Egy hosszabb folyamat első lépcsőjeként egy befektető mintegy 40 millió forinttal szállt be a Klubrádióba - tudta meg az Origo. A befektető "magyar" cég mögött egy belgiumi alapítvány áll, amelyet a liberális lap is titokzatosnak minősít.
Nem változik meg sem a Klubrádió vezetése, sem annak szellemisége - állítja a főtulajdonos Arató András, akit a rádiónál lezárult tőkeemelésről kérdezett a zsidó portál. (Tehát maradhat a régi, 5000 éves szellemiség. Megnyugtató - a szerk.)
Valami valahol történt, még ha nem is akkor, és nem is ott, mint ahogy a pletyka terjeszti. A Klubrádiót sem el nem adta, sem meg nem vette senki, viszont valóban történt tőkebevonás, és ezzel mintegy 5 százalékos tulajdoni arányban a Klubrádió Szolgáltató Zrt.-ben lett egy új tulajdonostárs - erősítette meg az Origo értesülését a Klubrádió fő tulajdonosa.

Arató András újabb zsidó tőkét vont be sikerrel a Klubrádióba
Arató András elmondta, ez a 40,2 millió forintos tőkeemelés reményei szerint egy folyamat első állomása, és bízik a folytatásban. A befektetőről elmondta, az a Belgiumban bejegyzett alapítvány - a Brit Europe - többségi tulajdonában lévő Brit Média Befektetési Kft.
A lap kérdésére, hogy hogyan talált egymásra a befektető és a Klubrádió, Arató azt válaszolta, az egy kölcsönös keresgélés eredménye volt.
Az alapítvány fő célkitűzése a szabadelvű közhelyeknek megfelelően a rasszizmussal, antiszemitizmussal és kirekesztéssel szemben fellépő, a civil szférát erősítő nyilvánosság fejlesztése, aminek a Klubrádió teljes mértékben megfelel. Hozzátette:
ha valaki amiatt aggódik, vagy abban bízik, hogy más irányítás alá kerül a Klubrádió, annak örülnie vagy csalódnia kell.

A cionista szervezetnek sok neves házikedvence van
Arató András utalt rá, hogy a befektetőre azért is volt szükség, mert az elmúlt öt év sanyarú volt a rádió számára. Csaknem 1,5 milliárd forint kártérítésért perli a Klubrádió a médiahatóság Médiatanácsát, amiért a szervezet szerintük a rádió budapesti frekvenciáiról szóló vitákban jogsértéseket követett el, emiatt a rádiónak többletterhei keletkeztek, miközben bevételektől is elesett.
A rádió szerint jelentős károkat okozott nekik, hogy Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évekig állt vitában velük a budapesti frekvencia jogáért, és ez idő alatt a Médiatanács több jogsértést is elkövetett a Klubrádió ellen. A Klubrádió több jogcímen összesen 1,373 milliárd forint és a járulékok megtérítését követeli a bíróságon. A következő tárgyalás ősszel lesz.
A Klubrádiót menteni jegyezhették be a nem is annyira rejtélyes céget
A Brit Média Kft.-t a jelek szerint a klubrádiós befektetési céllal alapították, legalábbis nagyon friss cég: idén június 2-án jegyezték be. (Kölcsönös keresgetés, mi? - a szerk.)

Megyeri András Jonatán
A cégjegyzék szerint a minimálisan előírt 3 millió forint tőkével alapított vállalkozás fő tevékenységi köre a rádióműsor-szolgáltatás, de tevékenységi körei alapján foglalkozhat akár napilapkiadással, sőt médiareklámmal is.
A Brit Média Kft. kisebbségi tulajdonosa és ügyvezetője a holokausztszindrómás Megyeri András Jonatán, a Bét Sálom zsinagóga vezetésének tagja.
(Origo nyomán)
Drága Bolgár úr szerint is "van zsidó kötődése", ha egy zsidó szervezet és egy zsinagógavezető adja a pénzt
A szabadkőműves mintákat követő, nagyhatalmú zsidó szervezet, a B’nai B’rith még az ENSZ-ben (!) is képviseli az uralkodó faj érdekeit. Most nagyon úgy tűnik, Magyarországon ruháztak be egy az érdekeiket eddig is jól kiszolgáló médiumba, ebben viszont nincs semmi meglepő.
Az már inkább az, de legalábbis szórakoztató, ahogy Bolgár György klubrádiós frontember hebeg-habog, amikor egy betelefonáló a sarokba szorítja felvetéseivel. Például azzal, hogy egy 40 milliós befektetésért cserébe mindössze 5%-os tulajdonrész egy csődközeli rádióból, nem igazán piaci megoldás.
(Kuruc.info)