A Mi Hazánk Ifjai teljes mértékben elfogadhatatlannak tartja, hogy a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár még mindig annak az embernek a nevét viseli, aki a hazai marxista bűnökért felelős, és aki az akkori miniszterelnök, Tisza István halálát elősegítette - írja közleményében a Mi Hazánk Ifjai. Emellett joggal felháborítónak tartja, hogy a Demokratikus Koalíció közleményében a hazai kultúra egyik legnagyobb alakjának nevezte az anarchoszindikalista jogászt.
Zoom
Gróf Tisza István miniszterelnök és egyik legnagyobb gyűlölője, Schlesinger Sámuel Ármin (alias Szabó Ervin)
Az a DK, akit egy olyan ember vezet, aki megtagadta az elcsatolt területen élő magyaroktól a csonka honba érkezést, de lebontotta volna a déli határkerítést már az első nap, hogy idegen kultúrájú emberáradat lephesse el Magyarországot és Európát - emlékeztetnek az ifjak, majd megerősítésként hozzáteszik: "Nem engedhetjük, hogy a DK határozza meg a magyar kultúrát! A nemzetromboló Gyurcsány Ferencnek börtönben a helye, a marxista Szabó Ervin (szül. Schlesinger Sámuel Ármin - a szerk.) nevének pedig egy kicsike emléktáblán a könyvtár elrejtett zugában".
Éppen ezért kezdtek több hónapja aláírásgyűjtésbe Budapesten, hogy Szabó Ervin helyett, "Fővárosi Tisza István Könyvtárrá" nevezzék át az intézményt. Ezúton is felszólítjuk az illetékesek, mielőbb intézkedjenek, hogy megszűnhessen a vörös terror minden maradéka hazánkban - fogalmaznak.
"Fővárosi Szabó Ervin helyett legyen Fővárosi Tisza István Könyvtár!" - zárul a közlemény.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: