• Mert a Fidesz és az egyesült balliberális oldal (MSZP-DK-Jobbik-LMP-Momentum) ugyanúgy kiszolgálja a multikat, ugyanúgy a nemzetközi tőkések polipja irányítja őket, amit most látunk, csupán bábszínház. Csak egy példa: az OLAF által korruptnak minősített - balliberális kormányok alatt megvalósult - M4-metróberuházás nemzetközi haszonélvezői, a ballib kormányok támogatói, a Strabag és a Swietelsky Mészáros Lőrinccel is üzletel, és ugyanúgy sorra nyeri a közbeszerzéseket, mint az MSZP-kormányok alatt.
  • A valódi urak, akik a Fidesznek és a balliberális kormányoknak is tollba mondják az olyan törvényeket, mint a túlóratörvény, valójában a nemzetközi nagytőkések, pénzemberek.
  • A Tesco éppen most decemberben döntött úgy, hogy az árufeltöltők feladatait összevonják, helyette egy agyontúlóráztatott munkakör jön létre.
  • A Mi Hazánk útja, a harmadik út: a magyarok útja. Tarts velünk! Találkozzunk holnap (szombaton) 11 órakor a Tesco Központi Raktáránál (Gyál, Bem utca). Gyertek minél több autóval, nemzeti zászlókkal.