2019. október 16., szerda, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:57 Erdogan elvárja a testvéri országok támogatását22:30 Az ukrajnai vezetés hallani sem akar a föderalizációról22:21 Menetrendszerűen viszik az élősködőket Olaszországba a hazaáruló római kormány jóvoltából22:13 Agyvérzést kapott egy sofőr az autópályán, a határátkelőtől 15 méterre sikerült megállítani a kamiont22:05 Az amerikai alelnök 24 órán belül Ankarába utazik21:55 Újra szól a davajgitár - 56-os rockmegemlékezés a Romerrel Újbudán21:35 Több embert ki kellett menekíteni a békési uszodából21:17 Oroszország csapatokat telepített a szíriai kormányerők és a török hadsereg közé20:54 Túl a választásokon, de a harc folytatódik20:12 Alkalomhoz illően: nyilas keresztrejtvénnyel idézhetik meg a múltat kedves olvasóink19:27 Tovább pörögnek a végrehajtások: a harmadik negyedévben is ezer feletti a számuk18:57 Von der Leyen Orbánt is bevonja a női kvótás játszadozásba18:30 Tíz éven át várta a világvégét a föld alatt egy holland apa és hat gyermeke17:54 Orban-kormány lehet Romániában (is)17:30 Rendőrnek adta ki magát, és "szexuális cselekmény eltűrésére kényszerített" egy nőt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Figyelemfelhívás a szcientológia áldrogelvonóira

Reklám

A Mi Hazánk drogprevenciós kabinetje sajtótájékoztatót tartott a Szcientológiai Egyház központja előtt, ahol is Lantos János, a kabinet vezetője felhívta a figyelmet arra a veszélyre, melyet a szcientológusok megtévesztő tevékenysége rejteget magában.
Zoom
Lantos János sajtótájékoztatója
Nyílt titok, hogy különböző, általuk drogrehabilitációsnak nevezett kezelésekkel hatalmas összegeket, akár milliókat gombolnak le a gyanútlan, drogfüggésből gyógyulni vágyóktól. Orvosi felügyelet nélkül naponta több órán át szaunáztatják őket, mely még egy egészséges szervezetet is megviselne, nemhogy egy beteg emberét.
Lantos János hangsúlyozta, külföldön ez az eljárás már több halálos áldozatot is szedett, ezért a sarlatánságon túl ez kimeríti a veszélyeztetés kategóriáját. A szolgáltatást a mai napig ajánlja a magyarországi szcientológusok honlapja.

Nos, ez lenne Xenu, a galaktika ura. Legalábbis a szcientológusok szerint - lehet, hogy inkább nekik lenne szükségük elvonóra
A kabinet határozott álláspontja, hogy az illetékeseknek meg kell vizsgálnia annak a jogi lehetőségét, hogy ez a szekta ne működhessen tovább vallási egyesületként bejegyezve, az édeskevés, hogy 2011 óta már nincsenek egyházként számon tartva. (Más destruktív szekta, mint például a Hit Gyülekezete pedig pont a Fidesz-KDNP-kormány új egyházügyi törvénye által lett egyházi rangra emelve - a szerk.)
A sajtótájékoztatón végezetül elhangzott, európai példák alapján, hogy például Németországban, Oroszországban vagy Görögországban, ahol jóval erélyesebben léptek fel ellenük, ezt hazánkban is érdemes volna megvalósítani. Mert a végső cél az, hogy teljesen mértékben nyilvánítsák illegálisnak ezen szekta működését - szögezi le közleményében az Élj Tisztán Akciócsoport, a Mi Hazánk Mozgalom drogprevenciós kabinetje.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready