Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát22:20 Az olasz belügyminiszter szerint ősszel "robbanhat" is a társadalmi feszültség21:46 Külföldi szervezeteket és médiumokat vádoltak meg Moszkvában az alkotmányról szóló szavazás manipulálásával21:13 Kokainista hölgyemény autókázását vették videóra20:54 Mégis marad az emlékkő a braunaui Hitler-ház előtt20:34 90 km/h helyett 223 km/h20:22 Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése19:55 A WHO független bizottságot hoz létre a járvány kezelésének kivizsgálására19:38 Amerikai legfelsőbb bíróság: a demokraták nem, de a manhattani ügyész betekinthet Trump üzleti ügyeibe18:57 Strassburg nem csak a bűnözők, hanem a magukat más neműnek képzelők szorongását is nagyon a szívén viseli18:44 Leültetik végre azokat a cigányokat, akik felfüggesztett börtönbüntetésük ideje alatt támadtak rendőrre18:21 Holtan találtak rá Szöul eltűnt polgármesterére18:05 Tizenegy embert tartóztattak le a Mozaik utcai vesztegetési ügyben17:48 Bulgáriában bezárják az éjszakai szórakozóhelyeket, nem engednek nézőket sporteseményekre17:14 Nem jött be a "rágalom": Ungváry ugyanúgy visszataszítónak tartja a becsület napján megemlékező hazafiakat, mint a fideszes bértollnokok
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

Rendőrökre támadt, az egyikük kezét is el is törte egy kapatos banda leghevesebb tagja

Reklám

A Debreceni Járásbíróság vasárnap egy hónapra elrendelte annak a 42 éves férfinak a letartóztatását, aki eltörte egy intézkedő rendőr kezét. A férfit hivatalos személy elleni erőszakkal és más bűncselekményekkel gyanúsítja a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség.
A Debreceni Törvényszék közleményében nem szerepel, melyik településen történt az incidens, csak annyit tudni, hogy a gyanúsított szigethalmi. Azt írják: "egy a megyében lévő településről" május 29-én, pénteken, éjjel fél 12 körül csendháborításról érkezett bejelentés. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol az ott tartózkodók nem voltak együttműködőek. Nem akarták igazolni magukat, a gyanúsított pedig becsmérlő kijelentést tett a rendőrökre.
A ház udvarán több mint tízen voltak, ezért a rendőrök erősítést kértek. A rendőrök ki akarták nyitni a kertkaput, amit a túloldalon állók nem hagytak, és obszcén szavakkal illették az egyenruhásokat.
A gyanúsított részeg volt, és meg akarta ütni az egyik intézkedő rendőrt, aki azonban el tudott hajolni. Ezután az egyenruhások nekifeszültek a kertkapunak, amit sikerült betolniuk. A rendőrök bementek az udvarra, azonban eközben a 42 éves gyanúsított két kézzel nagy erővel betolta a kaput, amely rázáródott az egyik rendőr kezére. A járőr nyolc napon túl gyógyuló, többszörös csonttörést szenvedett.
A rendőr még ki tudta nyitni a kaput, és az előtte haladó társa segítségére sietett, majd intézkedés alá vonták az udvaron állókat. A 42 éves férfi nem engedte megbilincselni magát, végig szabadulni próbált a fogásból, az egyik rendőr láthatósági mellényét is megfogta és leszakította. A rendőrök végül lefújták könnygázspray-vel, és megbilincselték a férfit.
A bíróság álláspontja szerint indokolt az egy hónapos letartóztatás, mivel megalapozottan tartani lehet attól, hogy a gyanúsított- a büntetés várható mértékére tekintettel - megszökne, elrejtőzne. A nyomozási bíró indoklásában azt is elmondta, hogy bár a férfi büntetlen előéletű, azonban a rendőri intézkedésnek nagy erővel és kitartó szándékkal végletekig ellenállt, továbbá a járványhelyzet idején a szabályok betartása és a rendőrök védelme is különösen fontos. A bíróság végzése nem végleges, ellene a gyanúsított és védője fellebbezett.
(Index)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready