2020. április 7., kedd, Hermann, Árpád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:50 Belügyminiszteri sci-fi: Pintérék zongora-hangverseny megtekintésére buzdítják a cigányokat19:34 Már a román belügyminiszter is arról beszél, hogy szép számmal van bűnöző a hazatérő "vendégmunkások" között19:20 Tizenhétezer fölött a halottak száma Olaszországban18:58 Nem igaz, hogy járvány van, a koronavírus nem is létezik - híresztelte két borsodi észlény18:28 Kreml: elfogadhatatlan, hogy Amerika "privatizálni akarja" a világűrt17:50 Mégsem tétlenkedik e nehéz helyzetben az Európai Bizottság: elmondták, hogy nem szabad közegészségügyi kockázatként tekinteni a szuperhigiénikus cigányságra17:33 Franciaországban 45 százalékkal visszaesett a bűnözés a karantén hatására17:20 Történelmi csúcsra emelkedett a munkanélküliségi ráta Norvégiában17:13 Olasz statisztikai intézet: lehetetlen a válság következményeit felmérni16:51 FFP2 maszk itt készleten, gyors kiszállítással! Most csak 4990 Ft / 2 darab (x)16:21 Kamatot emelt a jegybank, 3000 milliárd forint értékben szállnak be a gazdaságvédelembe16:00 Olasz színészek szavalják magyarul Reményik Sándor ma is aktuális háborús versét15:51 Szijártó János: Meddig maradunk?15:37 A vörös április - 200215:12 Boris Johnson nem szorul lélegeztetésre, tüdőgyulladása sincs
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések

Reklám

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte egy harminchat éves Nógrád megyei férfi letartóztatását, aki kirabolt egy idős nőt.
A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozás egy férfi ellen, aki 2020. február 12-én este Balassagyarmaton meglátott egy, a templomból hazafelé sétáló hetvenkilenc éves sértettet és a vele tartó ismerősét.
A gyanú szerint a férfi az idős kora miatt jogilag a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személynek tekintendő nőre rátámadt, és kirángatta a kezében lévő fekete színű táskát, eközben a sértett az út menti lebetonozott vízelvezető árokba esett.
Az erőszakkal megszerzett táskával a férfi a helyszínről elszaladt.
A sértett a jobb térdén nyolc napon belüli gyógytartamú zúzódásos sérülést szenvedett, táskájának tartalmát (igazolványokat, egy esernyőt, egy rózsafüzért, egy imakönyvet, egy tollat és egy szemüveget) a nyomozó hatóság másnap egy közeli erdős területen megtalálta.
A férfi ellen a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt folyik az eljárás. Korábban többször volt büntetve, szabadságvesztést is kiszabtak már vele szemben, a jelen cselekményt felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt követte el.
A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a férfi letartóztatását a bűnismétlés megakadályozása érdekében – az ügyészi indítvánnyal egyezően – elrendelte, közölték honlapjukon.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready