Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:33 Ebben a karrierben is nagyon mélyen rejtőzik az erő forrása14:14 Buzeránsaink hétköznapi hősei: a családapa, aki szoknyában és magassarkúban jár munkába13:58 Dunaújváros: "méltó helyet" keresnek a "békéért harcoló" Vörös Hadsereg emlékművének13:40 A 2006-os tankvezető ágyúval ad le díszlövést október 23-án a Mi Hazánk rendezvényén13:33 Őrizetbe vették a szlovák különleges ügyészség vezetőjét13:01 A trükk, amivel autód kisebb horpadásai eltűnnek (x)12:41 Őrizetben a milliárdos üzletembert elégető cigány bűnbanda egyik tagja - társai vígan élik világukat12:20 Intenzív osztályra került Belgium zsidó külügyminisztere12:00 A bűnöző Czeglédy havi 1,4 milliós közmegbízatásának felmondását kezdeményezte a Mi Hazánk11:44 A Decathlon is letiltotta a Kuruc.info elérését11:32 Az ENSZ-tilalom ellenére észak-koreaiak tízezrei dolgoznak feketén Kínában a japán sajtó szerint10:58 December 15-ig elfogadják a diákigazolványokat a BKK járatain10:10 Az eddig ismertnél is súlyosabb a Gyurcsány-Jákob-banda bűne: Hadházyék azzal támadnak vissza, hogy portálunkról idézett az a Bíró László, aki mellett a végsőkig kiálltak09:37 Januártól megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése09:11 Meghalt 46 beteg, 2032-vel nőtt a fertőzöttek száma
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Sorozatos rendőrségi bírságok a Mi Hazánk vezetőinek, Facebook-bejegyzésekért is

Reklám

Rendőrségi bírságok sorozatát kapják a Mi Hazánk Mozgalom vezetői, immár Facebook-bejegyzésekért is. Kormányzati beavatkozással is korlátozzák tehát a Mi Hazánk véleménynyilvánítását, miközben a Facebook minket érintő cenzúrája is példátlan: senki sem írhatja le Toroczkai László pártelnökünk nevét, a képének közzétételéért is tiltás jár, ahogy a legolvasottabb jobboldali hírportál, a Kuruc.info, a HVIM és több más szövetségesünk esetén is, sőt a cigánybűnözésről, halálbüntetésről, szegregációról, homoszexuális propaganda tiltásáról, fehérellenes rasszizmusról sem lehet véleményt nyilvánítani a Facebookon – jelentette ki sajtótájékoztatóján Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.
Zoom
A rendőrség megbírságolta Toroczkai Lászlót, a Mi Hazánk elnökét 150 ezer, Dúró Dóra elnökhelyettest 200 ezer, Novák Előd alelnököt 200 ezer, Árgyelán János pártigazgatót 150 ezer, dr. Apáti István országgyűlési képviselőt 130 ezer forintra, és a mozgalom számos tagja kapott még bírságot, sőt a jogvédőként fellépő dr. Gaudi-Nagy Tamásra is kiszabtak egy 100 ezres büntetést a Deák téri lincselés áldozatai emlékére meghirdetett kegyeleti megemlékezésen való részvétele miatt, illetve Dúró Dórát és Novák Elődöt azért is megbüntettek, mert a Facebook-oldalukon mertek buzdítani az Országos Roma Önkormányzat székháza előtti rendezvényre. Szimpatizánsaik bírságainak kifizetésére a Mi Hazánk Mozgalom gyűjtést indított.
Zoom
A rendőrség mindenkinél hivatkozik a veszélyhelyzetre meghatározott magatartási szabályok megszegése szabálysértés elkövetésére, holott maszkban és a szükséges távolság betartásával gyülekeztek a részvevők, ellentétben a rendőrökkel, akik ráadásul a Dohány utca egy részének lezárásával végül összezsúfolták a tömeget. A rendőrök a megemlékezésre érkezőket hazaküldték, sokakat igazoltattak, többektől elvették a zászlókat, transzparenseket, összesen 34 embert jelentettek fel.
Zoom
Eljárást indítottak a párt két országgyűlési képviselője ellen is, akik természetesen mindketten lemondtak mentelmi jogukról, hiszen a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a képviselők mentelmi jogát, hadat üzenve a politikusbűnözésnek is.
A mozgalom kéri, aki ellen a kegyeleti megemlékezés miatt eljárás indul, jelentkezzen a novak.elod@mihazank.hu címen; a Mi Hazánk jogi védelmet biztosít, s ha minden jogorvoslati lehetőség kihasználása ellenére is bírságot kap végül valamely szimpatizánsuk, azt adománygyűjtésből fedezik. Adományokat a https://mihazank.hu/tamogatas oldalon található módokon fogadnak "Szolidaritási adomány" közleménnyel.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready