Egy furcsaság nagyon is szembetűnő az izraeli háborús propagandával kapcsolatban. Szinte minden történetben, amely az október 7-i „terroristákkal” vívott harcaikról szól, hősies izraeli katonanőkről mesélnek, nevetségesebbnél nevetségesebb lódításokkal.
Zoom
A nők mentették meg Izraelt
Miért szólnak ezek a történetek katonanőkről? Mi történt a férfiakkal? Miért hiányoznak ezekből a kreált meseszövésekből? Nyilvánvalóan azért, mert a régi toposzhoz híven a zsidók képzelete is teljesen elnőiesedett. A judaizmus matriarchális, és a zsidó viselkedésének minden egyes vonása nőies: mindig ő az áldozat, soha semmi nem az ő hibája, minden róla szól, túlzottan érzelgős, nem tartja magát azokhoz a normákhoz, amelyeket másoktól megkövetel, állandóan irreleváns hülyeségeket emleget a múltból, sohasem épít civilizációt, képtelen a fizikai munkára, azt hiszi, hogy a megtévesztés és a manipulálás ugyanaz, mint a logika és az érvelés, drasztikusan túlértékeli önmagát stb.
Zoom
Az izraeli hadsereg ezévi szépségversenyének döntősei
Ugyanakkor minden hibájuk ellenére – és túl sok van belőlük ahhoz, hogy mindet számon tartsuk – a zsidók nagyon is jól értik, hogyan működik a fehér férfi elméje, akinek semmi sem pumpálja fel annyira a vérét, mint egy veszélyben lévő nő sírása, nyögése és jajveszékelése. A fehér, főleg amerikai hím szó szerint arról fantáziál, hogy megmentse a vasúti sínekhez kötözött nőstényt. Azzal, hogy a zsidó propagandagépezet csak vonzó izraeli katonanőket mutogat, és elrejti az ocsmány, patkányképű férfiakat, manipulálja a fehér férfiakat, hogy Izrael mellé álljanak, mentegessék a háborús bűneit, sőt akár az életüket is feláldozzák a védelmében.

Haljatok meg Izraelért, gojok!
A Hamász nem volt ellenfele egy rettenthetetlen 25 éves izraeli nőnek, aki egy egész kibucot mentett meg a bajtól azzal, hogy a lakosok egy csoportját vezetve több mint két tucat közeledő terroristát öltek meg, közülük ötöt ő maga mészárolt le.(1)
Zoom
Juval századost a Hamász támadása ugrasztotta ki az ágyából, és pizsamában nyomban kommandósok és vadászpilóták élére állt, 22 terroristát likvidálva – pizsamában. (A „Tel-Aviv kísértete” felirat gúnyos utalás a „Kijev kísértete” néven elhíresült titokzatos ukrán vadászpilótára, aki az orosz támadás napján állítólag lelőtt hat orosz vadászgépet. Utóbb kiderült, hogy a sztori ukrán propagandakamu volt.)
Egy kizárólag nőkből álló IDF-osztag teljesen egyedül „száz Hamász-terroristát likvidált” a Gáza menti kibucokban zajló harcok során.(2)
Zoom
Totálisan rettenthetetlenek: ez a 13 „nőstényoroszlánból” álló izraeli osztag 100 Hamász-terroristát ölt meg egy 14 órás tűzharcban
Az IDF női harckocsizói legázoltak több tucat Hamász-terroristát, és noha nem voltak kiképezve a páncélozott Humweere felszerelt fegyverrendszerre, tíz percen belül mindnyájan szakértőkké váltak, hogyan kell működtetni azokat, hogyan kell tüzelni velük.(3)
Zoom
A 100 százalékban erősebb nemű tankleányság, amely megölt 50 terroristát
Hihetetlen mese: egy 46 éves négygyermekes hős anya foglyul ejtett 5 Hamász-terroristát, a hátsó kertjében megkötözte és kivallatta őket, ezzel megmentve 120 életet. Az első felfegyverzett terroristára azzal ijesztett rá, hogy arabul beszélt hozzá, aztán megragadta az ingét, és ezzel rábírta, hogy adja fel négy másik társát a közelben, akiket szintén foglyul ejtett.(4)
Zoom
Az egyik szexista és férfisoviniszta izraeli lap a címlapfotóján igyekezett elsumákolni az izraeli hadsereg egyik hősnőjének bevetés közben tanúsított hőstettét
Ehhez képest a való életből vett pikáns adalék az izraeli nők palesztin férfiakkal szembeni hozzáállására vagy inkább „hozzáfekvésére”, hogy az egyik izraeli börtönben nemrég rajtakaptak egy börtönőrként szolgáló katonanőt egy palesztin fogoly szexuális kényeztetése közben. Később kiderült, hogy ugyanez a rab négy másik katonanő szexuális szolgáltatásaira is igényt tarthatott. Az eset nyomán Izraelben bakanők többé már nem lehetnek smasszernők.(5)
Zoom
Az izraeli hadsereg nimfomán amazonjai számára minden dildó, mert ők elég bátrak hozzá (a kép alatti csasztuska az esetleges következményekre figyelmeztet)
Egy másik izraeli börtön vezetősége börtönőrként szolgáló katonanőket „futtatott” tömegesen terrorista arab raboknak, hogy engedményekért cserébe azok fixírozzák vagy szexuálisan bántalmazzák őket.(6)
Zoom
A megbízhatóságáról közismert brit bulvársajtó szerint afrikai hadurak is érdeklődnek a Hamász fogságába esett izraeli katonanők megvétele iránt szexrabszolgaként igénybe vételükhöz
Bizonyára a hollywoodi zsidók már javában készülnek az izraeli szuperjenták Marvel-képregénysztorijának megfilmesítésére, amely egyrészt tökéletesen passzol az „erős és független nők” feminista illúzióhoz, másrészt a reményeik szerint segíthet helyreállítani a „verhetetlen IDF” alaposan megtépázott nimbuszát az izraeli és nemzetközi zsidó haszbaragépezet által futószalagon gyártott hasonló önámításokkal és gojvakításokkal együtt.
Zoom
A judaizmus a hazugság kultúrája. Izraeli katonanők sebesültnek sminkelik magukat tévészerepléshez. Megtévesztéssel háborúskodj! (Moszad)
Ehhez a világ legolvasottabb fehér fajvédő és antiszemita hírportáljának számító The Daily Stormer szerkesztője, Andrew Anglin az alábbi kis abszurd holohumoreszket rittyentette, amely a holokauszttúlélők groteszk és obszcén részletekben bővelkedő visszaemlékezéseit parodizálja:
Az izraeli hadsereg nemrég közzétett egy videót, amely azt mutatja, hogy csak nők halnak meg a Palesztina elleni izraeli háborúban.
Zoom
A háború egyik szexbombaáldozata
„Ilyen esetben az egész koponya pillanatok alatt szétesik” – erősítette meg a minisztérium. A minisztérium által elmesélt másik szörnyű eset szerint a Hamász meztelenre vetkőztet egy katonanőt, és arccal előre beledugja egy férgekkel teli hordóba. „Miközben a férgek végigmásznak a szép arcán és a mellein, a Hamász-terrorista két dinamitrudat helyez be, egyet a vaginába, egyet pedig a végbélnyílásba” – olvasható a közleményben. „Meggyújtják a dinamitrudakat, és felrobbantják a nő testének alsó felét, majd a hordót egy lángoló gödörbe gurítják. A legelképesztőbb rész az, hogy a férgek kiszabadulnak a hordóból, és visszakúsznak a terrorista gazdáikhoz, készen egy újabb menetre” – magyarázta a sokkoló nyilatkozat. A Hamász szexistái a női katonákat arra kényszerítik, hogy addig mosogassanak, amíg el nem törik az ujjuk. Miután az összes ujjuk eltörik, arra kényszerítik őket, hogy a lábukkal mosogassanak. Miután a lábujjaik mind eltörnek a túl sok mosogatástól, egy cenzor beindít egy fejszét, amely a mennyezetről lefelé leng és kettévágja a testüket, pont középen. A közlemény azzal zárult, hogy a Hamász által elkövetett dolgok „messze túlmutatnak a barbárság Itchy & Scratchy szintjén”, mondván: „az emberek ehhez a rajzfilmhez akarják hasonlítani, de az igazság az, hogy a Simpson család írói soha nem tudtak volna ilyen szörnyű erőszakos jelenetekkel előállni”.
Ezután a viccet félretéve Andrew Anglin így folytatja:
Az az elképzelés, hogy az IDF vonzó fiatal nőkből áll, egyszerűen abszurd. A világ egyetlen hadserege sem küld nőket harcba, és ez az IDF-re is vonatkozik. (…) A zsidó média elismeri, hogy valójában nem kerülnek harci szerepbe.(7) A 2014-es gázai háborúban (amely sokkal, de sokkal kevésbé volt komoly) Izrael azt mondta, hogy a „harci szerepek kevesebb mint 4%-át” töltötték be nők, és ahogyan ők azonosították a „harci szerepeket”, az lehetett a helikopteres támogatás és a tábori orvos, többek között olyan szerepek, amelyek valójában nem „harci szerepek”. Nem lehet nőket tényleges gyalogságba állítani. Ez soha nem történt meg, és soha nem is fog megtörténni. Talán, ha tele pumpálod őket tesztoszteronnal, ráveheted őket, hogy segítsenek fegyvertelen gyerekeket lelőni, de ennyi.
Zoom
Gyerekeket gyilkolunk
Bocsi, ez csak a való élet. Nincs olyan, hogy „női katonák”. Ezeket a lányokat állandóan úgy mutatják, mintha az utcán harcolnának, de ez egyszerűen egyáltalán nem valós. Ez célzott propaganda, hogy a férfiakat rávegyék a zsidó hadsereg támogatására. Ha a férfiak azt hiszik, hogy a katonaság valami anime típusú szarság vonzó lányokkal, akkor szimpátiát fognak mutatni irántuk. A zsidók „szexi IDF-lányok” propagandával spamelik az internetet. A legtöbb ilyen lány egyébként nem is zsidó, nemhogy IDF-katona.
Zoom
Baráti emlékeztető: a közösségi médiában mutogatott dögös „izraeli” katonacsajok többsége etnikailag orosz vagy ukrán fotómodell, akiket az izraeli hadsereg azért bérelt fel, hogy megszerettessék Izraelt az ostoba lúzerekkel. Ne dőlj be a trükközésnek!
A férfiak azonban ezt látják az interneten, és az agyuk ezt valóságosnak regisztrálja, és aztán amikor az „izraeli hadseregről” hallanak, az agyuk előhívja ezeknek a szexi lányoknak a képeit. Azonnal érzik, hogy meg kell védeniük őket, és persze támogatják őket a csúnya barna, zsíros szakállú arab férfiakkal szemben. Ez tényleg alacsony szintű, primitív, undorító propaganda. Nem hiszem, hogy izraeli katonanőket öltek volna meg Gázában. Nyilvánvaló, hogy a Hamász kezdeti támadásában nők haltak meg, de kizárt, hogy Izrael nőket küldjön Gázába, hogy az utcán harcoljanak, és biztosan nem vezetnek tankokat. Ez egy abszolút átverés, mint minden más, amit a zsidók hirdetnek.(8)
Az IDF amazonjai harci kiképzés közben
Az izraeli katonanők hősiességét hozsannázó rózsaszínű leánymesékhez nem igazán passzol, hogy a női újoncok gyakran nem hajlandók elfogadni a katonai megfigyelői posztot Gáza közelében. Nemrég az egyik toborzóközpontban emiatt kitört lázongás hangadóit le is tartóztatták. Az izraeli nők már az októberi Fekete Szombat előtt is gyakran panaszkodtak a kimerítő szolgálati körülmények (alvás- és élelmiszerhiány, önkényes, kemény fegyelmi büntetések, tiszteletlen bánásmód a férfi feletteseik részéről stb.) miatt.
Az IDF toborzási központjának szóvivője igyekezett bagatellizálni a történteket, azt állítva, hogy bár az október 7-i eseményekre való tekintettel magasabb elutasítási arányra számítottak, a katonai szolgálatot megtagadó nők aránya megfelel az átlagos elutasítási aránynak egy átlagos toborzási ciklus során, amely körülbelül 20 százalék.(9) E szerint tehát minden ötödik izraeli zsidó nem hajlandó harcolni a Hamász ellen.
Az IDF egyik hősnője bátran közelharcba bocsátkozik a túlerővel szemben
A megfigyelők a határ menti megfigyelőtornyokból Gáza belsejét kémlelik távcsővel, és tévéképernyőkön Gázát figyelik biztonsági kamerarendszerrel. Ezt 90 százalékban nők végzik, de ezek a „rettenthetetlen amazonok”, ahogyan az izraeli média prezentálja őket, most a gondolattól is rettegnek, hogy a gázai vagy libanoni határ közelébe küldik őket. Hiába, a nők már csak ilyenek. Csak akkor szeretnek katonásdit játszani, ha nincs háború.
Az izraeli hadsereg „nőstényoroszlánjai”, „Izrael megmentői” számára nem igazán vonzó perspektíva a határ menti szolgálat
Humoros momentum, hogy a határmegfigyelő nők nem viselhetnek fegyvert, talán mert az izraeli hadvezetés attól tart, hogy ezek a tinilányok elkezdenének egymásra lövöldözni valami iskolai szerelmi dráma miatt. Közülük tizenötöt likvidáltak a hamászosok az október 7-i támadás során, hetet magukkal vittek Gázába szexuális továbbképzésre, a túlélők pedig úgy tudták megúszni, hogy halottnak tettették magukat a bajtársaik hullái közé bújva, ahogyan az amazonokhoz illik.
Az IDF amazonjai a Hamásszal való összecsapás előtt és után
Valahogy tényleg úgy tűnik, hogy a zsidó/izraeli propaganda főleg „övön alulra” céloz, kezdve a 60/70-es években az amerikai (egyébként meglehetősen prűd) filmgyártási kódex szándékos megsértésének napjaitól a megöngyilkolt zsidó pedofil, Jeffrey Epstein-féle vállalkozásokon át a megszállt palesztin tévéállomásokon sugárzott hardcore pornófilmekig (vö. rámalláhi incidens). A kérdés az, hogy miért, és erre a legvalószínűbb válasz: mert működik. A mögötte álló elmék elég intelligensek ahhoz, hogy tökéletesen megértsék, hogy a férfiak e tekintetben a leggyengébbek.
Zoom
Csak egy pár cicit kell nekik mutatni, és minden mélyebb gondolati tevékenységet semlegesít a golyónyomás, legalábbis aznapra...
Hep Titusz