2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:04 Bűnmegelőzési razziát tartott a rendőrség Budapest V., VI. és VII. kerületében21:39 Teljes gőzzel üzemel a török-amerikai műveleti központ20:58 Negyvennyolcezer embert evakuáltak a kelet-kínai Fucsien tartományban a Bailu tájfun közeledése miatt20:26 90 év bölcsesség19:53 Míg anyjuk a benzinkúton vásárolt, füstmérgezést szenvedett három gyerek egy fővárosi lakástűzben 19:21 Rohamosan pusztul a világ tüdeje, az Amazonas18:35 A telefonja és a cigarettája mellett a fiú gyógyszere is kellett a belvárosi rablóknak 18:02 Megrendelték az első magyar fejlesztésű, kompozit testű repülőgépet17:41 Három tonna kokaint foglaltak le Rotterdamban17:05 Közös megyei listát indít Komárom-Esztergomban a Jobbik, a DK, az MSZP, a Momentum stb.16:49 Nem lopott, csak önkényesen elvett autó parkolt bunkón az árokban Barcson16:32 Egy androiddal a fedélzetén érkezett a Szojuz az űrállomáshoz, de nem sikerült a csatlakozás - Fedor hétfőn újrázik15:16 "Egyszer és mindenkorra, bármilyen formában merüljön is fel: összefog-e a Jobbik bármelyik baloldali párttal?"14:43 Szó szerint égető a helyzet: a tűzoltók 74 százaléka készül a pálya elhagyására14:04 "A tegnapi is a nemzet egyik sikeres napja volt" - Irán új rakétát tesztelt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Pincébe zárta, megverte, kínozta, halállal fenyegette alkalmazottját öt ázsiai boltos Győrben

Reklám

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat öt kelet-ázsiai személlyel szemben, akik munkahelyük, egy áruház egyik alkalmazottját egy pincébe zárták, ott bántalmazták, és pénzt követeltek tőle.
A vádirati tényállás szerint a távolkeleti elkövetők közül kettő Győrben, három Budapesten él. Közülük négyet egy áruház üzemeltetése köti Győrhöz, míg az ötödik elkövető egy éttermet üzemeltet Győrben.
Az áruház vezetője 2017 decemberében az egyik magyar alkalmazott, egy hölgy elszámoltatásáról döntött, mivel szerinte a sértett az áruház bevételének egy részét eltulajdonította. Ennek érdekében a sértettet – miután a többi alkalmazottat hazaküldték – körbeállták, szájába zoknit tömtek, majd lökdösve, rángatva, egy bottal böködve a pincébe vitték. A pincében testszerte, legalább ötven alkalommal bántalmazták a sértettet, egy fémrúddal és egy bottal ütötték, valamint rugdosták. A bántalmazás során arról faggatták, miért kevés az áruház bevétele.
Zoom
Mivel a sértett tagadta, hogy pénzt vett volna el a bevételből, közölték vele, hogy a táskájából kivett kulccsal a lakására mennek, ahol édesapjával magukra íratják a sértett lakását és autóját.
Miután a sértett lakását két elkövető ellenőrizte és senkit nem találtak otthon, a sértetthez visszatérve őt mérgezéssel fenyegették meg, majd egy húsvágó bárdot tartottak a nyakához annak érdekében, hogy írjon egy elismervényt tízmillió forintos tartozásról. A sértett a diktált szöveget leírta, majd azt fel is kellett olvasnia, hogy mobiltelefonjukkal az elkövetők rögzíthessék. A nyilatkozaton – piros festékbe mártott – ujjának ujjlenyomatát is el kellett helyeznie.
 
Zoom
A sértettet az elkövetők azután engedték el, hogy megfenyegették, ha orvoshoz vagy a rendőrséghez fordul, őt és édesapját is megölik.
A sértett a bántalmazás következtében bordatörést és számos zúzódást szenvedett el.
A jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló elkövetőkkel szemben tizennyolc év szabadságvesztés szabható ki - közölte honlapján az ügyészség.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready