Bezár!
2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:31 Tizenöttel nőtt az azonosított fertőzöttek száma hazánkban09:16 Részletes járványügyi intézkedési protokollt kapnak az intézmények08:33 Bidennek most már tényleg muszáj lesz vásárolnia egy néger nőt08:12 Ukrán embercsempészt fogtak a rendőrök07:46 Lövések a Fehér Háznál, Trump kiment a sajtótájékoztatóról07:40 Al-Shabaab-ritkítást végzett a szomáliai kormányhadsereg07:29 A világon másodikként esett át ismételt arcátültetésen egy amerikai nő06:55 A kijárási korlátozások miatt több idejük maradt az embereknek a kincskeresésre Nagy-Britanniában23:38 Japánban első ízben esett 30 százalék alá a dohányzó férfiak aránya23:17 Bezárattak Iránban egy újságot, amelyben egy szakértő megkérdőjelezte a hivatalos koronavírus-adatokat22:49 Az Egyesült Államok társult államában újból megtartják az előválasztást, mert elfogyott a szavazócédula22:29 Kassai Viktor és az Állami Duma alelnöke szerint is szemüveg dukált volna a bírónak Szpartak Moszkva-PFK Szocsi-meccsen22:15 Az ún. Szlovákia kiutasított három orosz diplomatát - az okát nem pontosították21:50 Egy sukár csávó a bejrúti robbanásról: "Bárcsak Pesten történt volna, okádék Magyarország"21:42 Belorusz elnökválasztás: ismét összecsapott a rendőrség a tüntetőkkel - "szakrális áldozatra" van szükség
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Orgiázó buzeránsok miatt kellett megszüntetni a férfinapot a Rudasban

Reklám

A Rudas fürdő vendégei nem tudtak úrrá lenni a vágyaikon a meztelenül fürdőzős pénteki kötényes férfinap délutáni óráiban, ezért a fürdő vezetősége úgy döntött, koedukálttá és gatyakötelessé teszi a 12:45 utáni időszakot – írja megrendülten a 444 nyomán az Index.

Illusztráció
A döntéshez a fürdő közleménye szerint az is hozzájárul, hogy egyre több a turista jön péntekenként, de a zabolátlan szexualitásból fakadó problémákat hosszabban ecsetelik:
Döntésünket mind a megnövekedett turistaforgalom, mind az elharapózott nyíltszíni szex megakadályozása is befolyásolta. Sajnos a megerősített biztonsági szolgálat sem tudta egyértelműen ezeket a közerkölcsöt sértő jeleneteket megakadályozni, viszont a többi vendégünk pihenési, relaxációját már zavarta volna az ennél nyomatékosabb biztonsági szolgálat megléte.
A fartúrók persze "másként látják a dolgokat", a pénteki férfinap megkurtítása ellen indított petíció értelmi szerzője szerint "1,5 éve kicsit tényleg elszabadult a dolog", de aztán a biztonsági őrök leszoktatták a közönséget a nyíltszíni szexről.

Ezzel a képpel petícióznak - pedig nem a köténnyel van a baj...
A petíciózó törzsvendégek szerint a vezetőség döntése miatt "a fürdőkultúra komoly veszteséget szenved", és egyben megfosztja a férfiakat ("családapákat és választópolgárokat"...) attól, hogy a munkaidő végén a megszokott, laza körülmények között "kieresszék a gőzt". (Meg még ezt-azt - a szerk.)
A Rudas válaszként felhívta a figyelmet arra, hogy a férfiaknak a törökfürdő részen pénteken 12:45-ig, hétfőn, szerdán és csütörtökön reggel 6 órától este 8 óráig továbbra is biztosított a kötényes fürdőzés lehetősége, a keddi nap pedig a hölgyeké.
A kötényes férfinapok nyilvános szex miatti visszaszorulása nem ma kezdődött, emlékezetes Király fürdő esete, amelyben néhány éve szűnt meg a férfinap intézménye. A fürdőben 2004-ben a TV2 rejtett kamerás felvételt készített a férfiak között előforduló aktusokról, amiből jókora botrány lett, és a férfinap átmenetileg tiltólistára került. Emiatt azonban a korábban nagy számú ferde hajlamú által látogatott fürdő népszerűsége zuhanni kezdett, és a Király néhány év múltán inkább visszahozta a férfi-, helyesebben buzinapokat. A Háttér Társaság nevű homokos szervezet szerint ugyanakkor "a tévés botrány okozta elhíresültség és szakadatlan áremelések miatt a Király már nem volt képes visszanyerni egykori fényét, népszerűségét a melegek körében", mígnem 2011-ben ismét, ezúttal már végleg megszüntették a kötényes napokat.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready