Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Blinken és Lavrov kétoldalú találkozót tart a jövő héten Izlandon22:20 Az ujgurok elnyomásának befejezését követelték Kínától egy ENSZ-tanácskozáson22:07 "A kormány elvesztette az uralmat az utca fölött" - polgárháborús helyzet alakult ki a zsidók és az arabok között Izrael számos pontján21:54 Fehér, férfi, nem ratyik a szülei, és nem nézik terroristának? - Lista segít az agyhalottaknak eldönteni, ki mennyire kiváltságos21:24 Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy néger Los Angelesben21:14 Drága honfitársaink: videón, ahogy egy bottal járó 60 éves nő megtámad egy katonai sátrat, mert zavarja a városképet21:09 Felvidéken júniustól kezdhetnek oltani a Szputnyikkal20:52 Oroszországban pénzbírságra ítélték a Telegramot20:35 Nagy-Izrael miatt eredménytelenül ért véget a Biztonsági Tanács újabb rendkívüli ülése20:20 Merkel külügyminisztere újabb migránsokra vágyik20:06 Ma sem fukarkodott a rakétákkal a Hamász19:51 Szakértői bizottság: a jelenlegi rendszer nem tud megakadályozni egy újabb világjárványt19:21 Ideje lenne elküldeni egy iráni tanulmányútra a magyarországi "homofóbia" miatt visítozó buzikat19:01 Jókor szólnak: a Pfizer vakcinája átprogramozhatja az immunválaszokat18:46 Antiszemét-gyanús EU-főképviselő: "az izraeli hatóságoknak tiszteletben kell tartaniuk a jeruzsálemi szent helyek státuszát"
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Elhunyt a rákóczifalvai Jobbik egyik oszlopos tagja - a gyásztól sújtott család anyagilag is megroppanhat

Csányi Tamás, a Jobbik Jász-Nagykun-Szolnok megyei választmányi elnöke írja:
Elment egy bajtárs…
Alig egy hete Szolnokon Sneider Tamás a Jobbik országos alelnöke, az Országgyűlés alelnöke tartott fórumot, a terem csordultig megtelt, mégis eggyel kevesebben voltunk.

A fórum utáni közös beszélgetés most más volt, mint szokott. Berta Gábor, a rákóczifalvai Jobbik elnöke, el-elcsukló hangon tájékoztatott, hogy egy tagtársunk Farkasinkszki Zoltán tragikus körülmények között két napja elhunyt. Megdöbbenve hallgattam a szörnyű híreket. Zoli 2010 óta volt a helyi mozgalom tagja, ötleteivel, hazaszeretetével nagyban hozzásegítette közös ügyünk sikerét. Kicsit több mint egy éve, még önkormányzati képviselőjelöltként együtt küzdöttünk a kampányban.
Elment egy bajtárs, egy apa. Három gyermeket hagyott maga után és elkeserítő anyagi helyzetet. Olyan nagy a baj, hogy a gyásztól sújtott család bele is roppanhat.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jobbik arra kér minden jóérzésű hazafit, hogy amennyiben teheti és amilyen mértékben teheti, támogassa néhai Farkasinszki Zoltán özvegyét és gyermekeit ebben a nehéz helyzetben.
Amennyiben tehetik, adományaikat az alábbi számlaszámra utalhatják, közvetlenül a család számára:
Lipák Ferenc Zsolt 69800164-15138974-00000000
Amennyiben más jellegű felajánlása lenne, azt az alábbi telefonszámon teheti meg:
Berta Gábor 06205830757
A család nevében segítségüket előre is köszönöm!
„Közel van az Úr a megtört szívűekhez, és a sebzett lelkűeket megsegíti. Sok baj éri az igazat, de valamennyiből kimenti az Úr.” (34. Zsolt)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready