2020. június 3., szerda, Klotild, Cecília, Zille napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:02 Megszavazva: tűzfegyverré minősítik a gáz- és riasztófegyvereket, nehogy meg tudjuk védeni magunkat11:44 A honvédség utánpótlását könnyítő törvényt fogadtak el11:20 Dúrónak nemcsak a patai cigánysorra volt gusztusa elmenni, Vadaival is leülne vitázni11:03 Fehér, azaz rasszista volt a kerekesszékes nő - ellátták a baját az igazságszerető afroamerikai szabadságharcosok10:44 Itt teremnek a jövő raj sofőrjei: ez a derék KRESZ-király is már a nyolcadiknál tart10:23 Jakab szélsőbaloldali alakulattá züllesztette a Jobbikot - közölte egy alapszervezet, majd ők is feloszlottak10:00 Továbbra is a hazafiakat tekintik ellenségnek: vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő gárdisták ellen09:37 Ezért jó küzdősportot tanulni: 34 éves bicskás cigányasszonyt állított meg egy fiatalkorú lány09:32 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma09:11 Floridai seriff: lőjék le bátran a házba betörő fosztogatókat!08:49 Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban08:12 A párizsi fekáknak is eszükbe jutott, hogy itt a jó ürügy egy kis gyújtogatásra07:55 Minnesota állam vizsgálatot indít, hogy kiderítsék, rasszisták-e a rendőrök (vagy tényleg több a néger bűnöző)07:45 Ingyenes filmek a Budapesti Távmoziban07:31 Megújult az Országos Vérellátó Szolgálat honlapja
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Figyelemfelhívás a szcientológia áldrogelvonóira

Reklám

A Mi Hazánk drogprevenciós kabinetje sajtótájékoztatót tartott a Szcientológiai Egyház központja előtt, ahol is Lantos János, a kabinet vezetője felhívta a figyelmet arra a veszélyre, melyet a szcientológusok megtévesztő tevékenysége rejteget magában.
Zoom
Lantos János sajtótájékoztatója
Nyílt titok, hogy különböző, általuk drogrehabilitációsnak nevezett kezelésekkel hatalmas összegeket, akár milliókat gombolnak le a gyanútlan, drogfüggésből gyógyulni vágyóktól. Orvosi felügyelet nélkül naponta több órán át szaunáztatják őket, mely még egy egészséges szervezetet is megviselne, nemhogy egy beteg emberét.
Lantos János hangsúlyozta, külföldön ez az eljárás már több halálos áldozatot is szedett, ezért a sarlatánságon túl ez kimeríti a veszélyeztetés kategóriáját. A szolgáltatást a mai napig ajánlja a magyarországi szcientológusok honlapja.

Nos, ez lenne Xenu, a galaktika ura. Legalábbis a szcientológusok szerint - lehet, hogy inkább nekik lenne szükségük elvonóra
A kabinet határozott álláspontja, hogy az illetékeseknek meg kell vizsgálnia annak a jogi lehetőségét, hogy ez a szekta ne működhessen tovább vallási egyesületként bejegyezve, az édeskevés, hogy 2011 óta már nincsenek egyházként számon tartva. (Más destruktív szekta, mint például a Hit Gyülekezete pedig pont a Fidesz-KDNP-kormány új egyházügyi törvénye által lett egyházi rangra emelve - a szerk.)
A sajtótájékoztatón végezetül elhangzott, európai példák alapján, hogy például Németországban, Oroszországban vagy Görögországban, ahol jóval erélyesebben léptek fel ellenük, ezt hazánkban is érdemes volna megvalósítani. Mert a végső cél az, hogy teljesen mértékben nyilvánítsák illegálisnak ezen szekta működését - szögezi le közleményében az Élj Tisztán Akciócsoport, a Mi Hazánk Mozgalom drogprevenciós kabinetje.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready