Kiegészítés Orbán Viktor 7 pontjához, gondolkodó magyarok számára:
A meghirdetett 7 pont két témát ölel fel, a keresztény értékrend megvédését és a bevándorlás teljes megállítását, mert a migráció megváltoztatná a kultúránkat.
Zoom
Fotó: 24.hu
A gondolkodó magyaroknak ugyanakkor a következő kérdések juthatnak eszükbe:
1. Ha a Fidesz-kormány valóban meg akarja állítani a bevándorlást, akkor miért indított például 2013-ban Stipendium Hungaricum néven egy programot, amely idén már évi 9 ezer fiatal, életerős migránst hoz Magyarországra szinte kizárólag olyan dél-ázsiai és afrikai országokból, ahonnan Magyarország nem akar migránsokat?
Felmérések szerint ezek a diákok szegények, és nem akarnak visszatérni a szegény országukba, végleg Magyarországon akarnak letelepedni. A kultúránkat így is meg lehet változtatni, nem beszélve arról, hogy egy részük már egyetemi évei alatt bűnözéssel egészíti ki a magyar államtól kapott havi támogatást.
A program egyre gyorsuló ütemben hozza a fiatal migránsokat, idén már 28 ezren jelentkeztek, és a minisztérium tovább növeli a létszámot, miközben a magyar hallgatókat hátrányosan különbözteti meg, és sokkal több pénzt kapnak az államtól a migráns-diákok, mint a magyarok.
2. Ha a Fidesz-kormány valóban meg akarja védeni a keresztény értékrendet, akkor miért engedi, hogy Magyarországon is egyre több iskolában, és azon kívül is úgynevezett "érzékenyítő tréningek" keretében homoszexuális propagandát terjesszenek gyerekek, fiatalok között?
Erről miért nem beszélt Orbán Viktor?
Korábban írtuk: