Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:28 Rúgott még egy utolsót Trumpba a szenátus republikánus párti többségének vezetője19:14 Peking szerint ők helyesen jártak el járványügyben18:45 Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért14:18 GKI: az ország 19 megyéjéből 14-ben országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók ::

Lakhelyelhagyási tilalomra enyhítették Budaházy házi őrizetét

Reklám

A mai napon (pénteken) megszüntette a Fővárosi Törvényszék Budaházy György és társai házi őrizetét, és lakhelyelhagyási tilalomra enyhítette a szigorú házi őrizetet.
Zoom
Budaházy a Nomádétel Gyurcsány sátra melletti ételosztásán
Budaházy György és társai szabadlábra helyezési kérelemmel fordultak a bírói tanácshoz. Indoklásukban elmondták, hogy már több éve nem tudnak a szigorú őrizet miatt munkát vállalni, tartalékaikat felélték, és a harmadrendű vádlott ügyvédje szerint az előzetes letartóztatás utáni legszigorúbb korlátintézkedés már nem is az embernek, hanem a szimbólumnak szól.
Az ügyész ezt a vádat személyes érintettségre hivatkozva visszautasította, és elutasította mindhárom vádlott indítványát. Budaházy György kérelmét azzal utasította el az ügyész, hogy az elsőrendű vádlott esetében fokozottan fennáll a bűnismétlés veszélye, mert úgymond "belső meggyőződés társult a bűncselekményéhez".
Közel fél órás szünetet követően a dr. Kenéz Andrea vezette bírói tanács mégis a lakhelyelhagyási tilalom mellett döntött, mely enyhébb büntetés, de az ügyész is, valamint az első rendű vádlott Budaházy György és védője is fellebbezett ellene. Az ügyész fellebbezése indoklásául a bűnismétlés, valamint a szökés, elrejtőzés veszélyére hivatkozott, Budaházy György pedig indoklásában elmondta, lakóhelyén sem a munkáját nem tudja folytatni, sem a több éve tartó mozgáshiány miatt szerzett betegségét nem tudja kezeltetni.
Szaszka esetében a lakhelyváltoztatást a bírói tanács hosszú mérlegelés után után jóváhagyta, azzal a feltétellel, hogy mivel új lakóhelyén, egy Nógrád megyei falucskában helyi rendőrőrs nincs, a legközelebbi település rendőrőrsén köteles heti két alkalommal jelentkezni. A másod- és harmadrendű vádlott a döntést elfogadta.
(Szent Korona Rádió nyomán)
Frissítés: Budaházy a Hungária TV-nek nyilatkozik:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready