2019. december 9., hétfő, Natália, Üdvöske napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:19 Téves leütés: Rambo kései még mindig eladók21:48 Heti progresszió (V. rész)21:14 Terrorcselekményként vizsgálja az FBI a pensacolai lövöldözést20:30 Ez ellen még a marxizmus sem véd: Jeremy Corbyn lett 2019 legantiszemitább személyisége19:49 Két orosz egy csecsen: nem felnőttfilm, inkább egy friss németországi kémregény címe lehetne19:03 A sortüzet levezénylők utódpártjának polgármestere okíthatott a salgótartjáni '56-os megemlékezésen18:25 Egy másik férfi autójában találta meg eltűnt feleségét egy féltékeny férj Pécsett18:06 Dr. Ilkei Csaba: Újságírók, szerkesztők, sajtómunkások és az állambiztonság III. (2)17:39 Tűzoltót ölt az eltérő kultúra Augsburgban16:58 Moszkva szerint évről évre romlik Oroszország és a NATO viszonya16:39 Aalst polgármestere maga kérte az "antiszemita karnevál" törlését az UNESCO világörökségi listájáról16:00 Mérgező fustfelhő Canberrában15:32 Csapadékosabb idő várható a jövő héten14:57 Letartóztatás, kirúgás, kitiltás: háborús bűnösöket nem hurcolnak meg úgy, mint egy Manchester City-szurkolót14:27 Kültéri mozgásérzékelős LED lámpa akció! (x)
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Orgiázó buzeránsok miatt kellett megszüntetni a férfinapot a Rudasban

Reklám

A Rudas fürdő vendégei nem tudtak úrrá lenni a vágyaikon a meztelenül fürdőzős pénteki kötényes férfinap délutáni óráiban, ezért a fürdő vezetősége úgy döntött, koedukálttá és gatyakötelessé teszi a 12:45 utáni időszakot – írja megrendülten a 444 nyomán az Index.

Illusztráció
A döntéshez a fürdő közleménye szerint az is hozzájárul, hogy egyre több a turista jön péntekenként, de a zabolátlan szexualitásból fakadó problémákat hosszabban ecsetelik:
Döntésünket mind a megnövekedett turistaforgalom, mind az elharapózott nyíltszíni szex megakadályozása is befolyásolta. Sajnos a megerősített biztonsági szolgálat sem tudta egyértelműen ezeket a közerkölcsöt sértő jeleneteket megakadályozni, viszont a többi vendégünk pihenési, relaxációját már zavarta volna az ennél nyomatékosabb biztonsági szolgálat megléte.
A fartúrók persze "másként látják a dolgokat", a pénteki férfinap megkurtítása ellen indított petíció értelmi szerzője szerint "1,5 éve kicsit tényleg elszabadult a dolog", de aztán a biztonsági őrök leszoktatták a közönséget a nyíltszíni szexről.

Ezzel a képpel petícióznak - pedig nem a köténnyel van a baj...
A petíciózó törzsvendégek szerint a vezetőség döntése miatt "a fürdőkultúra komoly veszteséget szenved", és egyben megfosztja a férfiakat ("családapákat és választópolgárokat"...) attól, hogy a munkaidő végén a megszokott, laza körülmények között "kieresszék a gőzt". (Meg még ezt-azt - a szerk.)
A Rudas válaszként felhívta a figyelmet arra, hogy a férfiaknak a törökfürdő részen pénteken 12:45-ig, hétfőn, szerdán és csütörtökön reggel 6 órától este 8 óráig továbbra is biztosított a kötényes fürdőzés lehetősége, a keddi nap pedig a hölgyeké.
A kötényes férfinapok nyilvános szex miatti visszaszorulása nem ma kezdődött, emlékezetes Király fürdő esete, amelyben néhány éve szűnt meg a férfinap intézménye. A fürdőben 2004-ben a TV2 rejtett kamerás felvételt készített a férfiak között előforduló aktusokról, amiből jókora botrány lett, és a férfinap átmenetileg tiltólistára került. Emiatt azonban a korábban nagy számú ferde hajlamú által látogatott fürdő népszerűsége zuhanni kezdett, és a Király néhány év múltán inkább visszahozta a férfi-, helyesebben buzinapokat. A Háttér Társaság nevű homokos szervezet szerint ugyanakkor "a tévés botrány okozta elhíresültség és szakadatlan áremelések miatt a Király már nem volt képes visszanyerni egykori fényét, népszerűségét a melegek körében", mígnem 2011-ben ismét, ezúttal már végleg megszüntették a kötényes napokat.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready