2019. október 14., hétfő, Helén, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:33 Újabb tanárt hurcolnak meg egy pofátlan "diák" miatt14:47 Ászád csapatai sorban vonulnak be az észak-szíriai településekre - Budapest ismét az agresszor oldalára állt14:12 Megbírságolták a Coca-Colát a buziplakátok miatt, és eltiltották a további lélekszennyezéstől13:46 Ezt hamar lerendezték: Kósa szerint nem a Fidesz, hanem a külföldiek miatt veszítették el a fővárost13:30 A demokrácia ünnepe Tornanádaskán - és egyben ízelítő a jövő "Magyar"országából13:10 Máris elindult a szembenézés és az újratervezés a Fideszben?13:00 Időközi parlamenti választás lesz Dunaújvárosban12:44 Letartóztattak néhányat a párizsi késelő elvbarátai közül12:32 Több településen is döntetlen a polgármester-választás eredménye12:22 Kilenc katalán vezetőt küldenek börtönbe11:57 Tegnap óta Blanka is tudja, hogy trágárságokat ordítozni sokkal könnyebb, mint győzni egy választáson10:54 Molnár Oszkár a fideszes hátbaszúrás ellenére is behúzta Edelényt10:33 Félreérthetetlenül megmutatták a mohácsiak a hullarabló MSZP-snek, hol a helye09:56 Csapás Orbán számára - örvendeznek a német lapok09:28 "2006 óta ez az első választás, amelyet a Fidesz - ha nem is vesztett el - nem nyert meg"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Orgiázó buzeránsok miatt kellett megszüntetni a férfinapot a Rudasban

Reklám

A Rudas fürdő vendégei nem tudtak úrrá lenni a vágyaikon a meztelenül fürdőzős pénteki kötényes férfinap délutáni óráiban, ezért a fürdő vezetősége úgy döntött, koedukálttá és gatyakötelessé teszi a 12:45 utáni időszakot – írja megrendülten a 444 nyomán az Index.

Illusztráció
A döntéshez a fürdő közleménye szerint az is hozzájárul, hogy egyre több a turista jön péntekenként, de a zabolátlan szexualitásból fakadó problémákat hosszabban ecsetelik:
Döntésünket mind a megnövekedett turistaforgalom, mind az elharapózott nyíltszíni szex megakadályozása is befolyásolta. Sajnos a megerősített biztonsági szolgálat sem tudta egyértelműen ezeket a közerkölcsöt sértő jeleneteket megakadályozni, viszont a többi vendégünk pihenési, relaxációját már zavarta volna az ennél nyomatékosabb biztonsági szolgálat megléte.
A fartúrók persze "másként látják a dolgokat", a pénteki férfinap megkurtítása ellen indított petíció értelmi szerzője szerint "1,5 éve kicsit tényleg elszabadult a dolog", de aztán a biztonsági őrök leszoktatták a közönséget a nyíltszíni szexről.

Ezzel a képpel petícióznak - pedig nem a köténnyel van a baj...
A petíciózó törzsvendégek szerint a vezetőség döntése miatt "a fürdőkultúra komoly veszteséget szenved", és egyben megfosztja a férfiakat ("családapákat és választópolgárokat"...) attól, hogy a munkaidő végén a megszokott, laza körülmények között "kieresszék a gőzt". (Meg még ezt-azt - a szerk.)
A Rudas válaszként felhívta a figyelmet arra, hogy a férfiaknak a törökfürdő részen pénteken 12:45-ig, hétfőn, szerdán és csütörtökön reggel 6 órától este 8 óráig továbbra is biztosított a kötényes fürdőzés lehetősége, a keddi nap pedig a hölgyeké.
A kötényes férfinapok nyilvános szex miatti visszaszorulása nem ma kezdődött, emlékezetes Király fürdő esete, amelyben néhány éve szűnt meg a férfinap intézménye. A fürdőben 2004-ben a TV2 rejtett kamerás felvételt készített a férfiak között előforduló aktusokról, amiből jókora botrány lett, és a férfinap átmenetileg tiltólistára került. Emiatt azonban a korábban nagy számú ferde hajlamú által látogatott fürdő népszerűsége zuhanni kezdett, és a Király néhány év múltán inkább visszahozta a férfi-, helyesebben buzinapokat. A Háttér Társaság nevű homokos szervezet szerint ugyanakkor "a tévés botrány okozta elhíresültség és szakadatlan áremelések miatt a Király már nem volt képes visszanyerni egykori fényét, népszerűségét a melegek körében", mígnem 2011-ben ismét, ezúttal már végleg megszüntették a kötényes napokat.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready