Nem biztos, hogy mindenki emlékszik már a csillogó szemű Somboro Amore Gastonra, a tízéves mali kisfiúra, aki azzal lopta be magát a hitközségi újságírók szívébe, hogy Magyarország (akkor még a rossz emlékű Magyar Köztársaság) 2009 decemberében rekordidő, vagyis három hónap alatt emelte keblére, vagyis honosította.

Magyarrá lett. Majdnem úgy, mint Ahmed svéd, vagy Mickey ló, ugye. Bár a nem csak állampolgárságukban magyarok rasszistább fele már akkor aggályainak adott hangot, hogy miért is létfontosságú egy kis szerecsen legényke ilyetén gyors magyarítása. Be kell valljuk, sajnos mi is az előítéletes csoport élén szaporítottuk a ráncot az azóta már csak a ránk hagyományozott adósságának visszafizetésével emlékezetes SZDSZ homlokán.
Pedig az álhumanista szószólók mindent megtettek azért, hogy a maradi, saját előítéletük mocsarában fuldokló bigottak (ezek lennének a magunkfajták) kőszívét meglágyítsák. Így fogalmaztak anno: "Olyan jól beszél magyarul, hogy már egy békéscsabai általános iskolában tanul. A kisfiú imád sportolni és előszeretettel bütyköl elemmel működő tárgyakat." (Vagy inkább elemel tárgyakat, csak elírták - a szerk.)
Zoom
Később még egy pünkösdi gyülekezethez (gy.k.: Hit Gyülekezete-féle szekta - a szerk.) is csatlakozott a jámbor kis négercsók.
Zoom
Minden adott volt tehát, hogy bizonyítsa, maga mögött hagyta a dzsungelt, és választott hazájának hasznos polgára legyen.
Ezúton üzenjük a kultúrmarxista széplelkeknek, hogy ez természetesen nem sikerült, úgyhogy most ezt is tegyék ki a címlapokra:
Zoom
Kedvencüket rablás miatt körözik 2017 márciusa óta
Ja, és nem, nem csak egy gyerekcsínyről, fiatalkori botlásról van szó. A kis drogos néger egész életvitele ilyen gettós, lásd az alábbi, saját maga által készített bemutatkozó videócskáját.
(Kuruc.info)