Toroczkai László korábbi Fb-bejegyzésének vonatkozó részei:
Megkezdjük a nyomásgyakorlást a törvényt tollba mondó, a dolgozókat kizsigerelő multikkal szemben is.
Miközben a Fidesz a nemzetközi nagytőkések igényeinek megfelelően a munkavállalók érdekei ellen cselekszik, a jogos felháborodást kihasználva, éppen ugyanannak a nemzetközi nagytőkének a háttértámogatásával működő erők anarchista-szélsőballiberális randalírozásba kezdtek, és igyekeznek elfoglalni az utcát. A Mi Hazánk Mozgalom elutasítja a túlóratörvényt, de a részben külföldről irányított magyarellenes erőkkel sem hajlandó összeborulni.
Saját, egyenes utunkat járjuk, ahogy tettük eddig is. Ennek szellemében hívlak cselekvésre. Kérem, hogy gyere velünk a Mi Hazánk félpályás útlezárására, amelyet a Tesco Központi Raktáránál (Gyál, Bem utca) fogunk megtartani, 2018. december 22-én (szombaton) 11 órától. Nyomást akarunk gyakorolni a multikra és nagy munkaadókra, hogy ne alkalmazzák a túlóratörvényt. Gyertek minél többen, minél több gépjárművel, hozzatok magatokkal Mi Hazánk-zászlókat, valamint piros-fehér-zöld és Árpád-sávos nemzeti lobogókat.
Korábban írtuk: A Mi Hazánk által vezetett településeken nem alkalmazzák a túlóratörvényt
Toroczkai László írja közösségi oldalán:
A Fidesz és a most ellene tüntető balliberális ellenzék együtt tolta be felemelt kézzel az EU-ba Magyarországot, a nemzetközi nagytőkét a végletekig kiszolgálva, és idézte elő azt a helyzetet, ami jelenleg van. Horvátországból például sokkal nagyobb arányban és többen vándoroltak ki munkát vállalni az EU nyugati felére, mint Magyarországról. A nemzetközi multiknak jó az, ami most az unióban van. Az már csak a mi szerencsétlenségünk, hogy a Fidesz hűbéruralmi rendszere tovább ront az éhbérért agyondolgoztatott magyarok helyzetén.
De hol vannak a magyar szakszervezetek? Franciaországban ennek a töredékéért is meg tudják bénítani az egész országot. A szakszervezetek helyett nálunk a Rothschild-bankház alkalmazottja, Macron által Párizsból gründolt Momentum és társai irányítják a tüntetéseket. A Fidesz nemzeti mázas, de mégis multiknak kedvező döntései lassan megágyaznak a nemzetközi felforgató erőknek ahhoz, hogy külföldi támogatással kitermeljék a maguk magyar- és keresztényellenes, vörös zászlós, erőszakos csapatait, akik elfoglalják az utcát, és olyan célpontokat találnak maguknak, mint most a Kossuth téri karácsonyfa.
Zoom
Zoom
Itt az ideje, hogy végre mi is utcára vonuljunk, de mi külföldről irányított céltalan balliberális cirkusz helyett, célravezető akciókat hajtunk végre, oda célzunk, ahova valóban kell.
(Részletek ma este)
Frissítés: Toroczkai: saját, egyenes utunkat járjuk
 A Mi Hazánk-elnök az alábbi közleménnyel buzdít cselekvésre.
Kezdeményeztem, hogy a Mi Hazánk polgármesterei által vezetett településeken sem az önkormányzatnál, sem az önkormányzati cégeknél ne alkalmazzuk a túlóratörvényt, egyúttal félpályás útlezárást szervezünk a Tesco Központi Raktárához, megkezdjük a nyomásgyakorlást a törvényt tollba mondó, a dolgozókat kizsigerelő multikkal szemben is. Az alábbi közleménnyel hívok mindenkit, csatlakozzatok:
Miközben a Fidesz a nemzetközi nagytőkések igényeinek megfelelően a munkavállalók érdekei ellen cselekszik, a jogos felháborodást kihasználva, éppen ugyanannak a nemzetközi nagytőkének a háttértámogatásával működő erők anarchista-szélsőballiberális randalírozásba kezdtek, és igyekeznek elfoglalni az utcát. A Mi Hazánk Mozgalom elutasítja a túlóratörvényt, de a részben külföldről irányított magyarellenes erőkkel sem hajlandó összeborulni. Mivel az Alkotmánybírósághoz forduláshoz 50 képviselő aláírása kell, azt készek vagyunk támogatni, sőt elsőként javasoltuk, még novemberben levelet írva a frakcióvezetőknek, azonban még csak nem is válaszolt egyikük sem, mert nekik a balhé fontosabb.
Saját, egyenes utunkat járjuk, ahogy tettük eddig is. Ennek szellemében hívlak cselekvésre. Kérem, hogy gyere velünk a Mi Hazánk félpályás útlezárására, amelyet a Tesco Központi Raktáránál (Gyál, Bem utca) fogunk megtartani, 2018. december 22-én (szombaton) 11 órától. Nyomást akarunk gyakorolni a multikra és nagy munkaadókra, hogy ne alkalmazzák a túlóratörvényt. Gyertek minél többen, minél több gépjárművel, hozzatok magatokkal Mi Hazánk-zászlókat, valamint piros-fehér-zöld és árpádsávos nemzeti lobogókat.
Zoom
Minden magyar felelős minden magyarért!
Kapcsolódó: