A Jobbik Ifjúsági Tagozat március 15-én megválasztott országos elnöksége egyik első feladatként több hetes intenzív tagtoborzó kampányt indít. A Jobbik IT már eddig is a legdinamikusabban növekvő politikai ifjúsági szervezet volt, most pedig – mint egy kormányzásra készülő párt utánpótláscsapata – még nagyobb fokozatra kapcsolunk - írja közleményében a szervezet. Alább a folytatás.
A kampány jelentős részben tartalmaz online elemeket, így a fiatalok még többet találkozhatnak velünk a Facebookon is, ahol a Jobbik IT-nek már most is 3-4-szer annyi követője van, mint a többi politikai ifjúsági szervezetnek összesen. A Jobbik országos aláírásgyűjtése mellett az Ifjúsági Tagozat is jelen lesz a közterületeken, hogy ne csak a világhálón, hanem személyesen is minél többek számára elérhetővé váljon.
Több kutatás is igazolta, hogy a fiatalok körében a Jobbik a legnépszerűbb párt, a célunk pedig az, hogy ezt a szimpátiát tevőleges cselekvésre váltsuk. Szeretnénk bevonni a közösségünkbe minél több fiatalt azok közül, akik hozzánk hasonló értékrenddel bírnak, tenni szeretnének saját és nemzetük jövőjéért, vagy épp egy bajtársias közösségre vágynak.
Egy szebb országhoz, jobb jövőhöz: már csak Te hiányzol!