Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:06 FIFA21: Puskás Öcsi bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videojátékba18:34 Lemond a libanoni kormány18:29 Két osztrák diplomata megfigyelőként jelen volt a fehérorosz elnökválasztáson, de állásfoglalást nem tesznek közzé - akkor jó, hogy ott voltak18:09 Lengyel ügyészségi vizsgálat is indult a buszbaleset ügyében17:48 Petrov Anatolij nevét vette fel a pécsi uszoda17:27 Belorusz elnökválasztás: a 10 százalékos Szvjatlana már a hatalom békés átadásáról tárgyalna 16:54 Kiváló fiaitól veszi el az állampolgárságot a hálátlan Belgium16:33 Már a németországi szocdemek is a jobbszéltől várják a megváltást16:05 Vonat elé hajtott egy autó Szügyben - egy gyereket is kimentettek a járműből 16:01 Az öt pont teljesítéséről írt hosszú levelet Orbán Kövérnek15:21 Kínai vadászgépek kóstolgatták a tajvani légteret az amerikai miniszter látogatása alatt14:58 Puskás-musicalt mutatnak be augusztus 20-án az Erkel Színházban14:32 Mielőtt meghalt, az őrökre támadt egy dühöngő cigány a sátoraljaújhelyi börtönben - így kell mártírt csinálni belőle13:56 Természetesen egy zsidó készíti el a világ legdrágább védőmaszkját 13:19 Országszerte folytatódik a vérszívóirtás
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

"Z." Karolina nem sokáig örülhetett pénzzel bélelt melltartójának - idős áldozatához mentőt kellett hívni

Reklám

Szabadságon lévő, Pest megyei detektív közreműködésével 15 percen belül elfogtak egy rablót a fővárosban.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi nyomozója számára nem volt kérdés, hogy felfüggeszti pihenését, amikor 2020. július 30-án délelőtt a Budapest XX., Vízisport utca és Csepeli átjáró kereszteződésénél meglátott egy férfit és egy nőt, akik egy táskát ráncigáltak.
Az őrnagy félreállt autójával, odalépett hozzájuk, igazolta magát, szétválasztotta a feleket és kérdezett. Kiderült, a férfi vissza akarta tartani a fiatal nőt, aki nem sokkal korábban erőszakkal rántotta ki a táskát egy járókelő kezéből. A férfi egy csepeli buszmegállóban látott meg egy földön fekvő asszonyt, aki elmondta neki, hogy néhány perccel azelőtt egy nő kiszakította kezéből a táskáját, és elmenekült. Az állampolgár a támadó után eredt, megállította, ám a nő ellenállt, dulakodtak, ekkor lépett közbe a civil ruhás rendőr.
A nyomozó a megsérült asszonyhoz haladéktalanul mentőt, az elfogáshoz, ruházatátvizsgáláshoz erősítést kért, a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyenruhásai néhány percen belül a helyszínre értek, a nőt megbilincselve előállították. A táskában lévő holmik szétszóródtak ugyan, de hiánytalanul meglettek. Ahogyan a pénztárca 25 ezer forintnyi tartalma is előkerült Z. Karolina melltartójából.
A 83 éves sértettet súlyos sérüléssel vitték kórházba.
Az azóta letartóztatott, 26 éves budapesti nő ellen rablás és testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága.
(Police)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready