2018. június 25., hétfő, Vilmos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:35 Megújult a marosvásárhelyi repülőtér teljes kifutópályája15:12 A Turánia termékajánlója (x)15:12 Több napra leáll az MKB Bank online14:33 Nagy lesz ma a forgalom a huriknál13:55 A Bundestag elnöke mindenkit megnyugtat: százmillió afrikai befogadása még szerintük is sok lenne13:08 "Svéd vagyok!" - jelentette ki az asszíriai focista12:41 Iszlamistákat akart likvidálni egy volt rendőr által vezetett csoport Franciaországban, fegyvereik is voltak12:16 Toroczkai: nincs életképes párt az ellenzéki oldalon12:01 A Harcos nyári ajánlata (x)11:53 Conte 10 pontos migrációs tervet vázolt fel - ő is megvonná a pénzt azoktól, akik nem kérnek a betolakodókból11:07 Megérkezett Trump zsidó nagykövete - még pont eléri a követsége "LMBTI-programját"10:44 Álpolitikus csalót és társait ítélték el Zalaegerszegen09:47 Tarlós: akármilyen sikeres az Air Race, ilyet nem lehet a budapestiekkel csinálni09:32 Ittas vezetésen értek egy szocionistát09:17 Orbán máris gratulált Erdogannak - alig várja, hogy Magyarországra jöjjön
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

A rekordidő alatt honosított mali kisfiú szívszorító története

Nem biztos, hogy mindenki emlékszik már a csillogó szemű Somboro Amore Gastonra, a tízéves mali kisfiúra, aki azzal lopta be magát a hitközségi újságírók szívébe, hogy Magyarország (akkor még a rossz emlékű Magyar Köztársaság) 2009 decemberében rekordidő, vagyis három hónap alatt emelte keblére, vagyis honosította.

Magyarrá lett. Majdnem úgy, mint Ahmed svéd, vagy Mickey ló, ugye. Bár a nem csak állampolgárságukban magyarok rasszistább fele már akkor aggályainak adott hangot, hogy miért is létfontosságú egy kis szerecsen legényke ilyetén gyors magyarítása. Be kell valljuk, sajnos mi is az előítéletes csoport élén szaporítottuk a ráncot az azóta már csak a ránk hagyományozott adósságának visszafizetésével emlékezetes SZDSZ homlokán.
Pedig az álhumanista szószólók mindent megtettek azért, hogy a maradi, saját előítéletük mocsarában fuldokló bigottak (ezek lennének a magunkfajták) kőszívét meglágyítsák. Így fogalmaztak anno: "Olyan jól beszél magyarul, hogy már egy békéscsabai általános iskolában tanul. A kisfiú imád sportolni és előszeretettel bütyköl elemmel működő tárgyakat." (Vagy inkább elemel tárgyakat, csak elírták - a szerk.)
Zoom
Később még egy pünkösdi gyülekezethez (gy.k.: Hit Gyülekezete-féle szekta - a szerk.) is csatlakozott a jámbor kis négercsók.
Zoom
Minden adott volt tehát, hogy bizonyítsa, maga mögött hagyta a dzsungelt, és választott hazájának hasznos polgára legyen.
Ezúton üzenjük a kultúrmarxista széplelkeknek, hogy ez természetesen nem sikerült, úgyhogy most ezt is tegyék ki a címlapokra:
Zoom
Kedvencüket rablás miatt körözik 2017 márciusa óta
Ja, és nem, nem csak egy gyerekcsínyről, fiatalkori botlásról van szó. A kis drogos néger egész életvitele ilyen gettós, lásd az alábbi, saját maga által készített bemutatkozó videócskáját.
(Kuruc.info) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready