2017. november 20., hétfő, Jolán, Zoltán, Zsolt napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:19 Halott csecsemőt találtak egy nyíregyházi társasház előtt22:06 Valahonnan ismerős: fajtársaik halálából nyerészkednek a zsidók - négy és félmilliárdos kártérítést fizethetnek a palesztinok21:26 Ráuszítják a tömeget Mugabéra, ha nem távozik önként a politikából - Nem mondott le21:02 Már Kreml-terv is van, legalábbis ezzel vádolja saját hazáját Donald Tusk20:30 "A megrontás nemi beavatás" - leleplezték a fiúkat molesztáló libsikedvenc Varnus Xavér hazugságait20:06 Ambrus Attila: Hozzájuk képest én egy káposztatolvaj vagyok19:38 Végigtarolta fenyőfájával a várost egy német férfi19:06 Nem győzött bocsánatot kérni a NATO-főtitkár, Erdogan mégis visszavonta katonáit egy hadgyakorlatról18:54 Három használt szállítórepülőt vesz a honvédség 18:14 Száz telihold fényességű tűzgolyó világította meg az Északi-sark égboltját17:38 Az Isztambuli Egyezmény semmiképpen sem támogatható - a Férfihang Civil Társaság állásfoglalása a nemzetközi férfinapon17:02 Izraelnek így is szabad: a bezárt menekülttábor lakói mehetnek Ruandába vagy a börtönbe16:17 Eső, hó és napsütés - változékony idő várható a jövő héten15:51 Söpredéknépek bandaháborújától fél a londoni rendőrség15:30 A franciák megszokták Macront
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

A rekordidő alatt honosított mali kisfiú szívszorító története

Reklám

Nem biztos, hogy mindenki emlékszik már a csillogó szemű Somboro Amore Gastonra, a tízéves mali kisfiúra, aki azzal lopta be magát a hitközségi újságírók szívébe, hogy Magyarország (akkor még a rossz emlékű Magyar Köztársaság) 2009 decemberében rekordidő, vagyis három hónap alatt emelte keblére, vagyis honosította.

Magyarrá lett. Majdnem úgy, mint Ahmed svéd, vagy Mickey ló, ugye. Bár a nem csak állampolgárságukban magyarok rasszistább fele már akkor aggályainak adott hangot, hogy miért is létfontosságú egy kis szerecsen legényke ilyetén gyors magyarítása. Be kell valljuk, sajnos mi is az előítéletes csoport élén szaporítottuk a ráncot az azóta már csak a ránk hagyományozott adósságának visszafizetésével emlékezetes SZDSZ homlokán.
Pedig az álhumanista szószólók mindent megtettek azért, hogy a maradi, saját előítéletük mocsarában fuldokló bigottak (ezek lennének a magunkfajták) kőszívét meglágyítsák. Így fogalmaztak anno: "Olyan jól beszél magyarul, hogy már egy békéscsabai általános iskolában tanul. A kisfiú imád sportolni és előszeretettel bütyköl elemmel működő tárgyakat." (Vagy inkább elemel tárgyakat, csak elírták - a szerk.)
Zoom
Később még egy pünkösdi gyülekezethez (gy.k.: Hit Gyülekezete-féle szekta - a szerk.) is csatlakozott a jámbor kis négercsók.
Zoom
Minden adott volt tehát, hogy bizonyítsa, maga mögött hagyta a dzsungelt, és választott hazájának hasznos polgára legyen.
Ezúton üzenjük a kultúrmarxista széplelkeknek, hogy ez természetesen nem sikerült, úgyhogy most ezt is tegyék ki a címlapokra:
Zoom
Kedvencüket rablás miatt körözik 2017 márciusa óta
Ja, és nem, nem csak egy gyerekcsínyről, fiatalkori botlásról van szó. A kis drogos néger egész életvitele ilyen gettós, lásd az alábbi, saját maga által készített bemutatkozó videócskáját.
(Kuruc.info) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready