Összeütközött egy rendőrautó és egy személyautó szombat reggel Perbál és Tinnye között, ketten megsérültek - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
A police.hu honlapon olvasható közlemény szerint a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt, a rendőrautó felborult, vezetője és utasa is megsérült. A helyszínelést a kiérkező rendőrök megkezdték, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
Frissítés: Életét vesztette a rendőrautó utasa
A helyszínen életét vesztette annak a rendőrautónak az utasa, amelyik szombat reggel ütközött össze egy másik kocsival Perbál és Tinnye között - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.
A rendőrautó vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A balesetben érintett másik autóban két ember sérült meg.
A baleseti helyszínelés továbbra is folyamatban van, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
2. frissítés: Egy polgárőr az áldozat
Rendőrrel közös szolgálatot ellátó polgárőr vesztette életét szombaton reggel Perbál határában.
Zoom
A 102-es út 12-es kilométerénél a Dacia rendőrautó egy szemből érkező BMW személyautóval ütközött, majd a bal oldalára borult. A rendőrautó vezetőjét és utasát, egy polgárőrt a tűzoltók szabadították ki. A 38 éves pátyi polgárőr életét nem sikerült megmenteni, a budakeszi rendőrt életveszélyes sérüléssel szállították kórházba. A BMW-ben hárman sérültek meg. A műszaki mentéshez a fővárosi tűzoltók, valamint a Pest megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat vonult - írja a Lánglovagok.hu.
Zoom
Zoom
(MTI - Lánglovagok)