2019. június 25., kedd, Vilmos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:53 Egyre többen vesznek fel lakáshitelt új ingatlanra22:31 Reuters: Venezuelába érkezett az orosz légierő egyik repülőgépe22:21 Az atomalkuban vállalt kötelezettségei betartására szólította fel Teheránt több európai ország22:12 Putyin jövő év végéig meghosszabbította az élelmiszer-embargót21:43 A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"21:20 Előválasztási bohózat: nem válogatnak az eszközökben a "demokraták"21:05 Hétszeres életfogytiglanra ítélték Ciprus első sorozatgyilkosát20:44 Üvöltve kergette ki a "nem megfelelő állapotban lévő" pópa a kórust és a közönséget a székesfehérvári szerb ortodox templomból20:04 Emlékoszlopot állítottak a Ludovika ellenforradalmi felkelésének évfordulója alkalmából19:55 Trump még a perzsa ajatollah ellen is hozott szankciót19:27 Ismét gyújtóléggömbök okoztak tüzeket Izraelben18:45 Kurz már nem zárja ki az újabb koalíció lehetőségét az FPÖ-vel18:40 Isonzó emlékére18:28 Merényletet tervezett egy férfi a brüsszeli amerikai nagykövetség ellen18:15 Összeütközött két német harci repülőgép
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Igazi hisztis-luxusautós szeméremtest és méltó párja akadt a rendőrök útjába Röjtökmuzsajnál

Reklám

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség hat bűncselekmény elkövetésével vádol egy harmincöt éves nőt, míg társát hét bűncselekmény elkövetésével. Ezeket a vádirat szerint idén májusban Sopron közelében követték el - közölte honlapján az ügyészség.
A vádirati tényállás szerint a nő egy luxusautót vezetett ittas állapotban Röjtökmuzsaj közelében. Mikor a rendőrök vér- és vizeletminta-vétel céljából elő akarták állítani, beültették a rendőrautóba.
Ezt nehezményezte a vele lévő társa, egy férfi, aki beült a nő mellé, és nem hagyta magát kiszállítani, a rendőrautó ajtaját többször visszarántotta. Ezt követően a férfi nagy erővel ütni kezdte a rendőrautó jobb hátsó ajtóüvegét, ami ki is tört, és megvágta az ott álló egyik rendőr kezét és nyakát.
Zoom
A férfit ezek után a rendőrök kiemelték az autóból, amit a nő próbált megakadályozni, ezért őt is kiemelték. Ennek során a nő ráütött a rendőr kezére is.
Mindemellett az intézkedés során mindkét elkövető becsmérlő szavakkal sértegette a rendőröket.
A sérült rendőr sebei nyolc napon belül gyógyultak. A rendőrautóban keletkezett kár 125 814 forintra tehető.
A vádlottakkal szemben hivatalos személy elleni erőszak és négy rendbeli becsületsértés a vád. Emellett az ügyészség a nőt ittas állapotban elkövetett járművezetéssel, a férfit rongálással és könnyű testi sértéssel is vádolja. A büntetési tétel mindkettejük vonatkozásában hét és fél évig terjedő szabadságvesztés.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready