Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát22:20 Az olasz belügyminiszter szerint ősszel "robbanhat" is a társadalmi feszültség21:46 Külföldi szervezeteket és médiumokat vádoltak meg Moszkvában az alkotmányról szóló szavazás manipulálásával21:13 Kokainista hölgyemény autókázását vették videóra20:54 Mégis marad az emlékkő a braunaui Hitler-ház előtt20:34 90 km/h helyett 223 km/h20:22 Folytatódhat a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtése19:55 A WHO független bizottságot hoz létre a járvány kezelésének kivizsgálására19:38 Amerikai legfelsőbb bíróság: a demokraták nem, de a manhattani ügyész betekinthet Trump üzleti ügyeibe18:57 Strassburg nem csak a bűnözők, hanem a magukat más neműnek képzelők szorongását is nagyon a szívén viseli18:44 Leültetik végre azokat a cigányokat, akik felfüggesztett börtönbüntetésük ideje alatt támadtak rendőrre18:21 Holtan találtak rá Szöul eltűnt polgármesterére18:05 Tizenegy embert tartóztattak le a Mozaik utcai vesztegetési ügyben17:48 Bulgáriában bezárják az éjszakai szórakozóhelyeket, nem engednek nézőket sporteseményekre17:14 Nem jött be a "rágalom": Ungváry ugyanúgy visszataszítónak tartja a becsület napján megemlékező hazafiakat, mint a fideszes bértollnokok
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Trianonra aszfaltfestéssel emlékezéssel vetett rossz fényt pártjára egy jobbikos, le kellett mondania

Reklám

Lemondott a Jobbikban betöltött pozícióiról Vágási Pál, a párt Elek városában működő volt választókerületi munkatársa - írja a Magyar Nemzet a politikus Facebook-oldalán tett bejegyzéseire hivatkozva.
Zoom
A tettéért megbűnhődött elkövető Fb-oldalán található a rongálás eredménye
A lemondás előzménye időrendben:
  • múlt hét csütörtökön Vágási megírta a Facebook-oldalán, hogy városközpontban található Trianon 1920.06.04. fekete feliratú megemlékező aszfaltmintát ő festette fel;
  • ezután Szelezsán György polgármester telefonon felhívta és megbeszélte vele, hogy június 5-én eltávolítja a feliratokat.
  • Vágási szombaton már azt írta a Facebook-oldalára, hogy idő előtt eltávolította a feliratot. (Egy képet is csatolt mellé, amin látható, hogy éppen tisztítja a járdát.)
  • Még mindig szombaton, néhány órával az előző bejegyzése után is kitett egy rövid szöveget, melyben az írta, hogy mélyen csalódott a polgármesterben. (Azt nem indokolta meg, hogy miért.)
  • Vasárnap délelőtt újra posztolt, ebben a bejegyzésében már azt írta, hogy hibát követett el azzal, hogy felfestette a feliratot, ezért minden, a pártban betöltött posztjáról lemond.
Eddig az Index összefoglalója. Azt mi sem feltételezzük, hogy Trianonra emlékezés miatt tesznek lapátra valakit a Jobbikból, hiszen a párt prominensei hivalkodnak a témával a Facebook-oldalukon, de hogy a helyi "független ellenzéki" aszfaltmintákon való felmérgesedés jó hivatkozási alapnak számít a saját "bajtársuk" leépítésére, az több mint érdekes. Akkor, amikor a baráti balliberális médiát nem zavarják a graffitik, értékelik a "street artot", és felháborodnak, ha a kétfarkú alkotásokat nem értékelik az ókonzervatív, packázó hatóságok. Nem hangzik túl XXI. századinak a pártközpontig hatoló és következményekhez vezető felháborodás, éppen Trianon 100. évfordulója előtt... Ahogy az elsőként linkelt Fb-bejegyzésből kiderül: a városban az országzászlós kezdeményes sem fog egyhamar eredményre vezetni.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready