A Jobbik szerint felháborító, hogy Orbán Viktor miniszterelnöki biztosa, a Híd a munka világába program során feltárt több mint másfél milliárd forintos kár okozásának első számú felelőse, a fideszes Farkas Flórián nem jelent meg a korrupciós botrány kivizsgálását végző OLAF előtt. Ez az ember mindenekelőtt a Fidesz és a hazai cigányság szégyene, a fehérgalléros politikusbűnözés két lábon járó mintapéldánya. Farkas Flórián parlamenti tevékenysége hosszú évek óta értékelhetetlen, bizottsági munkája nulla, önálló indítványai nincsenek, mégis napi szereplője a politikai híreknek, amelyek kizárólag korrupcióról, hatalmi visszaélésről, sikkasztásról, zsarolásról és más, a Büntető törvénykönyv hatálya alá tartozó ügyekről szólnak az esetében. Farkas Flórián tudja, hogy az OLAF vezetője nem a kormány által kézivezérelt Polt Péter, a csalás elleni hivatal idézésének semmibe vétele pedig egyértelmű bizonyítéka, hogy a fideszes politikusok rettegnek az olyan hatóságtól, amelyet nem ők irányítanak - írja közleményében Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.
Ha a választók akaratából a Jobbik kormányzati pozícióba kerül, haladéktalanul megkezdjük mind a vörös, mind a narancsos korrupció elszámoltatását, az ország tönkretevőinek pedig nem lesz alkalmuk elmenekülni az igazságszolgáltatás elől - ígéri Mirkóczki.
Orbán Viktor haladéktalanul váltsa le kormánybiztosi posztjáról a korrupt Farkas Flóriánt, a Fidesz pedig szólítsa fel őt képviselői mandátumának visszaadására, hiszen egy, a hatóságok elől menekülő korrupt politikusnak semmi keresnivalója a hazai közéletben. Ha nem teszik meg, világossá válik, hogy ők maguk is közösséget vállalnak vele a korrupcióban! - zárul a közlemény.