Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében18:46 Árokba borult egy lengyel busz az M5-ösön - egy halott, 34 sérült18:11 Lukasenka: nyugalom, minden ellenőrzés alatt marad - nem tart a "szegény csaj" győzelmétől17:59 Több száz tálibot enged szabadon az afgán kormány17:32 A jéghegy csúcsa: 600 millió felett kasszíroz a legéhesebb végrehajtóparazita16:55 A jövő héten is maradnak a 30 fok körüli maximumok16:20 Többen meghaltak az ítéletidő miatt Görögországban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Mi Hazánk-siker: felére csökkentették a Transparency elnökének titkosított szerződését

Reklám

„Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását – havi egymillió heti egy munkanapért” – ezzel a címmel hívtam fel a figyelmet a jéghegy csúcsára a DK fővárosának minősülő Újbudán, majd e sajtótájékoztatóm után 3 nappal végre nyilvánosságra hozták az egy hónapja hiába kért szerződést és annak módosítását, ugyanis a lelepleződés után félmillió forinttal csökkentették a még így is pofátlan megbízást - írja közleményében Novák Előd újbudai önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk alelnöke, alább a folytatás.
Zoom
László Imre polgármester (b) és Nagy Zoltán átláthatósági megbízott, a Transparency International Magyarország kuratóriumi elnöke (fotó: Újbuda.hu)
Titkosítja a kényes szerződéseket a polgármesteri vezetés a DK fellegvárában, s még a képviselői iratbetekintési jogomat sem biztosítják, közben pedig volt képük egy ún. átláthatósági megbízottal szerződni több mint egymilliós havi díjazással átláthatatlan tanácsadásra. A Transparency International Magyarország kuratóriumi elnöke párhuzamos újbudai közmegbízatásának szerződését nem közölték az ujbuda.hu-n, és hiába kértem sajtótájékoztatóm előtt 25 nappal írásban is az önkormányzattól, ahogy hiába kérdeztem magától Nagy Zoltán átláthatósági megbízottól is az őt bemutató képviselő-testületi ülésen három felszólalásban is fizetésének pontos mértékéről, vagyonnyilatkozatának nyilvánosságáról és email címéről, semmilyen érdemi választ nem adott az átláthatósági megbízott, tehát csak kifizetőhelynek használja Újbuda önkormányzatát a Transparency International, gátlástalanul titkosítva még saját közmegbízatásait is. Bár a Mi Hazánk Mozgalomnak sikerült most a szerződést nyilvánosságra hozatnia, és a megbízási díjat megfeleznie, de még így is több mint félmillió forintot kap havonta bármilyen kézzel fogható eredmény nélkül, miközben az átláthatósági biztos vagyonnyilatkozata és email címe sem nyilvános, és szó nélkül hagyja a polgármesteri titkosításokat is, melyeket az őt bemutató képviselő-testületi ülésen jelenlétében is hiába panaszoltam.
Írásban tagadta meg tőlem László Imre polgármester azoknak a számoknak a kiadását is, melyeket szintén közpénzből kifizettek kabinetfőnökének, Lakos Imrének az egyhavi munkájáért és pofátlan végkielégítéseként, mivel egy hónap után kirúgta őt, miután e politikusbűnöző leváltását szorgalmaztam többször is.
A másik DK-s politikusbűnöző, a már 2010 előtt is jogerősen elítélt Czeglédy Csaba is tízmilliókat zsebelhet be Újbudától továbbra is, hiszen csak szavakban tiltakozott vállalhatatlan megbízatása ellen a Momentum, a Jobbik és az LMP, amikor előterjesztésemre szerződést bonthatott volna az önkormányzat, azt már nem támogatták. Hiába próbáltam iratbetekintési jogommal élni Czeglédy munkájával kapcsolatban, megtagadták azt, a milliós megbízásokért cserébe járó beszámolókat titkosítják, nyilván annyira szégyellik az alibimunkát. December 16. óta háromszor kértem az önkormányzati vezetéstől írásban hiába, hogy az ügyvédi irodával kötött szerződésekben említett, a minden hónap 5. napjáig elkészítendő beszámolókat hozzák nyilvánosságra, vagy legalább küldjék el nekem mint képviselőnek, de mindig kifogásokat keres a balliberális vezetés, s megtagadja a nyilvánosságra hozatalt, sőt a képviselői iratbetekintést is nekem.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready