Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitányát egészen meglepte a negatív hangulat, melyet a Groupama Arénában tapasztalt kedd este. A szurkolók kifütyülték a csapatot, Dárdai Pál korábbi kapitányt éltették, k**va gyenge rigmusokkal éreztették a játékosokkal, illetve a stábbal, mit gondolnak a vb-selejtezőbeli teljesítményről, és Auf wiedersehen, vagyis viszontlátásra felszólítással üzentek a kapitánynak.
Zoom
Bernd Storck keserű szájízzel búcsúzhat a vb-selejtezőktől. Nem érti, hogyan fordulhattak ellen a drukkerek (Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet)
„Nem volt egyszerű mérkőzés. Tudtuk, hogy mivel tartozunk a svájci vereség (5-2) után a szurkolóinknak, s ha nem is sikerült sokkal, de azért nyertünk 1-0-ra. Nem játszottunk jól, de végig nyerni akartak a játékosok, ezért megdicsértem őket” – jelentette ki Bernd Storck az M4Sport kérdésére, aki nem kívánt részletekbe menően beszélni a találkozóról, egyúttal hozzátette, a csapat ezúttal nem kapta meg azt a támogatást drukkereitől, amit megszokott, ő pedig ahhoz hasonlót még nem élt át pályafutása során, hogy a hazai drukkerek az ellenfelet segítsék.
Zoom
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország - Feröer-szigetek labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen (Fotó: Illyés Tibor / MTI)
A riporter Storck hosszabb távú terveire is rákérdezett, hiszen jövő nyáron lejár a tréner szerződése, de erről nem szeretett volna beszélni.
„Jó mérkőzést játszottunk. Néhány labdát ugyan eladtunk, de azért stabilan védekeztünk. A második félidő első fele is rendben volt még, de a végére elfáradtunk.
A magyar válogatott 13 ponttal a vb-selejtezők B csoportjának harmadik helyén végzett.
(MNO nyomán)