2019. január 21., hétfő, Ágnes napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 "Őfelsége Párizs grófja ma reggel meghalt"21:43 Törvényben tiltaná be az iskolai buzipropagandát a Mi Hazánk21:19 Eljárás indult a Twitter és a Facebook ellen Oroszországban20:40 Bérgyilkossal akarta megöletni szüleit egy 19 éves20:03 Hiába a TEV követelése, fontosabb a reménybeli konc: kiállnak a Jobbik mellett a máskor oly lelkesen nácizó ballibek19:41 A MÁV is nemet mondott a túlóratörvényre19:09 Orbán gratulált Södernek17:48 Elkezdődött a hadsereg megalakítása Koszovóban16:54 Drágább lesz a tankolás16:29 "Román barátainknál" még mindig előléptetést ér a magyarellenesség15:32 Tegyük helyre a Momentum hisztijét: a homoszexualitás igenis betegség!15:17 Nahát: az MSZP ügyvédje védi a Bayerék által mártírrá avatott trágár süldőlányt14:36 A brit katonák fellázadtak a seregen belüli feminista nyomulás ellen - és csatát nyertek13:53 MTVA-botrány: a főügyészség elutasította a ballib színjátszókör feljelentéseit13:11 Sárga mellényben a globalizmus és a "zsidók kurvája" ellen
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Úgy történt, ahogy megírtuk: a Jobbik gazdasági igazgatója is elhagyta a süllyedő hajót

Új gazdasági igazgatót kénytelen kinevezni a Jobbik Schön Péter helyére, aki az elmúlt években felügyelte a párt igen zűrös pénzügyeit. Amint azt a Kuruc.info már októberben előrejelezte, Schön az év végével lemondott posztjáról. A Magyar Idők úgy tudja, a megbízott gazdasági vezető jelenleg Simonné Szigetvári Katalin, a személyi változást pedig múlt héten közölte a pártvezetés a Jobbik még megmaradt tagságával.
A Népszava azt írta, Schön magánéleti okokra hivatkozva mondott le, s távozásának nincs köze az Állami Számvevőszék által kiszabott korábbi büntetéshez, sem a párt anyagi helyzetéhez vagy választási szerepléséhez.
Hát persze. Tavaly decemberben Staudt Gábor, a Jobbik parlamenti képviselője sem azért mondott le, mert feljelentették egy lengyel állam kárára elkövetett két és fél milliárd forintos áfacsalási ügyben, hanem szintén „nyomós magánéleti indokokra” hivatkozva vált meg mandátumától.
Zoom
Schön Péter
A Magyar Idők úgy értesült: a lemondásnak igenis köze lehet a párt megkérdőjelezhető anyagi ügyeihez, az adóhatóság által elrendelt nyomozáshoz az N1TV-n átfolyatott feketepénzek, valamint a Simicska Lajostól érkező, Szabó Gábor pártigazgatón átmenő, a Jobbik kasszájába befizetett milliók miatt.
Tavaly márciusban egyébként Schön Péter is látható volt azon az Origó által nyilvánosságra hozott fotón, melyen Szabó Gáborral távoznak Simicska Lajos irodájából.
Zoom
A pártigazgató és Schön Péter távozóban Simicskától, a "Lajos által csomagolt rántott húsos zacskókat" cipelvén
A Népszava úgy tudja, az új gazdasági igazgató Schön Péter egyik közeli munkatársa lesz, az illető nevét a Jobbik később hozza nyilvánosságra. A Schön köreit ismerő volt jobbikosok szerint nem kizárt, hogy Bodor Zoltán töltheti be a posztot - teszi hozzá az MI.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready