2019. január 16., szerda, Gusztáv, Karcsa napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:26 Tyúktelep túlárazása miatt indult eljárás Pécsvárad polgármestere ellen22:18 Kétharmaddal szavazták le May brexitmegállapodását22:06 Moszkva meghosszabbította az ukrán tengerészek előzetes letartóztatását21:32 Gyanúsak, mert nem migránssimogatók - ráuszították az alkotmányvédelmi hivatalt az AfD-re20:52 Akár tizenkét fok is lehet szerdán20:37 Hatalmas választási csalás történhetett Kongóban19:58 Bolsonaro megkönnyíti a fegyvervásárlást - felcsúti cimborája persze nem követi a jó példát19:47 Ellenállók álma: Dettikéék az MTVA székházában aludtak néhány további Facebook-lájk reményében19:25 Morvai: Mi tartja össze a trágár és primitív O1G koalíciót?19:16 Orbán kirúgta a paksi atomerőműért felelős államtitkárt19:03 Kihajtott a gyapot a Holdon18:27 "Isten bosszulja meg kiontott vérüket!" - Pintér anyagi, technikai és emberi segítséget ígért a "Dunába lőtt zsidók ezreinek" keresgéléséhez17:41 Hamarosan indíthatjuk az első néger hadtestet az oláhok ellen16:24 Halálos késelés a bécsi főpályaudvaron - ez a nagy formátumú "spanyol-osztrák" az elkövető16:06 Országos sztrájkot hirdet a közszolgálati dolgozók szakszervezete
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

"Ha a rendszer gyenge és tehetetlen, akkor legyünk mi az erő és a tettrekészség!"

László Attila MÖM-vezető felhívása:
Az országban tapasztalható áldatlan közbiztonsági állapotokra való tekintettel októbertől országos toborzó hadjáratot hirdet a MÖM, és ezzel párhuzamosan növelni fogjuk a figyelemfelhívó propagandaakcióink számát!
Nem csak az utóbbi napok történéseinek hatására írom ezeket a sorokat, gondolva a Badacsonyban történt brutális gyilkosságra, illetve a Budapest 5. kerületben történt nemi erőszakra. Az utóbbi időszak tapasztalatainak a függvényében szinte már bizonyos volt számomra, hogy nem sokáig várat magára egy a szélesebb társadalmat is megrengető tragédia, hiszen naponta szembesülök a MÖM információs csatornáin keresztül hozzánk érkező kérésekkel, panaszokkal, illetve a saját szememmel látom akár a fővárosban, vagy akár a vidéken tapasztalható botrányos állapotokat.
A főváros egyes kerületei hemzsegnek a bevándorlóktól és a zombi kinézetű drogosoktól. A vidék egyes utcái, vagy egész települései az etnikai átalakulástól és a látványos agyi leépüléstől válnak félelmetessé a normális életvitelhez szokott magyar állampolgár számára.
Ez nem rasszista szemlélődés, vagy negatív diszkrimináció, hanem száraz tény és mindennapossá vált megoldatlan probléma!
Persze nem kétségbe vonva a hivatalos szervek jó szándékát (igaz, van kivétel bőven), de sok esetben a tehetetlenség szaga járja át az egész rendszert.
Személyes tapasztalat, hogy a rendőrség az esetek jelentős százalékában csak akkor dolgozik, mikor nyomás alá van helyezve. Mondjuk egy lakossági önvédelmi összefogást követően, vagy egy nyilvánosságra került súlyosabb bűncselekmény után. Miközben korunk pestise, a „legális” drog a bűnözés melegágyává vált, és településről-településre haladva szedi sorban az áldozatait. Szinte már nincs olyan település Magyarországon, amelyik ne szenvedne ettől a megoldatlan és egyre veszélyesebbé váló helyzettől.
Pontosan ezért törvényszerű az a lakossági önvédelmi összefogás, amelyet a MÖM tagjai képviselnek egy országos civil hálózatként.
Számomra nem kérdés, hogy az előttünk álló időszakban egyre több feladat hárul majd ránk.
Ezért útjára indítjuk az őszi toborzó hadjáratunkat, amely keretében várjuk azokat a magánszemélyeket vagy csoportokat, egykori bajtársainkat akik vállalják, hogy egy országos önvédelmi hálózat tagjaiként közénk állnak, majd településükön vagy térségükben megkezdik a helyi szervezést!
Telefon: 06 70 631 9369
Biztonságosabb szebb jövőt minden magyarnak!Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready