömegek jól éljenek itt a mi kárunkra, idővel akár kisebbségbe taszítva minket őseink földjén. Természetesen Európa férfiainak nem degenerált liberálisok és az antifa hulladék véleményéhez kell igazodnunk, hanem az őseink szellemében kiszabott úton kell haladnunk rendületlenül, félresöpörve azokat, akik pusztulást hoznak civilizációnkra. Az áruló fehérek nem társaink, az árulóknak történelmünk folyamán mindig sajátos büntetés járt. Ennek most is így kell lennie, belső elárulóink nélkül az ellenséges zsidó elit nem tudott volna olyan pozícióba törni, amiben már évtizedek óta van, s nem lenne a nyakunkon temérdek más fajidegen népség sem. Csak akkor jön el új tavasz, ha saját árulóinktól végérvényesen megszabadulunk.

Fontos megértenünk, hogy ez az öngyűlölő, fehér bűntudatba belerokkant patologikus önostorozás és az etnikai belcsoport, a fehér rassz tudatos vagy tudatalatti pusztítása egy célzott pszichológiai hadviselés eredménye, melyet zsidó értelmiségiek indítottak ellenünk elit pozícióban (média, akadémia, politika stb.) lévő fajtársaik segítségével, beemelve felforgató munkásságukat az európai ember oktatásába, politikai légkörébe, mindennapjaiba több mint egy évszázadon keresztül immár. Sosem volt az európai ember ilyen szinten öngyűlölő és saját létére törő, mint amit fajtánk egy jelentős részében láthatunk most. Oka van annak, hogy ez így alakult. Ennek a folyamatnak az általam írt és pár hónapja leközölt elemzését ismét ajánlom az olvasók figyelmébe.
A párizsihoz hasonló mészárlásokat csak akkor lehet a jövőben elkerülni, ha gerinces európai emberhez méltón, egyenesen, érthetően azonosítjuk annak forrását. A multikulturalizmus, a faj- és nemzetáruló politikai elit, befolyásos pozíciókat betöltő ellenséges zsidók hatalomból való kiiktatása, megbüntetése és kitoloncolása, illetve az évtizedek alatt beáramlott, csak bajt hozó fajidegen tömegek kitoloncolása nélkül nem lehetséges egészséges európai jövő. Életterünk szigorú, hadsereggel, lőparanccsal való védelme szintén elengedhetetlen egy olyan korban, amikor megjósolhatatlan milliók várható, hogy megindulnak Európa felé a Közel-Keletről és Afrikából.
Európa-idegen, alacsonyabb intelligenciájú, primitívebb, erőszakosabb, a bűnözésben statisztikailag többszörösen felülreprezentált népek Európába áramlása legális vagy illegális módon erőszakhoz, bűnözéshez, kulturális sorvadáshoz vezet, és fog mindig is vezetni - főleg, ha ezen népségek nagy része még ráadásul egy hódító vallást is követ. Azoknak, akik még képesek gondolkodni és saját nemzetük megmaradását egy kicsit is fontosnak találják, le kell vetniük a bénító politikailag korrekt pszichés láncokat, és el kell fogadniuk, hogy ezek az arab, afrikai népek nem fognak és nem is tudnak beilleszkedni a mi életformánkba, a jelenlétük örökös etnikai konfliktusok forrása lesz függetlenül attól, hogy hány generáció élt már itt előttük, ahogy a cigányságnak se volt elég 600 év. Úgy a Charlie Hebdo-esetben, mint a péntekiben is találunk az elkövetők között másod- vagy harmadgenerációs bevándorlókat, de az angol vagy svéd gyermekek ezreit erőszakoló bandák között is található több generáció. Európa-idegen népek és rasszok mint csoport sosem fognak európaivá válni. Az ő lehetetlen integrálásuk helyett, nekünk európaiaknak egyetlen dolog kell hogy fontos legyen: saját, európai, fehér fajtánk és nemzeteink jólétének, gyarapodásának, folytatásának biztosítása. Az európai civilizáció megőrzése csak az európai emberrel lehetséges.
Csonthegyi Szilárd - Kuruc.info