Vangelisz Morasz, Panajotisz Tahcidisz és Jannisz Fetfacidisz, a görög labdarúgó-válogatott tagjai sérültek meg a Ferihegyi repülőtérre vezető úton történt hétfő reggeli halálos balesetben – közölte a görög nagykövetség sajtóattaséja.
Zoom
A futballisták könnyebb sérülést szenvedtek. A Honvédkórházban ápolják őket, de várhatóan még hétfőn kiengedik mindhármukat. A játékosokat a kórházban meglátogatta a görög konzul is – mondta a sajtóattasé.
Zoom
Mindhárman Olaszországban légióskodnak, ezért nem a csapattal utaztak, hanem külön taxival mentek. A Görög Labdarúgó Szövetség szintén megerősítette: három játékosuk érintett a balesetben, és kórházba szállításuk után kiderült, hogy nincsenek komoly sérüléseik, állapotuk kielégítő.
Zoom
Egy személyautó és egy taxi ütközött össze a XVIII. kerületi ferihegyi gyorsforgalmi úton. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Felsőcsatári út és a Szemere utca közötti szakaszon történt balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt. A rendőrök továbbra is teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat mindkét irányban a Gyömrői útra terelik.
A magyar labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott a görögökkel a vasárnap esti Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen az Üllői úton. Dárdai Pál csapata nyolc ponttal továbbra is a pótselejtezőt érő harmadik helyen áll csoportjában.
(MTI nyomán)