2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta, Tihamér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:43 A mérhetetlen párt kiskopasza lesz Rogán utódja15:28 A palesztinok természetesen elutasítják, hogy a jeruzsálemi Siratófal izraeli ellenőrzés alatt maradjon 14:58 Olcsóbb lehet a kis teljesítményű naperőművek építése14:26 Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség: hangulatkeltés folyik az őslakos magyar közösség ellen a központi ukrán médiában13:56 Bakonybél: ezeréves monostor tárja fel rejtélyes kapuit13:09 Kurz és Strache megegyezett: koalíciós megállapodást kötött a nevében konzervatív ÖVP és az egykor radikális FPÖ12:59 "Ezek tényleg nem adtak semmit, és közben a saját anyám se hiszi el, hogy nem kaptam" - sztrájkkészültséget hirdethetnek az egészségügyben12:24 Budaházy: a mi karácsonyi ajándékunk ettől a rendszertől az igazságtalanság és a szorongás érzése lett12:10 Egyiptom négy napra megnyitotta az izraeli blokád alatt álló Gázai övezettel szomszédos határátkelőt11:34 Lassan nem a holokauszt lesz a legnagyobb bűn Áder szemében - bilderberges spiclivel gründolt klímavédelmi alapítványt 10:52 Farkas Flórián először szerepel a népszerűségi listán, de máris jobban utálják, mint Gyurcsányt10:15 Öt autó ütközött az M1-esen Győrszentivánnál10:02 Aki nem gondolkodott előre, nehezen juthat szállodai szobához - egyre "trendibb" Magyarországon ünnepelni09:53 A Fidesz-székház elé szervezett fáklyás tüntetést a Jobbik - a kormány rendelte ÁSZ-támadás ellen tiltakoztak09:13 Morvai Krisztina az EP-ben: büntetőjogászként a börtönről - töredelmes beismerő vallomással
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

1999-ben lökte kútba a feleségét, most kapták el

A Készenléti Rendőrség (KR) Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály nyomozói egy csaknem két évtizede elkövetett emberölés gyanúsítottját fogták el.
Zoom
Az eljárás adatai szerint N. Tamás 1999. február 11-én budakalászi házuk udvarán a kútba lökte az akkor 44 éves feleségét, majd a kút fedelét rázárta a nőre. Ő jelentette be az asszony eltűnését, akinek holttestét másnap találták meg, akkor azonban nem merült fel idegenkezűségre utaló körülmény. A megoldatlan életellenes bűncselekményekkel foglalkozó nyomozók 2017 novemberében újra elővették az ügy aktáit. Sikerült újabb információkat beszerezniük, amelyek eredményeként 2017. december 5-én Kesztölcön elfogták a most 60 éves férfit.
A KR Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytatja az eljárást. A beismerő vallomást tett gyanúsítottat őrizetbe vették, az ügyben illetékes bíróság pedig elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.
(Police.hu)
Frissítés: gyermeke halálát okozó alkoholista volt a nő
Belekiabálta a világba a férfi, hogy megölte a feleségét: amit 18 éven át nem mondhatott el senkinek, kiszakadt belőle a Budakörnyéki Járásbíróság folyosóján, miközben előzetes tárgyalására várakozott. Családi gyötrelemről és tisztítótűzről beszélt. Eleinte azt mondta, holtan találta feleségét, ám később beismerte: maga dobta a kútba az asszonyt.
A Tamás nevű férfi 1999 februárjában bejelentést tett a rendőrségen, hogy munkából hazaérve holtan talált rá feleségére a világtól elzárt, budakalászi tanyájuk kertjében lévő kútban. Mivel semmi nem utalt erőszakos halálra, nem indult nyomozás. A nő vérében viszont alkoholt találtak, azzal zárták le az ügyet, hogy baleset történt, az áldozat beleesett a kútba. Néhány héttel ezelőtt, egész pontosan november 9-én azonban a rendőrség mégis nyomozni kezdett.
A nyomozást vezető Ronyecz Csaba alezredes azt mesélte a Kékfénynek, hogy orvos- és fizikus szakértő segítségével oldották meg végül a rejtélyes ügyet. Az egyik legbonyolultabb kérdés azt megállapítani, hogy lecsúszott, leugrott, vagy lelökték az áldozatot.
A szakértők vizsgálata megdöbbentő fordulatot hozott a kútba esett asszony ügyében is: összevetették a fizikus számításait az akkori halottszemle jegyzőkönyveivel, és így kizárták, hogy a nő véletlenül zuhant a kútba.
Amikor a férje elé tárták a bizonyítékokat, Tamás bevallotta, hogy aznap leitatta nejét, majd azzal, hogy valamit szeretne mutatni neki, a kúthoz csalta. Amikor a felesége belehajolt a kútba, akkor a férfi lábait megemelve átlendítette a kút káváján, a nő pedig fejjel előre bezuhant a kútba.
A budakalászi férfi felindultan magyarázta a nyomozóknak, milyen családi gyötrelmek vezettek a gyilkossághoz. Tamás állítása szerint feleségének szinte nem volt józan pillanata, annyit ivott, ami megkeserítette a mindennapjaikat. Első kisfiuk az apja szeme fénye volt. A talizmánja, ahogy ő fogalmazott. Aztán jött a tragédia. Az anyja nem vigyázott a rá bízott gyerekre: másfél éves korában kizuhant egy 10. emeleti panellakás ablakán, és meghalt. Ez nagyon megviselte a férfit. Ahogy mondta, onnantól a feleségét is elvesztette, mert nem tudott már, mint jó feleségre tekinteni.
A fejjel előre kútba zuhanó asszony még meg tudott fordulni a vízben, jól úszott, és korábban búvárkodott is. Egy időre meg is tudott kapaszkodni a gyűrűben, ekkor fenyegetőzött, és parancsoló hangon utasította férjét, hogy húzza ki. A férfi azt mondta, hogy ő tulajdonképpen nem megölni, hanem megleckéztetni akarta a feleségét. Azt gondolta, hogy ha bedobja a kútba, a hideg vízben eltölt egy kis időt, akkor talán átértékeli az életét, megváltozik, és jobb útra tér. De miután azt látta, hogy a felesége onnan is parancsokat osztogat neki, abszolút nem tanúsít megbánást, magára hagyta.
Rátette a fedőt a kútra, sőt nehezéket is tett rá, hogy ha a neje felmászna, akkor se tudjon kijönni. Az áldozat néhány óra alatt kihűlt, eszméletét vesztette és megfulladt.
(Híradó nyomán) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready