Bezár!
2020. augusztus 14., péntek, Marcell napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Összeborultak Gyurcsány körül a ballibek: minden körzetben egy jelöltet indítanak22:14 London 2012 - eddig 139 doppingesetre derült fény21:42 Az Egyesült Arab Emírségek békemegállapodást kötött Izraellel - azt hazudják, ez menti meg Palesztinát21:23 WHO-szakértő: a lazább magatartásnak is köszönhető a járvány újabb előretörése21:05 Vicces jenkik: ők mindenhol beavatkoznak, de ha más teszi, akkor "aggódni" kezdenek19:44 Bejrút: az FBI is részt vesz a nyomozásban19:14 Letartóztatták Azerbajdzsán szerbiai nagykövetét18:52 Moszkva: külső erők próbálják destabilizálni Fehéroroszországot18:31 Horvátországban új rekordot döntött a fertőzöttek száma17:50 Raktárba került jobboldaliság: anarcho-kommunistákat pénzel a kormány17:22 Egymillió alá csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban16:56 Romániában ismét csúcsot döntött a napi megbetegedések és elhalálozások száma16:35 Szükségállapotot vezettek be a libanoni fővárosban16:07 Mindenki megnyugodhat: Biden alelnöke ugyan színes, de a családja zsidó, és támogatja Izrael telepespolitikáját is15:47 Netanjahu: az Egyesült Államok állította le az annektálást
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Ágyhoz kötözte, és halálra szurkálta szeretőjét egy céda - a férje helyett titokban vele csináltatott három gyereket

Reklám

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója távmeghallgatás útján megtartott ülésén 2020. április 3-án elrendelte annak a nőnek a letartóztatását, akit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettével gyanúsít írja a Budapest Környéki Törvényszék honlapja.
R. K. gyanúsított férjével tíz éve él házasságban. A kapcsolatból három gyermekük született. A férj 2020 januárjában szerzett tudomást arról, hogy a gyanúsítottal fennálló házasságuk alatt született gyermekek vér szerinti apja valójában a sértett volt, akit a házaspár régóta ismert. Ezt követően gyanúsított gyakran tartózkodott a sértett ingatlanában Gödöllőn, melyről immár a férjnek is tudomása volt.
2020. március 31-ről április 1-re virradóan a gyanúsított a sértettnél volt. Április 1-én délelőtt a gyanúsított a sértettet a hálószobájában, kezeinél fogva az ágyhoz kötözte, majd késsel többször mellkason szúrta. A szúrások következtében kialakult belső sérülések és a vérvesztéses sokk miatt a férfi életét vesztette. A gyanúsított aznap este bejelentette tettét a rendőrségnek.
Az eddig ismert adatok alapján a gyanúsított – vélhetően a nyomok eltüntetése céljából – a sértett ingatlanjába aznap többször is visszament, illetve az elkövetést követően több, ezidáig ismeretlen személlyel is találkozhatott.
Fentiek alapján feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást a tárgyi bizonyítékok elrejtésével, megsemmisítésével, illetve a nyomozás során még nem ismert tanúk befolyásolásával megnehezítené, veszélyeztetné.
A gyanú tárgyát képező cselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára, a kiszabható – középmértékes - büntetés nagyságára figyelemmel a bejelentett munkahellyel nem rendelkező gyanúsított tekintetében a szökés, elrejtőzés veszélyére megalapozott következtetés tehető.
A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsítottat meghallgatta, aki személyi körülményeiről nyilatkozott, azonban vallomást nem tett. A bíróság az ügyészi indítványt megalapozottnak találta és azzal egyetértve elrendelte a gyanúsított letartóztatását az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozandó határozatáig, legfeljebb azonban 2020. május 3. napjáig.
A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezéssel élt, így az nem végleges, de végrehajtható.
Korábban írtuk: Gyilkosság Gödöllőn
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready