A Jobbik tapolcai jelöltje a korrupciót szeretné felszámolni, békét, nyugalmat és biztonságot ígér Tapolcán. A turizmust és az egészségügyet is fejlesztené, illetve munkahelyeket teremtene.
Rig Lajos a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a Ma reggelben közölte, hogy a "tetoválásügy" kezd kimerülni. Hozzátette: itt sokkal nagyobb problémák vannak, mint egy tetoválás.
A Jobbik programjában a fiatalokért, a vállalkozókért, a turizmusért és az idegenforgalom fellendítése érdekében kampányol, erről Rig Lajos elmondta, hogy az elmúlt 12 évben ugyanezek a kampánymondatok megjelentek, viszont Tapolcán és Sümegen nem történt olyan beruházás, ami munkahelyet teremtett volna, és egészségügy területén is nagyon leszakadt ez a régió.
A Jobbik jelöltje elmondta, hogy ez a választókerület 3 pólusú, ugyanis Ajka MSZP-s, Tapolca jobbikos, míg Sümeg inkább fideszes. Rig Lajos közölte, hogy a közvélemény-kutatások szerint a Jobbik legalább 2 százalékkal vezet Sümegen és Tapolcán, Ajkán pedig Pad Ferenc valóban elért egy 50 százalékos eredményt, viszont az apró falvakban nagyon leszakadt.
„A választóknak április 12-én azt kell eldönteni, hogy egy ellenzéki vagy egy kormánypárti képviselőt szeretnének a parlamentbe juttatni” – mondta Rig Lajos. Hozzátette: 72 ezer ember érdekét szeretném képviselni a parlamentben és bízom benne, hogy engem fognak támogatni a választópolgárok és én meg fogom nekik hálálni ezt a bizalmat, kitartó munkával, azzal, hogy együtt dolgozok az ott élő polgármesterekkel.
(Híradó nyomán)