2018. március 23., péntek, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:28 Semjén szerint nincs azzal semmi probléma, ha féláron újítják fel édesanyja villáját, vagy baráti alapon fizetnek neki mindent19:01 Egy stadion mellett robbantotta fel magát az öngyilkos merénylő Afganisztánban 18:49 Most tényleg hatmilliót gyászolhat "Andy" Vajna tévéje18:26 Lidl-szatyros Ahmed 34 év múlva már szabadulhat is a börtönből18:11 Kiégett egy elektromos autó Debrecenben17:57 Szegény Lázár János elfelejthette feltüntetni az EU-s támogatást a vagyonbevallásában17:44 Felfüggesztették egy kamupárt cigánybűnöző jelöltjének mentelmi jogát - Lendvai Bátor Zsolt nem ismeretlen előttünk17:28 Csaknem 80 ezer tonnát nyom a csendes-óceáni szemétfolt17:07 Nem tudott elnököt választani az új olasz parlament 17:00 Allah akbarozó túszejtés az egykori Franciaországban: terrorcselekménynek nevezte a marokkói IÁ-katona tettét Macron16:48 A sógorok már kevésbé szívesen fizetnék a román cigányok családtámogatását16:44 Először Kósa feleségének ígérték a 800 milliót15:37 Hantz Péter: Istenek és emberek15:13 A fideszes államtitkár dollármilliókat parkoltat Belize-ben offshore cégnek bankszámláján14:59 Szoci válságkezelés: eltörölnek három nullát Venezuelában
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

1999-ben lökte kútba a feleségét, most kapták el

A Készenléti Rendőrség (KR) Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály nyomozói egy csaknem két évtizede elkövetett emberölés gyanúsítottját fogták el.
Zoom
Az eljárás adatai szerint N. Tamás 1999. február 11-én budakalászi házuk udvarán a kútba lökte az akkor 44 éves feleségét, majd a kút fedelét rázárta a nőre. Ő jelentette be az asszony eltűnését, akinek holttestét másnap találták meg, akkor azonban nem merült fel idegenkezűségre utaló körülmény. A megoldatlan életellenes bűncselekményekkel foglalkozó nyomozók 2017 novemberében újra elővették az ügy aktáit. Sikerült újabb információkat beszerezniük, amelyek eredményeként 2017. december 5-én Kesztölcön elfogták a most 60 éves férfit.
A KR Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytatja az eljárást. A beismerő vallomást tett gyanúsítottat őrizetbe vették, az ügyben illetékes bíróság pedig elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.
(Police.hu)
Frissítés: gyermeke halálát okozó alkoholista volt a nő
Belekiabálta a világba a férfi, hogy megölte a feleségét: amit 18 éven át nem mondhatott el senkinek, kiszakadt belőle a Budakörnyéki Járásbíróság folyosóján, miközben előzetes tárgyalására várakozott. Családi gyötrelemről és tisztítótűzről beszélt. Eleinte azt mondta, holtan találta feleségét, ám később beismerte: maga dobta a kútba az asszonyt.
A Tamás nevű férfi 1999 februárjában bejelentést tett a rendőrségen, hogy munkából hazaérve holtan talált rá feleségére a világtól elzárt, budakalászi tanyájuk kertjében lévő kútban. Mivel semmi nem utalt erőszakos halálra, nem indult nyomozás. A nő vérében viszont alkoholt találtak, azzal zárták le az ügyet, hogy baleset történt, az áldozat beleesett a kútba. Néhány héttel ezelőtt, egész pontosan november 9-én azonban a rendőrség mégis nyomozni kezdett.
A nyomozást vezető Ronyecz Csaba alezredes azt mesélte a Kékfénynek, hogy orvos- és fizikus szakértő segítségével oldották meg végül a rejtélyes ügyet. Az egyik legbonyolultabb kérdés azt megállapítani, hogy lecsúszott, leugrott, vagy lelökték az áldozatot.
A szakértők vizsgálata megdöbbentő fordulatot hozott a kútba esett asszony ügyében is: összevetették a fizikus számításait az akkori halottszemle jegyzőkönyveivel, és így kizárták, hogy a nő véletlenül zuhant a kútba.
Amikor a férje elé tárták a bizonyítékokat, Tamás bevallotta, hogy aznap leitatta nejét, majd azzal, hogy valamit szeretne mutatni neki, a kúthoz csalta. Amikor a felesége belehajolt a kútba, akkor a férfi lábait megemelve átlendítette a kút káváján, a nő pedig fejjel előre bezuhant a kútba.
A budakalászi férfi felindultan magyarázta a nyomozóknak, milyen családi gyötrelmek vezettek a gyilkossághoz. Tamás állítása szerint feleségének szinte nem volt józan pillanata, annyit ivott, ami megkeserítette a mindennapjaikat. Első kisfiuk az apja szeme fénye volt. A talizmánja, ahogy ő fogalmazott. Aztán jött a tragédia. Az anyja nem vigyázott a rá bízott gyerekre: másfél éves korában kizuhant egy 10. emeleti panellakás ablakán, és meghalt. Ez nagyon megviselte a férfit. Ahogy mondta, onnantól a feleségét is elvesztette, mert nem tudott már, mint jó feleségre tekinteni.
A fejjel előre kútba zuhanó asszony még meg tudott fordulni a vízben, jól úszott, és korábban búvárkodott is. Egy időre meg is tudott kapaszkodni a gyűrűben, ekkor fenyegetőzött, és parancsoló hangon utasította férjét, hogy húzza ki. A férfi azt mondta, hogy ő tulajdonképpen nem megölni, hanem megleckéztetni akarta a feleségét. Azt gondolta, hogy ha bedobja a kútba, a hideg vízben eltölt egy kis időt, akkor talán átértékeli az életét, megváltozik, és jobb útra tér. De miután azt látta, hogy a felesége onnan is parancsokat osztogat neki, abszolút nem tanúsít megbánást, magára hagyta.
Rátette a fedőt a kútra, sőt nehezéket is tett rá, hogy ha a neje felmászna, akkor se tudjon kijönni. Az áldozat néhány óra alatt kihűlt, eszméletét vesztette és megfulladt.
(Híradó nyomán) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready