Bezár!
2019. november 12., kedd, Levente, Tihamér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:43 Ellenzéki politikust választottak a szenátus élére Lengyelországban21:28 Baseballütővel verte a kamionos az őt megállító közutast20:43 Brutálisan összevertek egy nőt egy katonai rendezvény után, nyugalmazott alezredes a tettes20:03 Gyárfás tagadta bűnösségét19:42 Erdogan a kitoloncolt dzsihadistákról: nem érdekel, hogy visszafogadják őket, vagy a határon maradnak19:27 Óvodásokat fújt le maró anyaggal egy elmebeteg Kínában19:19 Koalíciós kormányt alakítanak a "progresszív" vörösök Madridban18:48 Berlusconi beléptetné a Ligát a Néppártba18:11 Azok a jó elvtársi hagyományok: Gyöngyösi momentumos barátnője külföldről kér segítséget a diktatúra ellen17:13 Várható volt: Józsefváros bissau-guineai képviselője nem tudja értékelni az antik humort16:53 Posvány16:10 Szobrot állítana Horthynak a Mi Hazánk a fővárosban, bemutatták a gipszmintát15:46 Összefogott az ellenzék Soroksáron: fizetés nélkül maradt a polgármester15:20 "Fiatalemberek" készültek tömeggyilkosságra Merkelisztánban15:11 Hatévesre növelik a képzést az Állatorvostudományi Egyetemen
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

25-én lesz ifj. Hegedűs tárgyalása - David Irving miatt hurcolják meg

Reklám


Mutassuk meg a tárgyaláson való jelenlétünkkel az egyházi vezetőknek, hogy kiállunk az általuk támogatott Horváth György ciontanácsos révén palástvesztésre ítéltetni kívánt nemzet lelkésze: ifj. Hegedűs Loránt mellett!
Ifj. Hegedűs Loránt egyházmegyei bírósági tárgyalása ez év november 25-én, kedden de. 11 órakor lesz a kápolnásnyéki református egyházközség gyülekezeti termében (Kápolnásnyék, Vörösmarty u. 14.) - tájékoztatták szerkesztőségünket.

Mint ismeretes, az előkészítő eljárásban a vértesaljai egyházmegyei bíróság elnökségének határozata az ifj. Hegedűs Loránt ellen David Irving brit történész Budapest Szabadság téri könyvdedikációja kapcsán tett zsinati elnökségi panaszt, mint tényállás- és iratelleneset, s így megalapozatlant elutasította, s a panaszosokat, dr. Bölcskei Gusztávot és dr. Nagy Sándort 345 440 Ft. eljárási költség megfizetésére kötelezte.
Kapcsolódó: 500 oldalnyi hazugság ifj. Hegedűsről - hiába mentették fel, Bölcskeiék nem nyughatnak

Ezen döntés ellen a zsinati elnökség ún. „jogorvoslati" kérelmet nyújtott be, egyúttal jogellenesen, hivatali hatalmával visszaélve, folyamatban lévő bírósági ügyben félretájékoztatással, a nyomásgyakorlás nyilvánvaló szándékával ifj. Hegedűs Lorántot elítélő határozatra bírta rá a református egyház törvényhozó testületét, a zsinatot.

Mutassuk meg a tárgyaláson való jelenlétünkkel az egyházi vezetőknek, hogy kiállunk az általuk támogatott Horváth György ciontanácsos révén palástvesztésre ítéltetni kívánt nemzet lelkésze: ifj. Hegedűs Loránt mellett!

Aki csoportunkkal szeretne eljutni a tárgyalás helyszínére, kérjük, hogy jelentkezzen a 06-30-53-82-428-as telefonszámon.

A Libanoni Cédrus Mozgalom nevében: Papp Gyula
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready