2019. április 21., vasárnap, Konrád, Zsombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:16 Zsidóválasztás Ukrajnában: megkezdődött a második forduló07:54 Halálos verekedés volt Pesterzsébeten - legalábbis a rendőrségi megfogalmazás szerint07:27 Trükkök százait vetette be a Google a Firefox ellen - állítja a Mozilla egyik volt vezetője06:56 Bukovinai székely szokás szerinti kokonyaszentelést tartottak Kismányokon22:46 Nehéz az ebolát legyőzni, ha a kongóiak az egészségügyi központok ellen harcolnak22:17 December óta minden szombaton követelik a szerb elnök lemondását21:39 "Dulakodás közben meghalt" egy férfi Veszprémben21:04 Líbia: ellentámadást indítottak a fővárost ostromló Haftar tábornok csapatai ellen20:33 A felvidéki magyarság stációi - avagy keresztre feszítésünk története20:06 130 éve született Adolf Hitler vezér és kancellár19:35 Megtámadták az afgán távközlési minisztériumot Kabulban - a tálibok tagadnak, az IÁ hallgat19:11 Még mindig kevés tejet iszunk18:42 Selyemútépítés: húsvét után egyből a kazah és kínai elvtársakhoz siet Orbán18:20 Két nap alatt harminchat szíriai kormánykatonát öltek meg az IÁ-terroristák17:59 Megkezdődött a 173. balatoni hajózási szezon - zumbakomppal támad a Bahart
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

"Ha a rendszer gyenge és tehetetlen, akkor legyünk mi az erő és a tettrekészség!"

Reklám

László Attila MÖM-vezető felhívása:
Az országban tapasztalható áldatlan közbiztonsági állapotokra való tekintettel októbertől országos toborzó hadjáratot hirdet a MÖM, és ezzel párhuzamosan növelni fogjuk a figyelemfelhívó propagandaakcióink számát!
Nem csak az utóbbi napok történéseinek hatására írom ezeket a sorokat, gondolva a Badacsonyban történt brutális gyilkosságra, illetve a Budapest 5. kerületben történt nemi erőszakra. Az utóbbi időszak tapasztalatainak a függvényében szinte már bizonyos volt számomra, hogy nem sokáig várat magára egy a szélesebb társadalmat is megrengető tragédia, hiszen naponta szembesülök a MÖM információs csatornáin keresztül hozzánk érkező kérésekkel, panaszokkal, illetve a saját szememmel látom akár a fővárosban, vagy akár a vidéken tapasztalható botrányos állapotokat.
A főváros egyes kerületei hemzsegnek a bevándorlóktól és a zombi kinézetű drogosoktól. A vidék egyes utcái, vagy egész települései az etnikai átalakulástól és a látványos agyi leépüléstől válnak félelmetessé a normális életvitelhez szokott magyar állampolgár számára.
Ez nem rasszista szemlélődés, vagy negatív diszkrimináció, hanem száraz tény és mindennapossá vált megoldatlan probléma!
Persze nem kétségbe vonva a hivatalos szervek jó szándékát (igaz, van kivétel bőven), de sok esetben a tehetetlenség szaga járja át az egész rendszert.
Személyes tapasztalat, hogy a rendőrség az esetek jelentős százalékában csak akkor dolgozik, mikor nyomás alá van helyezve. Mondjuk egy lakossági önvédelmi összefogást követően, vagy egy nyilvánosságra került súlyosabb bűncselekmény után. Miközben korunk pestise, a „legális” drog a bűnözés melegágyává vált, és településről-településre haladva szedi sorban az áldozatait. Szinte már nincs olyan település Magyarországon, amelyik ne szenvedne ettől a megoldatlan és egyre veszélyesebbé váló helyzettől.
Pontosan ezért törvényszerű az a lakossági önvédelmi összefogás, amelyet a MÖM tagjai képviselnek egy országos civil hálózatként.
Számomra nem kérdés, hogy az előttünk álló időszakban egyre több feladat hárul majd ránk.
Ezért útjára indítjuk az őszi toborzó hadjáratunkat, amely keretében várjuk azokat a magánszemélyeket vagy csoportokat, egykori bajtársainkat akik vállalják, hogy egy országos önvédelmi hálózat tagjaiként közénk állnak, majd településükön vagy térségükben megkezdik a helyi szervezést!
Telefon: 06 70 631 9369
Biztonságosabb szebb jövőt minden magyarnak!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready