2019. január 19., szombat, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:30 Megkaptuk az ellenállók új kézjelének valódi megfejtését22:01 120 afrikai ajándék tűnt el a tengerben, mielőtt Európát megközelíthették volna21:23 Még mindig nem ismerjük a zsidó pofátlanság végső határát: nem elégedett a főrabbi a Magyarországtól Trianon óta elszakított Eperjes zsinagógájával, ezért azt is nekünk kell felújítani21:04 Nemcsak a Jobbik és barátai, de a "nők" is ellenálltak az Orbán-rezsimnek Pécsett20:43 Két salgótarjáni "fiúnak" nagyon megtetszett egy lány telefonja - ütöttek is érte20:22 Románia és Erdély iohannisainak nagyon jó a bocskorosok alatt élni, autonómiára semmi szükségük19:59 "Kreatív és jövőorientált utat követett" a meggyilkolt migráns- és buzisimogató gdanski polgármester19:31 Szombati rezsimdöntés: pár ezer tüntető előtt sikerült leprolizni a magyarok javát18:45 Tovább erősödött a Liga, már Salvini pártja lenne legerősebb az EP-ben18:23 "Szabadság, Egyenlőség, Gumilövedék" - tizedszer is az utcára vonultak a sárgamellényesek17:34 Börtönbe és átnevelőtáborokba akarják zárni a melegeket!17:14 Halálos csapolás: vödrökben lopták a mexikóiak az olajat, amíg rá nem robbant az egész a tolvajokra15:44 Új CSU-elnök: itt az ideje megjeleníteni a párt liberális irányzatát, és szembeszállni a gaz nacionalistákkal14:55 Salgótarjánban is együtt demonstrált a baloldal14:03 Kiterjesztenék a fiúkra is HPV-védőoltást
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Egy másik nőt is megerőszakolt Orbánék kebabos oltalmazottja - hölgyeink talán levonják a helyes következtetést

Újabb áldozat állítja: augusztus elején megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában "S. B." (azaz Sarhadi Bilal - a szerk.) Ahmad, akit kedden egy osztrák vonaton fogtak el - írja az Index.
Zoom
Ahmad, a kormány által ránk szabadított "menekült"
A rendőrség eddigi közleményeiből azt lehet tudni, hogy az afgán férfi szeptember kilencedikén egy belvárosi kebabozó mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el Budapest VII. kerületében.
Az a fiatal nő, akivel az indexesek beszéltek, a médiában terjesztett körözési fotók alapján ismerte fel támadóját, és nincs a rendőrség által említett három áldozat között. 
A 22 éves nő azt mondta el, hogy augusztus hetedikén hajnalban egy kebabozóban megkérte a férfit, hadd töltse rövid ideig a telefonját az üzletben, mert az lemerült.
Teljesen biztos, hogy ő volt az, akit köröztek, és akit elkaptak. Már zárni készült, nem is ettem semmit. Angolul beszéltünk, megengedte, hogy töltsem a telefont, de amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót, és berángatott a WC-be. Hiába próbáltam kijutni, hátulról megerőszakolt.
„Utána kinyitotta az ajtót, és felajánlotta, hogy hív egy taxit nekem” - mondja a nő, aki sokkos állapotba került a történtektől.
Zoom
Az Erzsébet körúti kebabozó (fotó: Zsilák Szilvia / Index)
Ez a kebabos nem az, ami "S. B." Ahmed szeptember 9-i szexuális kényszerítéses ügyében a sajtóban megjelent, de ugyanannak a kebabos láncnak, a Döner Kebab Expressnek az üzlete.
A nő egyelőre nem tett feljelentést a rendőrségen, azt mondja, még nem heverte ki a dolgot, de a napokban megteszi a feljelentést. Amikor elmondta a történetet, olykor homályosan fogalmazott, a sokk és az este során elfogyasztott alkohol miatt nehezen emlékezett vissza a történtekre, nem is tudta pontosan megmondani, hol történt az eset, de számos részletet megosztott a helyszínnel kapcsolatban.
Az indexesek ellenőrizték a nő vallomásában szereplő tényeket és helyszíneket. A nő által elmondottak alapján beazonosították és felkeresték az Erzsébet körúti kebabozót, ami éppen zárva van, de a szomszédságában található pizzázóban megmutatták "S. B." Ahmad fotóját, és azt a választ kapták: valóban a kebabozóban dolgozott augusztusban.
Zoom
A szeptember 9-i szexuális kényszerítés helyszíne (fotó: Huszti István / Index)
Továbbá Melhem Omar, a Döner Kebab Express cég tulajdonosa is megerősítette, hogy Ahmad a 22 éves nő által említett augusztusi napon valóban az Erzsébet körúti kebabosnál dolgozott. "Nagyon sajnáljuk, hogy egyik dolgozónk ilyen gyanúba keveredett. Pár napot dolgozott az Erzsébet körúti üzletben, utána nem vette fel a telefonját, eltűnt. Később a József Attila utcai üzletben kezdett dolgozni, ott is csak három napot volt. Az ottani üzletvezető szerint agresszív és nyers volt a vendégekkel, ezért el akarta bocsátani. A Döner Kebab Express franchise üzletlánc rendszerben működik, több mint negyven éttermünk van, az üzletvezetők nem feltétlenül tudnak egymás alkalmazottairól. Előfordul, hogy ugyanaz az ember több üzletünkben is szerencsét próbál" – fogalmazott a tulajdonos. A kebabozókban egy műszakban gyakran csak egyetlen alkalmazott dolgozik, mondja Melhem Omar.
"S. B." Ahmad is több helyen próbálkozott, nemcsak a körúton és a József Attila utcában. A Nyugatinál található döneres üzletvezetője is azt mondta, hogy "S. B." Ahmad szeretett volna nála dolgozni, de ő nem vette fel.
A körúton található kebabos szomszédságában lévő üzletek alkalmazottai mind emlékeznek rá, és ők nem gondolták volna, hogy veszélyes, mindegyiküket meglepte, hogy a szexuális erőszakot követett el. Mert, mint tudjuk: Ahmad  "csendes, visszahúzódó férfi"...Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready