A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.
A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2014. január 1. és 2015. október 5. közötti időszakban közel 30 hétvégi házat gyújtott fel Budaörs területén.
A bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a nyomozók keresik a képen látható férfit.
Zoom
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.
A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen tettes kilétéről, illetve a képen látható személyről vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon vagy hívja telefonon a 06-1-236-28-83-as számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
(Police.hu nyomán)