2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Mirkóczki "amit 2010 előtt mondtunk, nem volt igaz" Ádám is elhagyja a süllyedő hajót - de nem azért...16:47 Most épp az ún. Szlovákiával dúl a szerelem, még az is kiderült, hogy Pozsonynak szívügye a felvidéki magyarság16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Toroczkai betiltatná a cigányokat hergelő szervezeteket, köztük a TASZ-t

Reklám

A Mi Hazánk Mozgalom számos büntetőfeljelentést tett a tegnap Sályon történtek miatt, valamint a TASZ-t is betiltaná – derült ki Toroczkai László, a Mi Hazánk elnökének sajtótájékoztatóján.
Zoom
Toroczkai szerint a “magukat roma ellentüntetőknek nevező törvénysértők” – mintegy 150 fő – zárták le a 3-as főutat, ezzel próbálták megakadályozni a Mi Hazánk Mozgalom törvényes, bejelentett és engedélyezett demonstrációját.
A Mi Hazánk elnöke szerint a rendőrségnek az összes ellentüntetőt elő kellett volna állítania, ha törvényszerűen és szakszerűen szeretett volna eljárni. “Körülbelül egy órán keresztül nem léptek fel ezek ellen az agresszív, erőszakos törvénysértőkkel szemben” - mondta.
Toroczkai László szerint az is problémás, hogy tudomásuk szerint Sályban csak az általuk bejelentett rendezvény volt az egyetlen törvényes demonstráció, ennek ellenére ott is ellentüntetők próbálták megakadályozni a méltóságteljes felvonulásukat.
“Demonstrációnknak az volt a célja, hogy a magyar állam tartsa be a törvényeket és lépjen fel a leghatározottabban a bűnözőkkel szemben Borsod megyében” – mondta. “Lépjen fel a leghatározottabban azokkal szemben, akik szeparatista törekvéseket fogalmaznak meg!”
Már büntetőfeljelentéseket is tettek az elmúlt napokban. Ennek következményeként szombaton már egy cigányt az otthonában állítottak elő a BRFK munkatársai. Ezen esetekben nagy nyilvánosság előtt elkövetett halálos fenyegetésekről, zaklatásokról van szó. Természetesen a törvénytelen útlezárókkal szemben is megteszik a a jogi lépéseket.
Toroczkai szerint a hatóságnak ezt maguktól kellett volna megtenniük, hiszen törvényes, bejelentett gyülekezés megakadályozásának kísérletéről volt szó, ami önmagában is büntetőjogi kategória.
Továbbá követelik, hogy “tiltsák be azokat a magukat roma jogvédő szervezetnek tekintő csoportosulásokat, mint például Száva Vincéék csoportja. Akik hergelték és uszították a cigányságot arra, hogy törvénytelenségeket kövessenek el a mi törvényes, bejelentett, engedélyezett és erőszakmentes felvonulásukkal szemben” – mondta.
De ugyanúgy a TASZ betiltását is követelik, mely szintén részt vett az uszításban, zárta sajtótájékoztatóját.
(Elemi.hu nyomán)
Korábban írtuk: 
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready