Korábbi sérelmét akarta a cigányasszony megtorolni úgy, hogy dulakodás közben benzinnel locsolt le több embert. Meggyújtani azonban már nem tudta.
2019. szeptember 22-én garázdaság történt Székesfehérváron egy áruház mellett (konkrétan a Várfal parkban, ami azért inkább a város szíve, mint a cigánysor - a szerk.). A garázdaság vizsgálata során a nyomozók a térfigyelő kamerák elemzése közben állapították meg, hogy a dulakodó felek közül egy nő benzinnel locsolt le több személyt, miközben azt kiabálta, hogy „felgyújtalak, meghalsz”. A verekedés során azonban az egyik sértett a nő kezéből az öngyújtót kirúgta, ezért nem volt lehetősége a kiöntött folyadékot begyújtani.
Zoom

Zoom

Zoom

Zoom
A bevezetett nyomozati cselekmények és a széles körű adatgyűjtéseknek köszönhetően a nyomozóknak sikerült azonosítani a felvételen látható nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt. A gyanúsított elmondta, hogy korábbi nézeteltérését, sérelmét akarta megtorolni a verekedés során.
Az 59 éves székesfehérvári S. Józsefnét a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - derül ki a rendőrségi közleményből.
Frissítés: 20-30 főből állt a két kiscsalád