A 16 éves Hankó Szintiát keresik a rendőrök egy józsefvárosi élelmiszerüzlet kirablása miatt.
A 30 éves tárnoki Sz. Tímea – akit a józsefvárosi rendőrök más bűncselekmény elkövetése miatt korábban elfogtak - és 16 éves, fiatalkorú társa 2017. február 5-én 20 óra 45 perc körül bement egy Budapest VIII., Diószeghy Sámuel utcai élelmiszerüzletbe, ahol Sz. Tímea az alkalmazottat megfenyegette, és a bolt bevételének átadására szólította fel. Amikor az eladó a kérésnek nem tett eleget, mindketten különböző termékeket (alkoholtartalmú és üdítőitalokat, csipszeket) vettek magukhoz és elhagyták az üzletet.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt a nővel, valamint fiatalkorú társával szemben. A 16 éves budapesti Hankó Szintia ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki.
Az elfogatóparancs alapján keresett fiatalkorú lány 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Hosszú, sötétbarna haja és sötétbarna szeme van.

Hankó Szintia
A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a körözött személy jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a segélyhívó telefonszámok valamelyikét.
(Police.hu nyomán)