A Jobbik Ifjúsági Tagozat idén is elkészítette a „Te vagy a Jobbik!” című lapját, amelyet a nyár számos kisebb és nagyobb rendezvényén osztanak ki aktivistáink. A több tízezer példányban nyomott újságnak nagy sikere volt a már lezajlott EFOTT-on, és a jelenleg is tartó Campus Fesztiválon szintén a legnépszerűbb kiadványnak számít - írja közleményében a Jobbik IT Országos Elnöksége. Alább a folytatás.
A lapban helyet kaptak könnyedebb, humoros cikkek és komolyabb témák is, így többek között Török Gábor- és Ismerős Arcok-interjú, de találkozhat benne az olvasó a TrollFocival, Vona Gáborról szóló kulisszatitkokkal vagy épp a Jobbik fiatalokért végzett munkájával, Dúró Dóra pedig még azt is elárulja, hogy milyen számára az ideális férfi.
Szervezetünk a korosztály körében legnépszerűbb pártként mindig is kiemelten kezelte az ifjúságot és annak problémáit, kormányra kerülve pedig továbbra is az egyik legfontosabb célunk lesz az elvándorolt honfitársaink hazahozatala. A kormánnyal ellentétben a Jobbiknak ehhez megvan a kellő hitelessége és programja, amelyből újságunkban is ízelítőt kaphat az olvasó.
A „Te vagy a Jobbik!” 2017. évi kiadása online is megtekinthető.