2017. szeptember 23., szombat, Tekla, Ildikó, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:35 A kormány törvényi tiltása ellenére folytatódik a Jobbik plakátkampánya 16:12 Több ország nagykövetsége nőkre veszélyesként tüntette fel honlapján az olasz városokat16:00 Öngyilkos lett egy kilencéves kisfiú Kárpátalján15:29 Kiemelt nyugdíjat kap a Mansfeld Pétert kivégeztető vérügyész - Mátsik György tizenhét '56-osra kért halált14:33 Egy 46 éves nő volt a pilisszentkereszti cserbenhagyásos gázoló14:00 Ez nem a ti országotok! - közölte a "disznózabáló" britekkel Anglia egyik új lordja13:32 Orosházán is döntöttek: megvédik az életterüket - Bonyhádon lesz a MÖM következő toborzója13:10 Kis erejű földrengés rázta meg Észak-Koreát - de az is lehet, hogy Kína kegyvesztett kertitörpéje robbantgatott12:57 Oroszország és Kína miatt feszegeti a vétókérdést egy ENSZ-kezdeményezés12:28 Kemény diplomáciai válasz az új ukrán oktatási törvényre: "Magyarország és a magyar kormány minden segítséget megad és megadott Ukrajnának"12:07 Kormányra kerülve a közúti, vasúti és a vízi szállítási útvonalakat is fejleszteni fogják - ígéri a Jobbik11:24 Csoportos leépítés várható a Tescónál - csak a központi irodát érinti, nincs köze a sztrájkhelyzethez10:50 Tilos lesz burkában vezetni az intoleráns Németországban10:05 Az agresszív sofőrnek a közút is csatatér - a bátorság gyakran a lóerővel arányos09:28 Ha esetleg megfeledkezett volna róla, szólunk, hogy ma megint világvége van
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

A rekordidő alatt honosított mali kisfiú szívszorító története

Reklám

Nem biztos, hogy mindenki emlékszik már a csillogó szemű Somboro Amore Gastonra, a tízéves mali kisfiúra, aki azzal lopta be magát a hitközségi újságírók szívébe, hogy Magyarország (akkor még a rossz emlékű Magyar Köztársaság) 2009 decemberében rekordidő, vagyis három hónap alatt emelte keblére, vagyis honosította.

Magyarrá lett. Majdnem úgy, mint Ahmed svéd, vagy Mickey ló, ugye. Bár a nem csak állampolgárságukban magyarok rasszistább fele már akkor aggályainak adott hangot, hogy miért is létfontosságú egy kis szerecsen legényke ilyetén gyors magyarítása. Be kell valljuk, sajnos mi is az előítéletes csoport élén szaporítottuk a ráncot az azóta már csak a ránk hagyományozott adósságának visszafizetésével emlékezetes SZDSZ homlokán.
Pedig az álhumanista szószólók mindent megtettek azért, hogy a maradi, saját előítéletük mocsarában fuldokló bigottak (ezek lennének a magunkfajták) kőszívét meglágyítsák. Így fogalmaztak anno: "Olyan jól beszél magyarul, hogy már egy békéscsabai általános iskolában tanul. A kisfiú imád sportolni és előszeretettel bütyköl elemmel működő tárgyakat." (Vagy inkább elemel tárgyakat, csak elírták - a szerk.)
Zoom
Később még egy pünkösdi gyülekezethez (gy.k.: Hit Gyülekezete-féle szekta - a szerk.) is csatlakozott a jámbor kis négercsók.
Zoom
Minden adott volt tehát, hogy bizonyítsa, maga mögött hagyta a dzsungelt, és választott hazájának hasznos polgára legyen.
Ezúton üzenjük a kultúrmarxista széplelkeknek, hogy ez természetesen nem sikerült, úgyhogy most ezt is tegyék ki a címlapokra:
Zoom
Kedvencüket rablás miatt körözik 2017 márciusa óta
Ja, és nem, nem csak egy gyerekcsínyről, fiatalkori botlásról van szó. A kis drogos néger egész életvitele ilyen gettós, lásd az alábbi, saját maga által készített bemutatkozó videócskáját.
(Kuruc.info) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready