Több olvasója is jelezte az Indexnek, hogy csütörtök reggel késelés történt a XI. kerületi Csóka utcában: az utca elejét lezárták, a mentők és a rendőrök is több autóval vonultak ki a helyszínre.
"Eddig egyvalakit láttak, akit már a mentők ápolnak az utcán. Teljes útzár van folyamatban, se ki, se be ne engednek senkit az utcába" - írta az olvasó.
A lap információi szerint egy családi vita fajult késelésig.
A rendőrség később megerősítette, hogy késelés történt, három életveszélyes sérült van.
Azt írták, a kőbányai lakcímén volt kijelölve a bűnügyi felügyelete annak a 17 éves budapesti "fiúnak", aki csütörtök reggel fél nyolc előtt megszökött a lakásból, miután levágta magáról nyomkövetőt.
A "fiú" egyenesen a XI. kerületi Csóka utcába ment, ahol egy késsel rátámadt és megszúrt egy fiatal lányt és az otthon tartózkodó édesanyját, majd a kést maga ellen fordította. Mindhárman életveszélyesen megsérültek. A helyszínre érkező nyomozók a "fiút" elfogták, a mentőszolgálat munkatársai mindhármukat kórházba szállították.
Frissítés: megint az eltérő kultúra
"Viharos kapcsolat" - a lány pár napja szakított a "fiúval", mert agresszív volt, többször meg is verte - derül ki az RTL híradójából. Megszólal a nevelőapa is - az anya nevelőapja, nem a lányé. Ő volna tehát a nagytata.