Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:34 Lemond a libanoni kormány18:29 Két osztrák diplomata megfigyelőként jelen volt a fehérorosz elnökválasztáson, de állásfoglalást nem tesznek közzé - akkor jó, hogy ott voltak18:09 Lengyel ügyészségi vizsgálat is indult a buszbaleset ügyében17:48 Petrov Anatolij nevét vette fel a pécsi uszoda17:27 Belorusz elnökválasztás: a 10 százalékos Szvjatlana már a hatalom békés átadásáról tárgyalna 16:54 Kiváló fiaitól veszi el az állampolgárságot a hálátlan Belgium16:33 Már a németországi szocdemek is a jobbszéltől várják a megváltást16:05 Vonat elé hajtott egy autó Szügyben - egy gyereket is kimentettek a járműből 16:01 Az öt pont teljesítéséről írt hosszú levelet Orbán Kövérnek15:21 Kínai vadászgépek kóstolgatták a tajvani légteret az amerikai miniszter látogatása alatt14:58 Puskás-musicalt mutatnak be augusztus 20-án az Erkel Színházban14:32 Mielőtt meghalt, az őrökre támadt egy dühöngő cigány a sátoraljaújhelyi börtönben - így kell mártírt csinálni belőle13:56 Természetesen egy zsidó készíti el a világ legdrágább védőmaszkját 13:19 Országszerte folytatódik a vérszívóirtás12:51 Lemondott a libanoni igazságügyi miniszter is
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Sorozatos rendőrségi bírságok a Mi Hazánk vezetőinek, Facebook-bejegyzésekért is

Reklám

Rendőrségi bírságok sorozatát kapják a Mi Hazánk Mozgalom vezetői, immár Facebook-bejegyzésekért is. Kormányzati beavatkozással is korlátozzák tehát a Mi Hazánk véleménynyilvánítását, miközben a Facebook minket érintő cenzúrája is példátlan: senki sem írhatja le Toroczkai László pártelnökünk nevét, a képének közzétételéért is tiltás jár, ahogy a legolvasottabb jobboldali hírportál, a Kuruc.info, a HVIM és több más szövetségesünk esetén is, sőt a cigánybűnözésről, halálbüntetésről, szegregációról, homoszexuális propaganda tiltásáról, fehérellenes rasszizmusról sem lehet véleményt nyilvánítani a Facebookon – jelentette ki sajtótájékoztatóján Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.
Zoom
A rendőrség megbírságolta Toroczkai Lászlót, a Mi Hazánk elnökét 150 ezer, Dúró Dóra elnökhelyettest 200 ezer, Novák Előd alelnököt 200 ezer, Árgyelán János pártigazgatót 150 ezer, dr. Apáti István országgyűlési képviselőt 130 ezer forintra, és a mozgalom számos tagja kapott még bírságot, sőt a jogvédőként fellépő dr. Gaudi-Nagy Tamásra is kiszabtak egy 100 ezres büntetést a Deák téri lincselés áldozatai emlékére meghirdetett kegyeleti megemlékezésen való részvétele miatt, illetve Dúró Dórát és Novák Elődöt azért is megbüntettek, mert a Facebook-oldalukon mertek buzdítani az Országos Roma Önkormányzat székháza előtti rendezvényre. Szimpatizánsaik bírságainak kifizetésére a Mi Hazánk Mozgalom gyűjtést indított.
Zoom
A rendőrség mindenkinél hivatkozik a veszélyhelyzetre meghatározott magatartási szabályok megszegése szabálysértés elkövetésére, holott maszkban és a szükséges távolság betartásával gyülekeztek a részvevők, ellentétben a rendőrökkel, akik ráadásul a Dohány utca egy részének lezárásával végül összezsúfolták a tömeget. A rendőrök a megemlékezésre érkezőket hazaküldték, sokakat igazoltattak, többektől elvették a zászlókat, transzparenseket, összesen 34 embert jelentettek fel.
Zoom
Eljárást indítottak a párt két országgyűlési képviselője ellen is, akik természetesen mindketten lemondtak mentelmi jogukról, hiszen a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a képviselők mentelmi jogát, hadat üzenve a politikusbűnözésnek is.
A mozgalom kéri, aki ellen a kegyeleti megemlékezés miatt eljárás indul, jelentkezzen a novak.elod@mihazank.hu címen; a Mi Hazánk jogi védelmet biztosít, s ha minden jogorvoslati lehetőség kihasználása ellenére is bírságot kap végül valamely szimpatizánsuk, azt adománygyűjtésből fedezik. Adományokat a https://mihazank.hu/tamogatas oldalon található módokon fogadnak "Szolidaritási adomány" közleménnyel.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready