A homoszexuális propagandafelvonulás helyett a Mi Hazánk Mozgalom által bejelentett ellentüntetést tiltotta be a kormányzat, így a májusi törökszentmiklósi felvonulásunk betiltásával ez már a második pofon, amit a magunkfajtáknak kiosztottak Orbánék a gyülekezési jogunk sárba tiprásával, miközben sokszor két hét alatt sem tettek rendet: az agresszív ómigránsok ugyanúgy folytathatják bűnözésüket, mint a garázda felvonulók - írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke, alább a folytatás.
Zoom
Inkább örülnötök kellene, amiért gyáván tűrik az undorító műsorotokat (fotó: Népszava)
A Mi Hazánk Mozgalom a homoszexuális és egyéb deviáns propaganda terén se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadja el: a tiltást szorgalmazzuk. Különösen gyalázatosnak tartjuk, hogy a Tarlós István vezette fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikban éveken keresztül helyet biztosítottak az LMBTQSTB-fesztiváloknak - bár sorozatos tiltakozásom után végre az utóbbi években már nem, ez a siker ad erőt a felvonulás betiltásáért folytatott küzdelmünkben is.
A homoszexuális propagandának legalább az iskolai tiltása érdekében az Országgyűlésben benyújtott javaslatunkat se Gyurcsány, se Orbán képviselői nem támogatták. Pedig dr. Falus András akadémikus, genetikus is egyértelművé tette, hogy a homoszexualitás terén „a genetikai háttér megléte fokozott hajlamot és nem végzetet jelent.” A homoszexuálisok szaporodásának módja egyértelműen a propaganda, melynek véget vetne a Mi Hazánk, hogy legalább a divathomoszexuálisok számát csökkentsük.
Ez a szexuális deviancia természetellenes, biológiai zsákutca. Mint valami drog, ideig-óráig szerezhet örömöt egyeseknek, de tartós boldogságot széles körben nem. Tárkányi Ákos, a KSH Népességtudományi Kutató Intézet volt tudományos főmunkatársa egyik tanulmányában rögzítette: „Egy tizenéves homoszexuálisokat vizsgáló tanulmány eredményei szerint közöttük kilencszer olyan gyakori volt az alkohol, tizenkilencszer olyan gyakori a kokain rendszeres fogyasztása, és másfélszer olyan gyakori volt az öngyilkossági kísérlet, mint a magukat nem homoszexuálisnak valló fiatalok között.” Tehát empirikusan is igazolható, hogy a homoszexualitás nem boldogít, de gyógyítható, pszichoterápiával fokozatosan kialakítható a heteroszexuális beállítódás. Sok volt homoszexuális ma boldog heteroszexuális házasságban él.
A homoszexualizmus agresszív mozgalma által hirdetett beteg büszkeséggel szemben méltósággal kellene viseljék sorsukat, nem kéne kérkedjenek devianciájukkal, normálisnak hazudva azt, ami nem az, és nem kéne gyerekek örökbefogadását követelniük sem így, hogy közben nem is akarnak normális párkapcsolatban élni. A jogaik most is egyenlőek, de többletjogokat nem támogat a Mi Hazánk Mozgalom, ellenezzük a természetellenes, beteges devianciák törvényesítését a homoszexuális párok házaságkötésétől kezdve a pedofíliáig mindet.
Kapcsolódó: