2020. április 1., szerda, Hugó, Agád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:37 Kína holdjárója már több mint 424 métert haladt előre a Hold távoli oldalán10:12 Rajzfilmhős lett Puskás Ferencből, íme az első rész09:52 New Yorkban olyan magas a halottak száma, hogy hűtőkamionokban tárolják őket09:48 Újra megnyílt a balassagyarmati határátkelő az ingázók előtt09:37 Türkmenisztánban a torkánál ragadták meg a kérdést: egyszerűen "betiltották" a koronavírust09:17 Egy louisianai szektavezérnek "Isten azt mondta", ne törődjön a járvánnyal09:01 Tizenhárom éves fiú a koronavírus legfiatalabb brit áldozata08:50 Fagyos idővel indult az április Erdélyben08:45 Még a végén a macskák számára is kijárási tilalmat rendelnek el08:31 Mától új menetrend szerint közlekednek a budapesti tömegközlekedés járatai08:04 Trump szerint "nagyon fájdalmas két hét" vár az amerikaiakra07:43 Meghalt négy beteg, 525-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma, minden megyében van koronavírusos07:32 Először volt hőhullám az Antarktiszon06:56 Több száz egyeddel ritkítja bölényállományát a Yellowstone Nemzeti Park22:55 Felhívta a mentőket azzal, hogy öngyilkos akar lenni, majd rájuk támadt - az ügyészség felfüggesztettel jutalmazná
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Sneider megalázása és félreállítása után is szívesen maradna a Jákob-féle Jobbikban

Reklám

„Hogyne sajnálnám, hogy Bencsik János kilépett, sajnálom, hogy idáig fajult ez a történet” – így reagált Sneider Tamás, a Jobbik volt elnöke azzal kapcsolatban az Azonnalinak, hogy Bencsik szerdán bejelentette: kilép a pártból és annak frakciójából, inkább független politikusként folytatja az országgyűlési munkát.
Bencsik arra hivatkozva hozta meg döntését, hogy Jakab Péterék bosszúhadjáratot indítottak a párt azon munkatársai ellen, akik nem sorolhatók a csapatukhoz. Azt is nehezményezte, hogy szerinte Jakab maga mondta, hogy a továbbiakban nincsen szükség nemzetpolitikai témákra, mert ezek megosztók, és akadályozzák a baloldali szavazóknak való megfelelést.
Követné-e Bencsik példáját Sneider Tamás?
„Nyilván az új vezetőségnek mindenképp feladata, hogy békét teremtsen a Jobbikon belül” – mondta Sneider. Arra a kérdésre, hogy Jakab Péter tényleg azt mondta-e egy frakcióülésen – mint Bencsik állítja – hogy már nincs szüksége a pártnak nemzet- és emlékezetpolitikára, mert megosztó – azt mondta: ő maga nem tudott jelen lenni azon az ülésen, de „ha Bencsik János ezt mondja, akkor száz százalék, hogy így van”.
A felvetésre, hogy Sneidernek magának megfordult-e a fejében a kilépés, vagy tud-e még további politikusokról, akik tervezik elhagyni a pártot, azt mondta: reméli, nem kell hogy megforduljon ilyen a fejében, és abban is bízik, másoknak sem kell.
„Várjuk, mi következik, jó lenne, ha nyugalom lenne a Jobbikon belül” – mondta Sneider, hozzátéve, részletesebben nem kívánja kommentálni az ügyet, miután ez a pártvezetés feladata.
Sneider egyébként nemrég indult a Jobbik pártigazgatói posztjáért – miután az arról 16 év után lemondott Szabó Gábor gyakorlatilag őt jelölte ki utódjául. Ugyanakkor a Jakab Péter vezette elnökség nem tartotta őt erre alkalmasnak. Ekkor Sneider úgy nyilatkozott: ha nincs meg a bizalom felé, „akkor százszor jobb, ha én nem vagyok pártigazgató, mert lehet, hogy csak konfliktusok lettek volna ebből.”
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready